Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нейтральність Пилата всім відома. Він вмив руки і віддав наказ розіпяти.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ото ж вони вчора у залі ВР і повдягали. І навмисно до четверга тягнули з голосуванням по даті інавгурації, щоб показати, які вони патріоти. А в дійсності - не патріоти, а "вишивата".

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Найсмішніше у цій ситуації те, що електорат Ze, який у своїй більшості просто фестиваль невігластва, навіть розбиратися не буде чому їхній кумір не може розігнати парламент. Тим більш якщо врахувати що цей електорат вже накручений всілякими ханумаками на розгін. Але феєричного розгону вже не вийде. Тепер Ze вимушений або дивним чином упродож 30 днів створити нову коаліцію, або сказати, що депутати не таки вже й погані. І яке б рішення не було обрано, воно буде вбивати рейтинг. Бо Ze-електорат хоче розгону, за будь-яку ціну. Тому не дивуйтеся якщо щось на кшталт Разумкова заявить що не дуже вони й хотіли розпускати парламент, їх просто не так зрозуміли, і взагалі у президента немає таких повноважень, чи підстав... чи настрою, та яка різниця чого у нього не має
    Але час спливає. І з моменту отриманя булави рейтинг Зеленського стає подібним до вартості автівки, яка зменшується на чверть одразу як тільки машина виїзджає за ворота автосалону.
    Вже 20 травня новообраний стає старообраним, і опиняється між Сциллою - існуючими демократичними інститутами та Харибдою - очікуваннями Ze-електорату.
    Тим, хто погодиться працювати у Ze-команді пропоную вже зараз перечитати цей епізод з Одіссеї ;)
    Андрій Булґаров

4. Та ні.
    Це був допис конкретно про вас. Не переводьте стрілки, або не перекладайте з хвороі голови на здорову.

5. medwedo berlogsoni

Читайте конституцію про те, хто створює коаліцію в парламенті.
    Нагадаю, про всяк випадок, що парламент - це законодавча влада.
    А президент - виконавча. І яким чином виконавча влада у особі президента може створювати коаліцію у законодавчій, тут хотілося б від Вас почути деталі.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. medwedo berlogsoni

Ну, Хомчине, Ви тут уже впродовж багатьох місяців стверджуєте, що сам Зеленський і є Сциллою...

7. medwedo berlogsoni

У Вас подвійність мислення. То Ви мене русником називаєте, то непатріотичним українцем. З мене толку ніякого, що я в вишиванці, що в китайському Адідасі. А от ті в вишиванках, що в ВР, ті грабують Україну безбожно. Я ж живу із тих крихт, що мені з ПФ перепадє. Та ще з городу, що в селі.

8. iso

iso Well-Known Member

Нейтральність Пилата лише позірна. Пилат був знаряддям Волі Господньої. Господь у законний спосіб через наказ Пилата і згідно з волею народною приніс у жертву Христа, щоб визволити нарід з рабства гріха і смерті. (Так що і Іуду не варто засуджувати)
    І сьогодні також звершилася Воля Господня. І неважливо як хто голосував. Результат виборів був виписаний на Небесах. Господь приніс в жертву Порошенка. Во імя чого? Промисли Господні нікому невідомі .:dntknw:
    Миху. Ви хотіли паралелі? S'il vous plaît;)

9. medwedo berlogsoni

Чомусь ті віруючі, як, наприклад, Мих, забувають про те, що будь-яка влада - від Бога. І Зеленського нам Господь ниспослав.
    Сина іудейського. Так що немає чого Бога гнівити. Зеленському - осанну співати, а не лайном у нього кидатися, як якісь филистимляни.

