Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах ні - причепити GeoIP - там навіть всі потрібні прапорці є.
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Вы еще графу "национальность" предложите ввести Мне кажется "Откуда" вполне достаточно,
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Цілий вечір тицяю - ну ніяк (тобто дані відкриває, але і меню разом з ними). Хотів було скрін екрану причіпити, але халепа PrintScreen мишку не малює на рисунку. Ну і біс з ним, але вернути назад потрібно, більшість проти (крім Данила, ТАК?).
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Не скажі-і-іть... В Луцьку ж - напевно, є нормальні щирі... Графу "національність" (до 3-го коліна) треба повертати! Додано через 30 хвилин Тобто, Вам, д'Арте, достатньо вказати: "З центру Львова"...:D :D :D А на Левандівці, наприклад, різні люди живуть.:cowboy: Додано через 37 хвилин Спочатку згорнулася інфа в дописах про карму. Тепер під аватаром "згортання". Наступним кроком аватари будуть? Додано через 50 хвилин Значить... я вчасно оптимізував аватар і на половину згорнув, лишив тільки очі.
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Мені теж не подобається. Насправді я не звертаю увагу на "дату реєстрації", навіть раніше не звертала увагу на "місце", поки двічі не прокололась - зробила висновки, не задумуючись над тим, що співрозмовник може бути не зі Львова. Тому інфа про місце, як на мене, є потрібна. А також кількість дописів. Це число показує наскільки людина може надавати правдиву інфу і чи варто до неї прислухатись і довіряти (адже якщо хтось має понад тисячу дописів, то означає, що це серйозна людина, бо несерйозних тут відразу відсилають в баню). Аналогічна думка про інфу про карму. Інфа про контакти і інше особисто мене не цікавить. Якщо мені вона необхідна, всеодно відкрию профайл, щоб отримати деталі. Про філіжанки. Наскільки я зрозуміла, їх кількість залежить від кількості дописів на форумі. Цю інфу також показує стрічка "Дописів". Отже, навіщо двічі зображувати одну і ту ж інфу? Додано через 26 хвилин І ще одне побажання на цю тему. Я б додала в коротку інфу під аватором вік учасника. Ага, і ще. Дуже сподобалась ідея з позначенням статі біля ніка :y:
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Безперечно! Кількість дописів (цифрою) треба залишити - а то як тепер вітати з 1000-им дописом тощо. Філіжанки можна сховати Аналогічно . Як з дописами - нема за що вітати (ну не буду я клікати по кожному профілю щоб глянути авось кругле число). А от це зайве - практично половина учасників не вказують дату народження, а з тих хто вказує не всі правильну. Ну хіба для чоловіків показувати реальний вік, а для панянок - 18 років
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Може Ви і праві.. Я теж приховала свій вік :shy:
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах MARTINI, е-е-е-е, не дуже, так сказать .... Я теж робив щось подібне - приватні дані виниряли поп-апом при наведенні на аватар (у флеші). Користувачі були незадоволені. Скаржилися, мовляв, нібіса не видно, не знаєш хто такий (?). Казали, що карма (у мене був "гонор") - показник надійності співбесідника. І т.д. А ті, кому ліньки флеш проставити, і дайал-апщики (да-да, такі ще є) - взагалі мені анафему співали. Поміж іншим - форум таким чином надбає вигляду чату. Те що не видно статусу ("адмін", "в бані") - взагалі погано. Місце і дата реєстрації, хоч і є другорядними, але теж важливі. Тобто, мені і самому так не подобається. Тим більше, що ЛФ - не чат любителів підльодної рибалки у серпні - тут користувачів чимало, всіх не згадаєш. Є у мене пропозиція до Вас, MARTINI: не розвантажити, а довантажити У мене була ще одна фішка - "гоноровість", себто - відношення гонору до числа повідомлень. Прикольна річ - можна бачити чого дописувач вартий. Бо, бува, повідомлень з 2000, а з них 1900 типу "+5, маладєц!". А так, гоноровий на +75% - дійсно маладєц, а на +5% - флудер, або гонивом займається, а -100% - банщик
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Щось я про гоноровість не зрозумів. То хтось має виловлювати всі "+5, маладєц"? і коригувати гонор?
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Нє, така фішка, обчислюється автоматично. От у Вас зараз дописів 1501 (до речі, з півторухою), а карма - 548, тобто кармічність у Вас 548/1501=37%. Маладєц, звісно Не знаю, людям подобалося (доки на новий движок не перейшли). Бо карма не відбиває, так би мовити, ревалентність дописувача. Додано через 1 хвилину А "+5, маладєц" - це просто приклад допису, неінформативного флудерського допису.
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Обрезанимем данных Вы нас обезличили. Как при встрече первое впечатление мы сосзаем по лицу человека, так на форуме мы создаем его по колличеству постов человека, соотношению его негативной и позитивной кармы. Естественно, что к посту человека имеющего 3-4 к постов я буду относится с большим уважением чем к посту неисзвестно кого с 10тью или даже одним допысом. Теперь же мы все одноликие, точнее безликие В общем, по этим и еще по некоторым причинам, к сожалению, интереса к форуму становится все меньше
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах dArt'е, не переймайтеся -- До речі, один з "найпевніших" способів вбити форум - це створити враження "постійної реконструкції" - але то виключно ІМХО, як закид чи побажання - не розцінювати
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Нірванко, "плодовита людина" може флудити, стьобатися і це не є ознакою серйозності Взагалі я би обрав такий компроміс (але технічно то мабуть важко реалізувати): Допис в 1-2 рядки - особистої (чи особової - як правильно ?) інфи нема. Заради економії місця на сторінці. Довший допис - інфа не завадить. Я розумію проблеми модераторів - іноді hostname не влазить у ширину поля автора і "тіснить" допис. Тому можу тільки порадити модераторам (якщо адміністрація дозволить) завести собі другий - "технічний" нік для бачення ситуації. І ніколи під цим ніком не дописувати. Особливо це корисно, коли юзер на щось скаржиться, а в модератора - зовсім інша ситуація на екрані.
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах приклад невдалий - то псевдо принаймні у мене тільки псевдо і відображається - дописи для економії - ні
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Фігась!... Ви статистику бачили? Найбалакучіші: Мих 7270 пупер 6449 New Shrek 4807 Liliyah Romanova 4465 levandivka 4199 afterstep 3694 zet 3201 Boris_Kiev 3138 А найкраща карма: Liliyah Romanova 1903 Мих 1691 levandivka 1550 afterstep 1545 Оля 1271 zet 1134 пупер 1069 Boris_Kiev 1033 І хто тут несурйозно-плодовитий? Додано через 1 хвилину Вдалий-вдалий: там нік і дописи - відповідні. Ги-ги...