Згортання інформації користувача в дописах

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 18 жов 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах

ні - причепити GeoIP - там навіть всі потрібні прапорці є.

• Подобається Подобається x 2
  2. dArt

dArt Well-Known Member

Вы еще графу "национальность" предложите ввести :)

Мне кажется "Откуда" вполне достаточно,

3. syavych

syavych копач

Цілий вечір тицяю - ну ніяк (тобто дані відкриває, але і меню разом з ними). Хотів було скрін екрану причіпити, але халепа PrintScreen мишку не малює на рисунку. Ну і біс з ним, але вернути назад потрібно, більшість проти (крім Данила, ТАК?).

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Я теж - проти.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не скажі-і-іть... :)
    В Луцьку ж - напевно, є нормальні щирі...
    Графу "національність" (до 3-го коліна) треба повертати! :)

Додано через 30 хвилин
    Тобто, Вам, д'Арте, достатньо вказати: "З центру Львова"...:D :D :D
    А на Левандівці, наприклад, різні люди живуть.:cowboy:

Додано через 37 хвилин
    Спочатку згорнулася інфа в дописах про карму. Тепер під аватаром "згортання".
    Наступним кроком аватари будуть?

Додано через 50 хвилин
    Значить... я вчасно оптимізував аватар і на половину згорнув, лишив тільки очі.

• Подобається Подобається x 7
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені теж не подобається. Насправді я не звертаю увагу на "дату реєстрації", навіть раніше не звертала увагу на "місце", поки двічі не прокололась - зробила висновки, не задумуючись над тим, що співрозмовник може бути не зі Львова. Тому інфа про місце, як на мене, є потрібна.

А також кількість дописів. Це число показує наскільки людина може надавати правдиву інфу і чи варто до неї прислухатись і довіряти (адже якщо хтось має понад тисячу дописів, то означає, що це серйозна людина, бо несерйозних тут відразу відсилають в баню). Аналогічна думка про інфу про карму.
    Інфа про контакти і інше особисто мене не цікавить. Якщо мені вона необхідна, всеодно відкрию профайл, щоб отримати деталі.

Про філіжанки. Наскільки я зрозуміла, їх кількість залежить від кількості дописів на форумі. Цю інфу також показує стрічка "Дописів". Отже, навіщо двічі зображувати одну і ту ж інфу?

Додано через 26 хвилин
    І ще одне побажання на цю тему. Я б додала в коротку інфу під аватором вік учасника.
    Ага, і ще. Дуже сподобалась ідея з позначенням статі біля ніка :y:

• Подобається Подобається x 3
  7. syavych

syavych копач

Безперечно!
    Кількість дописів (цифрою) треба залишити - а то як тепер вітати з 1000-им дописом тощо. Філіжанки можна сховати :)
    Аналогічно :). Як з дописами - нема за що вітати (ну не буду я клікати по кожному профілю щоб глянути авось кругле число).
    А от це зайве - практично половина учасників не вказують дату народження, а з тих хто вказує не всі правильну. Ну хіба для чоловіків показувати реальний вік, а для панянок - 18 років :)

• Подобається Подобається x 2
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може Ви і праві.. Я теж приховала свій вік :shy:

9. Городецький

Городецький Well-Known Member

MARTINI, е-е-е-е, не дуже, так сказать ....

Я теж робив щось подібне - приватні дані виниряли поп-апом при наведенні на аватар (у флеші). Користувачі були незадоволені. Скаржилися, мовляв, нібіса не видно, не знаєш хто такий (?). Казали, що карма (у мене був "гонор") - показник надійності співбесідника. І т.д. А ті, кому ліньки флеш проставити, і дайал-апщики (да-да, такі ще є) - взагалі мені анафему співали.

Поміж іншим - форум таким чином надбає вигляду чату. Те що не видно статусу ("адмін", "в бані") - взагалі погано. Місце і дата реєстрації, хоч і є другорядними, але теж важливі. Тобто, мені і самому так не подобається. Тим більше, що ЛФ - не чат любителів підльодної рибалки у серпні - тут користувачів чимало, всіх не згадаєш.

