таке мясо запікаю в рукаві і теж без жиру не дуже добре пам'ятаю, але для початку Цептер вроді випускалась як для ресторанів, але щось не пішло і пустили для людей, але на скільки чула, що вроді виробництво припинили, хоча може я помиляюсь....
З власного досвіду користування скажу: каструля Цептер нічим особливим для мене не виявилась. Каструля яка каструля. Скажемо так, варити картоплю мені подобається у воді, а не так як кажуть в Цептері. Смак в неї кращий особисто для мене. Система вакуумного зберігання є досить зручною і ефективною. Але щоб часто нею користувалася сказати не можу. От ножі я справді признала. Вже років 5-6 не затупились і жодного разу їх не точила. Пробувала пилосос. Нічого особливого також. Принаймі на 600 євро в той час. краще купити професійний і дешевший і кращий. Продукція Цептер на мою власну думку є якісною, в дечому ефективною, але невиправдано дорогою. Можна купити аналоги і за менші гроші.
в мене проф баняки та сковорідка - купували в МЕТРО , задоволені )) , якість хороша, та й ціна...( навіть дома не казали скільки коштує, бо стояли би для декору ..)
звичайно, не цептер... а ціна того посуду набагато нижча від цептер, але й не дешеві для мене..., називається tescoma ( вже збігала на кухню та й глянула) хороший проф посуд -зауважень немає))
Була на презентації Філіп"як 2 роки тому. Сковорідка коштувала біля 5 тисяч гривень. Заходила в Цептер, то там біля 7. Набір каструльок Філіп"як (3 невеличкі каструльки чи то 2 і така у вигляді сита) щось 12 тисяч гривень. Одне плюс піти на презентацію Філіп"яка, то дають подарунок (мені перепав фартух кухонний) і 2-3 людей виграють в лотерею знижку на каструльки і ще якесь одіяло в подарунок. Питала в магазині Цептер яка різниця між ними та Філіп"як, і мені відповіли, що Філіп"як "позичив" дизайн. А взагалі то і ті і інші виготовляються на одному ж заводі. Там все точнісінько таке саме. Лиш ціна різниться.
та, ми купили той посуд нам дали 2 набори кремів, а ще подушку дуже класну і одіяло мего тепле. окрім того то було 2 роки тому. і ми менше платити, думаю то великий набір дешевше коштує. та й різниця між цептером там не велика... зверху є теж ті штуки шо показують температуру,взагалі я задоволена. дуже кльова посуда!
З власного досвіду на рахунок сковорідки скажу. Маю одне цептерівське чудо. Просто подарили бо за такі шалені гроші в житі б не купила Сковорідка геть не подобається. Що з маслом що без масла смак з неї специфічний. Два роки тому купила в Європі за 50 євро сковорідку фірми Berndes. Якість супер, нічого не пригоряє, смак страв відмінний. Можна смажити як на маслі так і без нього. То навіщо платити за очевидні речі дурні ціни...Тільки тому що там логотипчик фірми яку штучно розкрутили...
в мене точилка для ножів і ножниць з базару за 18 грн - супер пупер теж ---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ---------- я купив сковорідки і казан для плову на 12 літрів ЧАВУННІ в Дніпропетровську - всі цептери і філіпяки нервово курять в сторонці
Філіпяк завищена ціна! Люди задумайтесь, на презентацію приходять біля 30-50 чоловік, їм винаймають приміщення, роблять подарунки і при тому купують від сили один два набори посуду. Звідки гроші на все це? Правильно вони закладені в ціну посуду. Насправді цей посуд виготовляється у Італії на заводі Silga : http://www.silga.it/ і на сайті дійсно є тому підтвердження. В Україні я не знайшов у продажу його, а в Росії аналог(набір) нашого Філіпяка, який у нас коштує 21000 тис грн., а зі знижкою 14000, коштує на наші гроші 4250 грн.! Ось вам реальна ціна і при тому що в ній теж є прибуток продавця! Звертаюсь до власників посуду ви багато користувались індикатором температури? Наскільки всім відомо зі школи вода кипить при 100 градусах, що там можна регулювати? Це просто забавка. Народ купуйте якісний посуд по вашій кишені не витрачайте зайвих коштів, на це ... Думайте головою!