Зеленський і КО

Discussion in 'Політика і політики' started by VasMT, Apr 10, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Допомогло безумовно.
    Це був такий собі знак для "міжнародної спільноти"
    - не лізьте, мовляв, хохли з кацапами самі все порішають.
    Можете он, мовляв, занепокоєння висловлювати.
    І самим кацапам додало впевненности, що усе нормально, як і повинно буть.

Зрада.

Last edited: May 19, 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. cncmaster

) Ну і всьо

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так саме за часів Порошенка Україна скотилася до країн третього світу (нагадаю, що Україна перемістилася на останнє місце в Європі по економічних показниках). Відповідне і ставлення. Якщо Україна підніметься вище, то і ставлення зміниться. Поки що впродовж останніх 25 років Україна - взірець процвітання корупції серед держчиновників. ("Спасибі" Ющенку, Януковичу, Порошенку)

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Тупо Тупо x 2
  4. medwedo berlogsoni

Бєлковський жартує, а дехто це сприймає за чисту монету. Рівень інтелекту. Ніхто не збирається перейменовувати і не перейменує.
    А те що Порошенко - старыйдрухлучшеновыхдвух для Кремля, то це зрозуміло для кожної неупередженої людини. Згодом і докази з"являться, як Кремль мостив Порошенка на другій термін.

І якщо б навіть перейменували, то куди б Бєлковський вчепив цей "орден Станіслава"?

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

Предводітєль команчєй мені оцінки виставив. Щоправда, намічається прогрес. Не лише "тупо", але і "баян" і "безграмотно".
    вождь.JPG

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

O,Yes! America also "wpierdolyt" !:yes::yes::yes:
    Джуліані про повернення Коломойського в Україну: Чи буде його заарештовано?
    Перше, що зробив після повернення в Україну мільярдер Ігор Коломойський, щодо якого у США веде розслідування ФБР, – обмовив двох американців, заявив особистий адвокат президента США Рудольф Джуліані. Він уважає, що повернення бізнесмена стане перевіркою для новообраного президента України Володимира Зеленського.
    Джуліані про повернення Коломойського в Україну: Чи буде його заарештовано?

7. cncmaster

) І от іди знай, до чого те <тупо> відноситься - чи не до цитуємого?

8. cncmaster

)) Америка он вже впердолила, у 14-му. Коли Бєня у Дніпропетровську робив дещо корисне.
    Розказувати тепер тут байки будуть.

) Пиздаболи пля

9. Юрко НОТОЦО

Йой,та тоді то була ще та-ая...хитродупа гАмерика.Тоді в 14-м то були при владі гамериканчі демократичні,про-ізраельські,як і Коломойський,а нинька то вже єньші,тоті шо сварут-сі з Бєнєю,тії республікашькі,гамерикано-націоналістичні від Трампа.А З Бєні користі,як з козла молока,як в тому жарті...

upload_2019-5-19_10-37-37.png
    upload_2019-5-19_11-15-25.png

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Для Пріуса

Знову стереотип, що за Зеленського голосували тільки ватани і гопота?
    Чим ви доведете, що більші патріоти, більшого досягли?
    Чим розумніші, чи принцип- всі дурні, я один мудрий?

Я сумніваюсь у Зеленському, але не маю права очорнювати всіх його виборців.
    Порошенка не вважаю довічним, незамінним чи безальтернативним.

• Тупо Тупо x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Как вчера навалились всей гурьбой на Михаила. А Михаил молодец, стойко вынес атаку зрадоботов. Именно так должен вести себя настоящий патриот - поддерживать свою страну, отбивая атаки желающих ей плохого. И ни о каком изменении позиции речи идти не может.

12. Lanktocha

Яка особливість, Хомчин ліпить копіпасту, перетерту, приїджену, розміщену на можливих порохоботських ресурсах, ніхто вже на таке не звертає увагу. Деякі інші дописувачі, діють за принципом шавок, загавкає великий пес, ще і дрібні шавки поскавулять.
    Проаналізуйте, для початку, що ви ліпили і чим шугали десь 2 місяці тому і що і з цього здійснюється?

• Баян Баян x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Вы же как девки повели себя: ой, мой Грицацуев не прошёл во второй тур, всё, я обиделась, не буду ни за кого голосовать. Это разве мужская позиция? Ты патриот Украины или хрен с горы? Видели, что судьба страны решается во втором туре, но предпочли кокетничать, баловать своё самолюбие.
    Эти 73% ещё успеют разочароваться в своём выборе, с идиотов мало что спросишь. Но вот вы самые настоящие предатели Украины. Вы действовали осознанно и в тяжелейший для страны момент своё личное поставили выше судеб миллионов. Будь моя воля, я бы вас отправил на российский Дальний Восток. Причём, расселил бы так, чтобы вы нигде более 500 человек не собирались. Вы бы там возлюбили своего Путина.

• Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, мы же договорились, ты стараешься по-мужски отвечать с цитированием сообщения.

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Порох тоді не знав, що кацапи ввели війська.))))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви й тупі, ви бачте на слові.

17. Lanktocha

Говорили-балакали...
    У І турі я майже в останній момент оприділився, проголосував за Смєшка, його досвід у політиці та силових структурах на мене подіяв, щодо Порошенка - багато у чому обдурив та розчарував + нарвані боти мене бісили, оприділився, що його кандидатура може бути тільки як "менше зло", звичайно, ідеальною була би в такому випадку кандидатура Бойка, а із Зеленським - не раз писав, будь хоч 100% підтримка від Львівщини - його це не врятує, так і сталось.

• Тупо Тупо x 1
  18. Юрко НОТОЦО

Та так,так....:preved:

!!!!!ae2es.jpg

19. Good man

Good man Обычный человек

Вот на Дальнем Востоке тебе самое место. И ты там за своего российского Смешко смело можешь голосовать. :))):)))

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)