Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Олег Попик
    39 хв. ·
    Великі спеціалісти з питань державного управління - порохоботи посадові і їх прихильники, які просрали за 5 років у владі абсолютно все, тепер розповідають, як правильно треба діяти новій владі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. ІгорМ

Я ні разу не є кровожадним і зацикленим на судах і покараннях.
    Але безнаказаність за злочини розбещує чиновників. І невиконання своїх обіцянок і поблажливе ставлення до всяких діамантових прокурорів, до бочковських, розенблатів і інших свинарчуків цьому є підтвердження.

Так що задекларовані президентами тезиси типу "Бандитам тюрми", "руки повідрубаю" в дію!

Каятися! Відпокутувати!

а якщо і ця влада спустить все на тормозах - то і її чекає доля попередників

Богдан: Помста корупціонерам не є пріоритетом для нової влади - цими персонажами займеться нове СБУ

Служба безпеки України розслідуватиме злочини представників минулої влади, якщо такі злочини будуть виявлені. Про це заявив керівник Адміністрації президента Андрій Богдан.

Разом із тим він чітко дав зрозуміти, що це не є пріоритетом у діяльності нової влади. "Нам не варто зараз кинути шлях розвитку і починати займатися тим, щоб наздоганяти тих чи інших персонажів", - сказав керівник АП. "Треба рухатися вперед", - додав він і пояснив, що "моментне завдання політичної помсти" може зробити "гірше всій країні".

Однак така позиція не означає відсутності відповідальності в представників попередньої команди, якщо підстави для кримінального переслідування виявляться вагомими. "При наявності 100-процентних доказів учинення злочину будь-якою особою, навіть найвищими особами минулої влади, звичайно, ми будемо безкомпромісні. Тут не допоможуть ні гроші, ні будь-які заслуги", - запевнив Богдан.

Останнє редагування: 22 тра 2019
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стосовно Хорошковського - фейк.
    Нікуди він не приїхав, приїхала його дружина.

Проти Ситника порушено кримінальну справу.

Гриценко йде на вибори у складі коаліції із трьох партій.

Стосовно останньої інформації. Я голосуватиму за Гриценка.
    Слуги народа наберуть менше ніж показує теперішній рейтинг.
    Вакарчук із командою наберуть більше і попадуть в ВР.
    Ляшко йде лісом. (Клоуна-Ляшка, яким так захопився учора Хомчин в ВР не побачимо)

Так що казати, що народ у цих президентських виборах програв, - це неправда.
    Хіба що Хомчин, який збирається замість власного капелюха варити холодець із власних дітей. (В усякому випадку, готується)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А чи попадає під люстрацію Порошенко, який був міністром у уряді Азарова?
    Порошенко, Пётр Алексеевич — Википедия
    Ну, просто цікаво почути Вашу думку.

А стосовно адвокатів... Не потрібно переносити репутацію підзахисного на репутацію адвоката. Мені якось навіть незручно про це казати.
    Якщо незрозуміло: Медведчук був адвокатом у Василя Стуса.
    Давайте будемо і Медведчука вважати героєм України, як ми вважаємо героєм України Стуса. Дивно, правда?
    Я не виправдовую Коломойського - то жук ще той.
    Але адвокат і підзахисний - різні речі. То лише в Росії нинішній переслідують адвокатів опозиціонерів до нинішньої влади.
    Адвокати є навіть у серійних вбивць.
    І адвокат повинен протистояти стороні звинувачення всіма силами, а не так як Медведчук у справі Василя Стуса, підігруючи прокурорам.

Останнє редагування: 22 тра 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. ІгорМ

Я дуже вибачаюся, що пхаюся між хлопів, але я маю інфу стосовно даного питання. Не знаю, наскільки Соболєв в темі, але він сказав таке:

Єгор Соболєв на обрані посади люстрація не поширюється і не може поширюватимуся, бо це воля людей

7. ІгорМ

Ну шо, як думаєте - сьогодні ЦИРК продовжиться?

Порохоботи, щоб вас шляк трафив!

[​IMG][​IMG]

• Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не раз говорив і скажу ще раз, на виборах не був мавпою, принципи "Нема більше за кого","Ітак не пройде", "Лиш би не впустити у ІІ тур Тимошенко" на мене не діяли, зараз голосував би так само.
    За Зеленського не голосував, про його діяльність можна буде судити хоча би за 100 днів, хоч деякі перші дії розчаровують.
    Пора порохоботам зрозуміти, із 73%, як мінімум половина не стільки прихильники Зеленського, як противники Порошенка, хамовиті порохоботи добре попрацювали, деякі ще і тепер не вгамуються.

• Тупо Тупо x 1
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Доки не почнуть реально вішати, буде одне й те саме від однієї влади до іншої.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ху-ху не хо-хо?

То я узурпація влади. Тільки на вибрані народом особи не поширюється люстрація. А вибрані у нас президент і депутати - все!
    А з теперішніьою владою буде те саме, що вона зробить з минулою. Матеріальчик вже є. Незаконний розпуск парламенту - перевищення службового становища. А Вова - не вічний президент і імунітет у нього не вічний.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

вішалка не зменшить корупцію і жити від того нікому легше не буде.
    Приклад - Китай - 77 місце по корупції.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не порохоботи, а 73% + ті, що вмили руки.

13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ще й як зменшить. Якби в Китаї не вішали - то яке б тоді було в них місце? Отож...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так. Підзахисний годує адвоката, платить гроші, створює умови....

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Те, що я казав давно:

Ще трошки і подібні вошивці скажуть: То Порох привів Зе. Вони ніколи не брали відповідальність на себе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)