• Баян Баян x 1
  10. За 3 дні до інавгурації. Досягнення Зеленського:

- Гусня роздає паспорти на Донбасі. ЄС не вбачає необхідності введення санкцій за це, а новообраний мовчить.
    - Довірена особа Трампа скасовує візит до України через ворогів США і корупціонерів в оточенні Зеленського
    - Рада міністрів РЄ відкриває шлях рф до повноправного членства ПАРЄ і скасування санкцій. Новообраний мовчить.
    - Північний потік - 2 буде збудований. Каже Меркель. Новообраний мовчить
    - Суди випускають скотів, які хотіли знищити 400 000 українців
    - Суди дозволяють МАУ Коломойського не платити 60 млн. грн. податків.
    - Суди безпределять по Привату
    - Друзі Зеленського заявляють, що непогано було б виплатити 2 млрд. баксів Коломойському
    - Світовий банк попереджає що денаціоналізація Привату - це пздц
    - МВФ не планує видавати Україні кредитів в цьому році.

3 дні до інавгурації...
    Mason Lemberg

11. medwedo berlogsoni

Крім того, чомусь усі забувають, що виконуючим обов"язки президента певний час був баптист Турчинов. І нічого, організував захист східних рубежів України, і українська армія успішно просувалася на схід, звільняючи територію. Потім прийшов Порошенко... Але це вже - інша історія.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви дійсно думаєте, що все, що робить людина є воля Господня?

Тоді дайте відповідь на одне просте запитання: Якщо від людини нічого незалежить, лише від Бога, то за що людину Бог буде судити і чому дехто потрапить у пекло?

13. І ще одне питання. Звідкіля пішов рід людський, якщо у Адама та Єви народилися тільки сини?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не забуваю, а добре памятаю.

Всяка влада є від Бога. Я пригадую 2004 рік, як народ по церквах і монастирях молився за доброго президента Ющенка. І Бог дав Ющенка. Це була Божа воля. Але через пару років народу вже Ющенко не сподобався і кричав народ: Ющенка - геть. Нам потрібен інший президент. А Бог в першу чергу дає людині вільну волю вибору. І вибрав собі люд Януковича. А Бог поважає кожен вибір людини. І Бог погодився і з цим вибором. Знаємо чим це закінчилося. Знову Майдан. Знову народ воює і знову молиться за хорошого президента. Отримує Порошенка. І знову невдоволення. Хочемо кого-небудь, тільки не цього! Маєте! Справа не в тому, чи він хороший, чи поганий. Бог благословив те, чого хотів народ. Дехто молився, щоб президентом був Порошенко. Але я не вірив, що це допоможе. Бог поважає вільний вибір людини і не піде наперекір людині. Бо людина сама відповідає за свій вибір перед Богом. Як людина може відповідати за свої вчинки, якщо за неї все робить Бог? Це нон-сенс. Я знаю одну секту, яка молилася за хорошого президента, але, щоб тим президентом був Смєшко. Ну це як тре не довіряти Богу!
    Отже, маємо те, що вибрали - невіруючу людину. Він не юдей. Він не вірить в Бога про це я знаю точно. Православний, християнський народ вибрав собі атеїста. Той народ, якому було дано недавно Томос. Як цікаво, нє? Як це все можна оцінити? Народ заслуговує на цю владу, що отримав. Я не знаю яка вона буде. Але надіятися на якесь чудо нема підстав. Бог справедливо дав ту владу, яка відповідає цьому народу, його ментальності, тупості/мудрості, духовності/матеріалізму. Можливо Янукович нічому не навчив і цей народ потрібно ще раз протягнути через гирло смертей, каліцтв і страждань?

• Не подобається Не подобається x 1
  15. medwedo berlogsoni

Я сюди заглядаю періодично, а так - вчу турецьку.
    От цікавий вираз:
    Tanrı'nın hukukunda zamanaşımı diye bir şey yoktur. (Танринин гукукунда заманашими діє бір шей йоктур). Всі слова мають наголос на останньому складі, крім слова йоктур (тут - на першому)
    Переклад:
    В законі Божому немає такого поняття, як термін давності.