Є у мене пропозиція до Вас, MARTINI: не розвантажити, а довантажити :)
    У мене була ще одна фішка - "гоноровість", себто - відношення гонору до числа повідомлень. Прикольна річ - можна бачити чого дописувач вартий. Бо, бува, повідомлень з 2000, а з них 1900 типу "+5, маладєц!". А так, гоноровий на +75% - дійсно маладєц, а на +5% - флудер, або гонивом займається, а -100% - банщик :)

• Подобається Подобається x 3
  10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Щось я про гоноровість не зрозумів. То хтось має виловлювати всі "+5, маладєц"? і коригувати гонор?

11. Городецький

Городецький Well-Known Member

Нє, така фішка, обчислюється автоматично. От у Вас зараз дописів 1501 (до речі, з півторухою), а карма - 548, тобто кармічність :) у Вас 548/1501=37%. Маладєц, звісно :)

Не знаю, людям подобалося (доки на новий движок не перейшли). Бо карма не відбиває, так би мовити, ревалентність дописувача.

Додано через 1 хвилину
    А "+5, маладєц" - це просто приклад допису, неінформативного флудерського допису.

12. afterstep

інший приклад - "а хіба нє, нє?"

13. dArt

dArt Well-Known Member

Обрезанимем данных Вы нас обезличили. Как при встрече первое впечатление мы сосзаем по лицу человека, так на форуме мы создаем его по колличеству постов человека, соотношению его негативной и позитивной кармы. Естественно, что к посту человека имеющего 3-4 к постов я буду относится с большим уважением чем к посту неисзвестно кого с 10тью или даже одним допысом. Теперь же мы все одноликие, точнее безликие :sad:
    В общем, по этим и еще по некоторым причинам, к сожалению, интереса к форуму становится все меньше :sad:

• Подобається Подобається x 4
  14. afterstep

dArt'е, не переймайтеся ;)
    --
    До речі, один з "найпевніших" способів вбити форум - це створити враження "постійної реконструкції" - але то виключно ІМХО, як закид чи побажання - не розцінювати ;)

15. levandivka

Інший приклад: но комент.
    Нє?

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нірванко, "плодовита людина" може флудити, стьобатися і це не є ознакою серйозності :)

Взагалі я би обрав такий компроміс (але технічно то мабуть важко реалізувати):
    Допис в 1-2 рядки - особистої (чи особової - як правильно ?) інфи нема. Заради економії місця на сторінці.
    Довший допис - інфа не завадить.

Я розумію проблеми модераторів - іноді hostname не влазить у ширину поля автора і "тіснить" допис.
    Тому можу тільки порадити модераторам (якщо адміністрація дозволить) завести собі другий - "технічний" нік для бачення ситуації. І ніколи під цим ніком не дописувати.
    Особливо це корисно, коли юзер на щось скаржиться, а в модератора - зовсім інша ситуація на екрані.

17. afterstep

приклад невдалий - то псевдо ;) принаймні у мене тільки псевдо і відображається - дописи для економії - ні ;)

18. levandivka

Фігась!...
    Ви статистику бачили?
    Найбалакучіші:
    Мих 7270
    пупер 6449
    New Shrek 4807
    Liliyah Romanova 4465
    levandivka 4199
    afterstep 3694
    zet 3201
    Boris_Kiev 3138

А найкраща карма:
    Liliyah Romanova 1903
    Мих 1691
    levandivka 1550
    afterstep 1545
    Оля 1271
    zet 1134
    пупер 1069
    Boris_Kiev 1033

І хто тут несурйозно-плодовитий?

Додано через 1 хвилину
    Вдалий-вдалий: там нік і дописи - відповідні. Ги-ги...

19. afterstep

левандівка - карму на банах спамерів заробляє!

20. levandivka

С драной овцы - хоть шерсти клок! (с)

а де твій аватар? :)