Зеленський і КО

Discussion in 'Політика і політики' started by VasMT, Apr 10, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А Паубій написав?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

У Парубія виборна посада

Голова Верховної Ради України (неофіційна кулуарна назва — спікер парламенту) обирається Верховною Радою на строк її повноважень з числа народних депутатів відкритим голосуванням. Правовий статус ГоловиВерховної Ради України регулюється Конституцією України й Регламентом Верховної Ради України.

5. ІгорМ

Володимир Зеленський
    10 хв. ·
    Дорогі українці!
    Верховна Рада провалила законопроект про зміну виборчого законодавства.
    Старі політики обрали стару систему, бо лише вона дає їм шанс подовжити політичне життя.
    Вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти до Верховної Ради. Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть у мажоритарних округах ви оберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі.

То що? Зробимо їх разом? 21 липня!

6. Capitoshechka

Ну то й що?
    Закон не забороняє йому написати заяву. Тим більше, що ця курва брехлива обіцяла це зробити після прийняття закону про мову

• Тупо Тупо x 2
  7. ІгорМ

Так це ж бариги, вони не мають ні честі ні совісті.
    Юля сьогодні правильно сказала, як така принципов ВР голосувала за бюджет, котрого і в очі не бачила, як вносилися до пордку денного закони, котрі навіть не зареєстровані. А сьогодні їм щось не так в регламенті.

View: https://youtu.be/PyFq7fB1gv4

І про відкриті списки.
    Бариги самі не хочуть відкритих списків. Тому і зривають голосування.

Он Самопоміч і без голосування відкрила свої списки ;)

View: https://youtu.be/XdTL_A3Azyc

зі

Короче, Зеленський зі скрипом, але іде вперед.
    Все очікувано і нормально.

Якщо бариги цього не зрозуміють найближчим часом, то може сповнитися ваше, @Capitoshechka, побажання на рахунок стовпів.

• Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знаю, колись, до політичної діяльності Березюк був ПСИХОТЕРАПЕВТОМ, а не психіатром, його пацієнтами були не "Цезарі" чи "Наполеони". Хто так на психіатрах розуміється? Може був їх клієнтом? Не зарікайтесь, дядьку, за таку писанину і хамство, хтось може стукнути по голові і будете ходити зі стовпами вітатися, чи вже не орієнтування у просторі і часі, невідомо, хто президент і за кого заступатись... тепер ясно, звідки інформація про Березюка та лікарів такого профілю.

• Подобається Подобається x 1
  9. Capitoshechka

Не дарма ж я його (Паубія) курвою брехливою назвав
    Ваші б слова та Богу в вуха. Якщо так станеться, я буду перший, хто піде стільці вибивати. З превеликим задоволенням

• Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

Хто десь тут чи десь там гавкав на Хомчака, тіпа він некомпетентний?

Полторак прокоментував призначення Хомчака

Новопризначений начальник Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак є досвідченим офіцером. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак після засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Генерал Хомчак – досвідчений офіцер, він учора був призначений, завтра зранку буде представлений Генеральному штабу Збройних сил", - зазначив Полторак.

За його словами, сам він поки що буде виконувати свої обов’язки як міністр оборони.

"До прийняття рішення Верховною Радою я буду виконувати свої обов’язки", - додав він.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський своїм указом призначив Руслана Хомчака начальником Генштабу.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я, наприклад, був упевнений, що ініціативу Зеленського завалять у ВР. Не думаю, що в оточенні Зеленського, та й сам Зеленський, люди дурніші від мене.
    Вони також знали, що цей проект закону про вибори не пройде. Але вони розворушили те сонне царство під куМполом на Грушевського.
    Я не бачив, щоб сьогодні хтось там спав чи то поклавши лоба на кулькову ручку, що валяється на столі, чи задер голову і хропів з відкритим ротом (в російській мові є красивий вираз "воронкой кверху").

Результати були очікувані. Але багато хто з депутатів показав своє обличчя (фігурально). Особливо хотілося плюватися під час виступу Ляшка та Гончаренка.

Не ухвалили закон, і ладно.
    По мажоритарних округах колишнім депутатам також важко буде прорватися. Згадаємо, як 5 років тому якийсь кандидат проклав дорогу до села від траси, а його все одно не обрали, і він, бідний, мусив наймати грейдера. щоб той асфальт зішкребти.
    Прийдуть у владу молоді люди, і не такі пристосуванці, як Гончаренко (місць в списку Солідарності на всіх не вистачить, дай бог, щоб Порошенко пройшов)

12. Для таких як ти і тобі подібних. Тому що ви такіж сцикуни як ваш кумир

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А якби команда Зеленського про Хомчака повідомила два тижні тому, то ходив би той Хомчак уже два тижні в наркоманах.
    Там порохоботи (я вже так тоже казатиму, так менше букв) проти когось іншого воювали (від Гриценка), я прізвище забув.

• Подобається Подобається x 1
  14. ІгорМ

Все нормально.
    Система потрохи ламається, а це вже багато значить.

Головне, щоби був рух.

15. Lanktocha

У керівництві ген.штабу Вітя Катафалк ( Муженко ) мав немало критики у свою сторону, заслуговував на звільнення, але і про Хомчака немало поганого сказано, зокрема його службова недбалість, що призвела до оточення під Ілловайськом.

16. ІгорМ

@Lanktocha, давайте сюди це немало поганого сказано, почитаємо.

17. Lanktocha

18. ІгорМ

Ну і де там погане про Хомчака сказано? Щось я такого не побачив.
    Там навіть ваш Вітя Катафалк ( Муженко ) про нього позитивно відзивається.
    Чи я щось пропустив?
    Тоді вкажіть, будь ласка, конкретніше.

19. Lanktocha

Коротко, про що може згадуватись у цих статтях, є ще інші джерела інформації, там говориться, про причетність Хомчака до ілловайського котла, це і весь негатив.

20. ІгорМ

@Lanktocha, харе балаболити, давайте конкретні цитати, конкретних людей і найкраще, щоб це було відео ;)

зі

во, якщо хочете, то подивіться коротеньке кіно. Семенченко служив з Хомчаком
    View: https://www.facebook.com/dostali.hvatit/videos/2488863284481764/

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)