16. Дивіться як це жабеня націлилося взяти під контроль всю влада в країні. Медіабл @ дей вже поставив в позу зю. Вірніше не він, а його бабуся з одною сіською. Тобто мета ясно позначена. Вся влада в країні їм потрібна. Повністю.
    Щоб як у х @ йла на расіі. Щоб депутани стояли в стійлі і голосували рефлекторно, при включенні лампочки, як виділення слини у піддослідної собачки Павлова. І головне ж лохторат саме про це мріє. Тільки лохторату ж ніхто не показує на прикладах, що відбувається, коли вся повнота влади в країні, виявляється в руках одного ейблана. Оскільки ті, хто міг би на пальцях, через телевізор все це розжувати і показати, зайняті випорожненнями в каналізаційні люки своїх глядачів, то доведеться робити за них їхню роботу і показувати, хулеж ..

Отже, коли вся влада опиниться в одних руках, найпершими починає страждати саме простий лошара, ой вибачте, простойнарот. Ось наприклад в расіі вже давно так. Там один член, захопив контроль над всією державою, і що? А нічого. Тепер він вирішує за кожного расіянца, що їсти, чим какати, де відпочивати. Чи захоче кордону закриє, захоче на ланцюг посадить все 140 млн баранів. Гроші потрібні будуть, кишені витрусить, і пару нових податків введе. Ну або п'ят рочків до виходу на пенсію додасть. А захоче і десятку додасть.
    Хто страждає? Лох страждає.
    Головне близьке оточення не страждає. Бультер'єри завжди ситі і без намордників. У разі чого будь-якого лоха раком поставлять і змусять співати "Боже царя храни", ну або "чечня круто". Дивлячись на кого нарватися. І на санкції їм плювати, тому що завжди можна вмикати контрсанкціі, після яких, ти, лох, будеш шукати корм під гусеницями трактора, а друзі твого господаря, якого ти, лох, сам посадив на трон, будуть все також харчуватися в дорогих ресторанах. А тобі, лоху, якщо пощастить, то в смітнику помиї з ресторану дістануться.
    А потім ти, лох, від голоду підеш в банк кредити брати, за які розплачуватися будеш воюючи за сцаря де небудь в жопе світу.
    І це далеко не весь список радощів, які тебе будуть чекати. Просто ти, лошара, навіть цього прочитати не зможеш, а якщо і прочитаєш, то все одно не зрозумієш, чому так важливо не віддати всю владу в одні руки. Щоб баланс не порушити, поки ти свою миску вилизуєш.

Тепер, Уася, ти повинен почати розуміти що таке парламентської президентська республіка, завдяки якій тебе ще не обосцяв в тамбурі який-небудь герой жоппирасіі, на ім'я ішмурза, з гірського аулу.

View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/2704398516297894/

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

вони звичайнісенькі 3,14дараси

• Баян Баян x 1
  18. medwedo berlogsoni

У Зеленского рассказали, как будет проходить инаугурация

У спікера МЗС гарне прізвище. Може залишатися на посаді.

19. medwedo berlogsoni

До теми про вишиванки.
    Третьей подозреваемой по делу Аллерова избрали меру пресечения

Правда, на нари не відправили, а має вона протягом п"яти днів внести якісь там копійки застави.

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Шановний Пріус! Ліпити значки кожен може, а аргументовано заперечити? Чи правда ріже вуха?
    Панове порохоботи, Зеленський виконав якісь дії, зробив щось не в інтересах держави, за що критика, одна ваша фантазія? Ваша поведінка, як у дітей, гарне було Різдво, отримали подарунки, стояла в домі красива ялинка, але не може бути Різдво весь рік, так і томос, без.віз не будуть на біс. Не так давно про Зеленського жодного поганого слова від порохоботів, не бачили рейтингів, Тимошенко чи Гриценко мали значно менший рейтинг? І тепер не махайте кулаками після бою.
    Зрівнювати президента із божим посланцем - як кацапи будуть молитися на рівноапостольного царька - це вже занадто, Порошенко не нам посланий з якоюсь місією, вчасно перейшов до переможців, перефарбувався і показово виконав, що вимагало суспільство, часто довершив роботу попередників, ні на яку ідеалізацію та обожнювання не претендує.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)