Відповідь: згадки з дитинства пам"ятаю в роки 3 розбите колінко, на дитячому майданчику під будинком на Далекому сході, кров капала на камінці, щебінь... стало хмарно, я підбігала до під"їзду. під нашими вікнами пробігла кицька. це - перший усвідомлений спогад. п.с. колись думала, що пам"ятаю як народилась. бо розповідала мамі про обстановку у кімнаті для немовлят в пологовому - якого кольору були стіни, де - вікно, де - стіл... але подумала, що можливо, то не спогад а дещо інше. поясню. чи спробую пояснити: Андрія підтримую. думаю,що до 2-3 років діти не пам"ятають. скоріш за все - це вибрики свідомості,яка складає образи із уривків чиїхось оповідей, які були почуті нами випадково, або я кі нам розповідали наші ж батьки(інші доросліші люди). ми настільки намагаємось це все згадати, що починаємо уявляти, фантазувати, прокручувати це в голові, поки все не стає дуже реальним для нас. Додано через 59 секунд :8::8::8: я не люблю.
Відповідь: згадки з дитинства Маюночко ДЯКУЮ мало того нагадала мені розбиті коліна з віку так 5-літнього значить в мене память ситуативна. реагує не на старання згадати, а на якусь умову. отжеж, а ви все то знаєте! Полюбила Петруся I сказати боюся, Ой, лихо, не Петрусь, Лице бiле, чорний ус! А за того Петруся Била мене матуся, Ой, лихо, не Петрусь...