Так, я нижче скинула скіншот, коли ви мене цитували прийшло повідомлення, і коли я процитувала вас, мені також прийшло, а мало прийти вам, що я процитувала вас і світиться вже двійка.
Я думаю, що не подобається більше ніж 3 + 1 Якщо тобі подобається, то що, треба щоб всім подобалось? Хто ж проти? Зробіть так, щоб кожен міг поставити "галочку" і визначити сам отримувати це цитування чи ні.
Саме так. Зареєструйте собі для моніторингу чисто юзерівський екаунт і перекиньтеся прямо тут 2-3 постами з іншими. Побачите ЩО воно висвітить.
Ні, мене процитували один раз, а другий засвічується, що я цитувала когось. Я вже це спостерігала із самого початку.
Ні! В графі "Вас цитують..." світиться, для прикладу, цифра 2. Я натискаю. І мені показує два обновлення: перше, хто мене процитував, друге - кого я процитувала. Ось: Бачиш, мені показує ще й кого я цитую, для чого це???
на твому скріншоті я бачу що тебе процитували два рази тому і світиться цифра два коли ти цитуєш, цифра в панелі сповіщень не виводиться
На тому скріншоті мене процитували один раз, я процитувала двічі. Коли я когось цитую, цифра не виводиться, так. Але. Потім, коли мене хтось процитує один раз, то в мене може бути цифра 5 - 1 цитата мене і 4 старі цитати, коли я когось цитувала, ось так.
народ, нашо ви мене плутаєте? Є панель сповіщень в правому кутку вгорі. Там циферки червоні світяться коли вас цитують А скріншоти ви мені викладаєте з профілів своїх. Ну, логується в профілі що ви цитуєте і де вас цитують, я не знаю навіщо. Але циферки в панелі сповіщень спрацьовують тільки коли цитують вас
Ні я писала, що один раз мене цитували, а другий раз нема цитування мене, а тільки те, що я когось цитувала і світиться одиничка.