Оля, це мабуть не карма. Зайдіть у свій профіль і подивіться, там має бути: "вас згадуть", "цитують" - тому і світяться циферки
У правому куточку зверху, де конвертик є така фішка "Що нового". Там, як натиснути, є "нові приватні повідомлення", "нова карма". От у мене світиться зараз "нова карма". Завжди, як заходила, дивилася хто + чи - поставив, то воно зникало. А тепер, після оновлення форуму, не зникає, а накопичується чомусь.
MARTINI, навіщо мені після написання поста сповіщення: "22:21 - Boris_Kiev quoted mrochkizm in post Вибори Президента України" Я і сам знаю, що щойно її процитував.
ось я вас процитував і мені нічого не повідомляє або я десь не там дивлюся розкажіть детальніше, де і як повідомляє можна зі скріншотами
на острові робилися опитування -- завжди мали поганий фінал не тре ніяких опитувань, ліпше потрошки правити у потрібному напрямку
не подобається тобі, не подобається ще -- здається -- трьом людям мені дуже подобається. і шо?) річ корисна, практична, зручна
duncan, ти розумієш на що вони скаржаться? Бо я щось ніяк не доберу. От у мене вгорі циферка світиться, коли мене хтось процитував. Навпроти графи "Вас цитують". Коли я когось цитую, мені ніяких сповіщень нема