Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Як мені казав мій однокласник, який колись працював в структурах МВС: "Навіщо нам боротися зі злочинністю, якщо ми її просто можемо очолити?"
    Приблизно те саме зробили Ющ і Потрох по відношенню до корупції. Та і не тільки вони. Починаючи від Кучми рило у всіх в пуху по самі тестікули. При Кравчуку такі речі якщо і були, то не в таких масштабах і не так зухвало і безбожно, як зараз

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Коли там по прогнозах буде "Я устал, я ухожу"?

3. Capitoshechka

В нас головний екстрасенс Комунарець. От в нього і питайте)))

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От брехня:
    А от - правда:
    В день инаугурации Зеленского в Киеве полностью будет перекрыто движение транспорта лишь по ул. Грушевского, - Крищенко
    І так у всьому. Завтра шашлики-чебуреки обговоримо. З належними висновками: хто - ідіот, а хто - ні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Напевно тому Бєларусь знаходиться на 70-му місці по індексу сприйняття корупції в світі, а ми, завдяки свинорилому і вальцманоїдам, знаходимось в самій сраці, 134-те місце.
    Слава Вальцману!!!

• Баян Баян x 1
  6. Для особдиво упоротих маніпуляторів кину посилання і тут. Читайте
    Тарас Чорновіл
    FB_IMG_1558281686974.jpg
    FB_IMG_1558281695863.jpg

7. А чому зразу не збрехати про 185 чи 199

• Смішно Смішно x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Все,останній жарт про Зєлю від мене на нині...
    Подумав-си добре Зєля про себе,про маму і оту всю клоунаду,що попав в моцний капкан і же то має мати і кінець та колись...Та й хряпнув дві шклянки Хортиці ввечері ,а ранком ще одну шклянку,та й... не пішов вранці на 10 годину в ВР.Зігнорував іінавгурацію...Всі бігають,шукають-го,а він з тим лисим,ну Кошовим,чи як го там,заходять си до зали п'янії і Зеля ікнувши каже: - Гарно,гарно...і впав біля трибуни! А далі ...Кошовий каже:- Да ну вас! Нафіг оно Ему,Нам ето всьо! Баста! Ми уходим в 95 квартал. І-і-і... фініта комедія по-волі президента.Ну прям галицький жарт...:drinks::friends::bye2::bye2:

Москаль і гебрей.jpg

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви при любій владі працюєте у системі, яка просякла корупцією, нє?

10. medwedo berlogsoni

Я все перевіряю
    Індекс сприйняття корупції-2018
    Словами напишу, може Ви в цифрах путаєтеся.
    Україна - сто двадцяте місце серед ста восьмидесяти країн
    Білорусь - сорок четверте.

11. medwedo berlogsoni

12. Capitoshechka

Я не працюю в системі. І взагалі ніколи не був людиною, яка працює в системі

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ваш улюблений Хуйло з Рашою сидить ще нижче України.:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто? Недержавна робота?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вище стоїть і Вірменія. Але я би там не хотів жити з її ніби то меншою корупцією.

16. medwedo berlogsoni

Тут є деяка публіка, яка жартів не розуміє. А дописи Т.Чорновола вважає вершиною державної мудрости.
    Вчора один товариш, коли я йому навів приклад про дзенькання по батереях опалення, як аналогію перепощування дурних твітерів (мовляв, якщо людей дратують дурні твітери, то так само людей дратує, коли хтось опівночі по батереях стукає), проявивши неабияку дотепність, сказав, щоб я не стукав по батереї.

17. Вам дати посилання на чорнуху, яку влаштували наші недорогенкі шльондри проти президента чи самі пошукаєте. А може спробуєте влаштувати подібний флеш-моб у Бацькі. Скільки годин пробудете на свободі а потім зникнете назавжди як деякі ключові політики Білорусі

18. Capitoshechka

саме так.

19. medwedo berlogsoni

Чорнуху проти президента, влаштовану недорогенькими шльондрами, я почну читати із завтрішнього вечора. І навіть без посилання.

20. Та яка чорнуха. Про корупцію журношлюхи вже не пишуть. Зе іі поборов ще до присяги. З бідністю вже покінчино. Війну закінчино. Москалі знову брати наші старші. Зараз на додачу до Портнова приіде кровосіся і заживемо.
    Тільки кров'ю харкати будемо від щастя.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)