Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Україна єдина!
    [​IMG][​IMG]

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Порахуйте краще яку кількість народу винищили ваші любідрузі за останні 28 років. Скільки буо населення в 1991-му і скільки зараз?

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) От я лякався того юзера.
    Гадав - це ж якого великого розуму треба мати, щоби усі інщі були проти нього тупі.
    Але після того, як він подав голос як стиць-пиздиць, то вже не так і лячно

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. cncmaster

) Так народжуваність була яка колосальна.
    А тепер вже не те - з цією гейропою вкорінюються інші вартості.
    Он айфонів та комп'ютерів усіляких понавигадували
    та лазять у цих інтернетах тьху

Останнє редагування: 16 тра 2019
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вам показати одну цікаву річ? Загляньте під спойлер.

Щось під спойлер перемістити не вийшло, все на видноті, як прикріплене зображення. Я з тим товаришем навіть не воюю, бо не знаю його стану. Не хочу гріх на душу брати.

Вкладення:

• tupo2.JPG
      tupo2.JPG
      Розмір файлу:
      134,4 КБ
      Переглядів:
      9
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мих

Розумію побоювання, але і Порошенко - російськомовний, хитрий жук, який підмажеться, хоч до чорта, який при владі, лиш би мати вигоду та вдало вести свій бізнес, був він, і комсомольським активістом, і людиною Кучми, і любим друзем Ющенка, і в уряді Азірова... Це далеко не безальтернативний ідеал.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Плачі за Порошенком - майже аналогічний випадок із моїми далекими родичами, одружена дочка живе з мамою, коли повертається з роботи, із тісної кухні може попросити маму піти, щоб загріти собі вечерю, а ця мама потім в плач, може іншим жалітися "Всім заваджаю, всі виганяють, нікому не потрібна, треба вже вмирати...", ніхто смерті не бажає, але у певний час не заважати, так і з Порошенком.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це тупо, дуже тупо.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

73%, ваш президент повернувся в Україну!

• Подобається Подобається x 1
  10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

ВОНО всем в репу срёт!

• Тупо Тупо x 1
  11. cncmaster

) Так, своєрідний юзер, дуже

Ну, нехай бавиться. Аби усе гаразд.
    Отже, "тупо" це насправді нормально.

• Баян Баян x 1
  12. Я вже не встигаю відстежувати хронологію реваншу. З останнього, що механічно попало на очі:

- За недостатньо підтвердженими новинами в Україну повернувся олігарх Коломойський, буде перебирати управління над країною та своїм новічком, бо той уже остаточно в істерику впав. Також хочу нагадати, що Ігор Валерієвич переконаний, що ми всі йому щось винні (з кожного громадянина України олігарху належиться десь від 12 до 18 тисяч гривень). Задоволені? А він добре вміє мотивувати українські суди, тим більше, маючи в руках реальну владу. Узагалі то, Коломойський проходить у численних кримінальних справах, як в Україні, так і за кордоном. Але хто ж тепер ризикне хазяїна зачіпати.

- Суд остаточно відхилив апеляцію СБУ й Держкіно щодо заборони трансляції серіалу "Свати" та заборони на в'їзд російського актора, який відверто потоптав українське законодавство, Ф.Добронравова. Позивачем проти держави були бізнес-структури новообраного голови цієї ж держави. Суди раніше аж так нагліти не відважувалися, знали, що всі неправосудні рішенні їм точно зарахуються. Теж пам'ятали, що судова реформа, хоча й забуксувала, але все ж буде завершена. Тепер знають, що покарають не тих, хто порушує закон, а тих, хто не виявив достатньої лояльності до нових властей. Мені от цікаво, коли остаточно відкриють кордон для всіх антиукраїнських елементів у РФії? Там, кажуть, Порєчєнков і Охлобистін прагнуть приїхати в Україну, щось там попрезентувати, або в зону ООС знову на "сафарі" на людей заскочити. Ну і Віка Циганкова не проти б на інавгурації заспівати як не гімн ДНР, то хоча б "Руская водка..." Думаєте - неможливо? Усе вже можливо.

- Базовий суд нових властей - Окружний адмінсуд Києва - відсторонив керівництво вищої Кваліфкомісії Суддів, яка мала розібрати діяльність саме цих суддів. Це вже повний вінець судового свавілля, яке навіть близько було неможливим у часи, коли була повноцінна влада Порошенка. Припустити, що ці судді так осміліли виключно за власною ініціативою, точно не можу. Вони просто діють за системою відновленого телефонного права. Поки накази віддають з Відня, але незабаром до країни повернеться ряд знакових фігур колишньої влади. Очікуйте.

- Запущена процедура скасування санкцій проти РФ у ПАРЄ, проведено перші рішення в Комітеті Міністрів Ради Європи, які це роблять можливим. Раніше там поєднувалися зусилля нашої дуже пасіонарної делегації на рівні Парламентської Асамблеї, а в Раді Європи та на площадках ЄС фронт тримали Порошенко й Клімкін. Ви, недорогенькі, Порошенка позбулися, бо ж "усталі" від нього. Тепер бачимо, що фронт прорвано. У грудні готуйтеся до скасування чи суттєвого послаблення санкцій проти Путістану вже на рівні ЄС. Там теж усе трималося не на хвалених європейських цінностях, а на напористості Порошенка.

За минулу добу ще було до десятка подій, які раніше просто були неможливими, але на все це в мене зараз нема часу, бо доки тут відновлюють "світле" минуле (там ще багато ягідок буде), мені ще й працювати треба. Тому чергова "подяка тим 74% зе-білів, які до цього довели, й хоч якась моя спроба нагадати, що розворот України абсолютно реальний, а зупинити його ми ще зможемо на парламентських виборах, якщо віддамо достатню кількість голосів за партію "Солідарність" Петра Порошенка.
    Тарас Чорновіл

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Та я за нього просто хвилююся. Я сьогодні вранці поставив йому "тупо"за відверто хамський пост. Там крім мене "тупо" поставили ще дві людини. Зеленський і КО
    Так він відразу вистрочив десяток "тупо" біля моїх постів, навіть не читаючи їх, що видно по хвилинах, що стояли біля оцінок.
    Мені то що? - я одягнув спортивну форму і побіг на ранкову зарядку, потім душ прийняв. Бадьорий і спокійний.
    А він там з важким серцем ліг спати. В Чикаго саме глупа ніч була.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 2
  14. І знову про наших 73% баранів. Вибрали клоуна і тепер вимагають від усіх інших щоб вони не сміялися

• Смішно Смішно x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  15. medwedo berlogsoni

Закликаю всіх небайдужих поставити Хомчину за цей його пост "Смішно".

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Не можу, навіть якщо дуже захочу. Я цього ідіота заігнорив)))

• Тупо Тупо x 1
  17. І так, кенгурація 20.05
    Зубожілій наріт при ПП мав хліб - і тому захотів видовищ. Їх буде. Тільки, вангую, скоро знову захочеться хлібця. Але буде пізно.

18. D6q4zwcWkAUw5Dr.jpeg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. З 20 травня Зеленський почне виконання свого знаменитого номеру на роялі. Тільки замість роялю буде Україна.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)