Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

То називається: Сісти в болото і мати надію, що не замажешся, надія на чудо. А чуда не буде!

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Ну, додай ті три відсотки, хто проти усих, до ілитних 25%, це би щось змінило? Ані грама.
    А от особисто для них би змінило - залишилося б відчуття, що їх змусили до волевиявлення поза переконаннями.

Останнє редагування: 17 тра 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. iso

iso Well-Known Member

Щодо Зеленського ілюзій нема. Були ілюзії щодо Порошенка. На жаль...:sad:
    Ви неправі. Якщо я вважаю обох кандидатів недостойними посади Президента, я не кривлю душею і голосую проти обох.

4. О, тут вже самі найбільші ненависники Порошенка потихенько оху @@ають від свого вибору, пробуючи включити задню і зіскочити з поізда на ходу. Як швидко всі побуріли. Скоро 73% спробує вміститись в 2 відсотка противсихів.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@iso весь час стверджував, що голосуватиме проти обох.
    Головним залишається те, що ті сімдесят три не прагнуть втиснутися в двадцять п"ять. Бути серед двох відсотків більш почесно, чим бути серед двадцяти п"яти.

• Подобається Подобається x 2
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не приховував і не приховую свого вибору.
    У 2014 при "вадінтур" я мавпою не був, так і у 2019 на заклики "Нема більше за кого", "Не впустити у ІІ тур Тимошенко" не піддався, у ІІ турі із Зеленським, можна було бути противсіхом, але знав, хоч при 100% підтримці Львівщини Порошенко програє і Львівщина буде білою вороною, не помилився.
    Тепер не махайте кулаками після бою.

• Тупо Тупо x 1
  7. Инсайд. В штабе Зеко-манды очень обеспокоены увеличением негатива в адрес Зе и усилением черного пиара вокруг законно избранного преЗЕдента. Беспокоит так же возможность падения рейтинга в ближайшие месяцы. А закон бумеранга никто не отменял. Теперь он возвращается, ловите, твари

• Подобається Подобається x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Самый паникёр здесь ты. Иной раз даже боишься цитировать оппонента, а отвечаешь просто сообщением. Как бы ты не при делах.

9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Але спершу буміранга спіймали лизоблюди. І не знають тепер, куди його подіти

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не мій стиль ліпити цілі томи опонентів, тим більше, не одного. Невгамовний порохобот, що ніяк не вгамується тут не один.
    Відповіді ще не було, рвати нам на собі волосся, битися головою в стінку, виходити на майдан?
    Моє бажання - сумніваюсь у можливостях Зеленського, друга ходка Порошенка - нам не потрібна.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

"Гусары, молчать!" (с)

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. Інформаційна війна. Тримайте біблія зрадойоба останніх п'яти років. Вона не повна, але більшість сюди увійшла

D6wTjKbX4AArFMh.jpeg
    - Вигідна війна,
    - торгівля на крові,
    - тарифний геноцид,
    - поставки зброї в ЛДНР,
    - вбивство брата,
    - Кононенко- Грановський,
    - Вальцман
    - алкаш
    - план Мореля
    - безвіз щоб всі з країни виїхали
    - міномет Молот

Ось це все - весь мозок виборця зеленої шмарклі

13. medwedo berlogsoni

Не знаю як хто, а я вчора за традицією захотів вийти надвір у вишиванці. Вишиванку колись вишила моя мама батькові, і він її одягнув, коли одружувалися. Тканина жовта, бо вишиванці більше 60 років. Це вам не китайський ширпотреб. Мама моя, між іншим, кваліфікована вишивальниця, і її вироби їздили на виставку в обласний центр.
    Але коли побачив у Верховній Раді у вишиванках Парубія і Ляшка, бажання зникло. Сама поява цих діячів і їм подібних у національному символі є образою цього символу. Іншим разом одягну.

ЗІ. А у Вас, хомчине, ворогів серед українців десь приблизно 73 відсотки.
    Чого ж там уже...

• Тупо Тупо x 1
  14. Найголовніша справа українського "патріота" це вдягти вишиванку, гарно заспівати гімн України, помахати прапором України і на чистісінькій українській мові продати Україну. Бо нема України у голові. Не може бути розуміння держави там де бидло мріє про халяву і само лізе у ярмо.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

так мож і про 73% сказати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)