Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зайди в запой.

• Тупо Тупо x 1
    • Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не так давно, вояка Хомчин кричав, що так багато військових за Порошенка
    "Ах ты скотина!", - срочное обращение военных к Порошенко (ФОТО)

Від деяких пенсіонерів чув бздури: "А вот треба було всім не розпорошуватись із голосами за Кошулинського і Гриценка, може би більше Порошенко набрав", а я неодноразово писав перед ІІ туром, що будь хоч 100% підтримки від Львівщини, Порошенка від поразки це не врятує і як бачите, не помилився.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

«Получается, близость к высокопоставленному телу – самая удобная карьера, не надо рисковать, не надо служить в войсках, проводить рискованные операции. Военные разведчики рискуют собой, за ними даже в Киеве ведут охоту российские спецслужбы, устраивают покушения, но чтобы стать генерал-лейтенантом военной разведки, оказывается, всем этим заниматься не надо. Лучше охранять того, кто раздает звания. Просто подарочек получил за госсчет, пенсию чуть повыше за какую-то неделю теперь может оформить», – отметил Бутусов.

Он назвал происходящее «возмутительной наглостью и оскорблением офицерского корпуса в Украине».

Отметим, что скотиной обозвали Порошенко не только военные, но и журналисты.

В частности Савик Шустер публично и на всю страну назвал Порошенко алчной, наглой, невероятной жадной и кровавой скотиной.
    -----------------------------------------
    Не удивительно аж никак.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Во, з вашого посилання. Військовий говорить про Порошенка:

Це зрада чи перемога? :scratch_one-s_head:

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ні одна порохоботська особистість на це не скаже ні слова, бо це фініш.

• Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скажуть стандартно, що агенти Кремля і розхитують човен.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мало Кремль зробив біди Україні, що ви досі скептизуйте? Мало загнано в Сибір, мало заморено голодом, мало винищено народу?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

то хавчик для лохів.
    Мало того, що цей поц говорить язиком окупанта, у нього погоняло Арбат.

Відкриваємо вікі:

Арбат — Википедия

https://ru.wikipedia.org/wiki/Арбат

Перекласти цю сторінку
    Арба́т — улица в Центральном административном округе города Москвы (район «Арбат»). Проходит от площади Арбатские Ворота до Смоленской ...

"Патрійоти", поки ви будете читати крємльовского Арбата, ви будете постійно намагатися намазати Томос на хліб і голосувати за єврея, гопника, клоуна атеїста Зелемойского. Доки ви читатимете московські вкидии і вірити їм, ви завжди будете бидлом на своїй землі і рабами. Ви ніколи не переможете корупцію, ви ніколи не житимете рівнем навіть поляків. Тому що ви є раби і рабство сидить у ваших головах. Ви можете нервуватися і злитися, але це нічого не змінить. Самому вже пора мінятися. Ще вчора. А ви сьогодні читаєте Арбата на кацапській. Це ваша доля - нити і обсирати. Більшої радості вам не буде, бо не вартуєте.:)

10. ІгорМ

@Мих, тоді скажіть - чи всі українські військові, котрі говорять язиком окупанта і у котрих крємльовські погоняла є такими ворогами України, як і тотой поц, котрий говорить язиком окупанта, і у нього погоняло Арбат (с)?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навчіться думати своєю головою. Нащо мене питайте?

12. prius

prius Well-Known Member

З тобою тупою хахлой нема що писати, з електоратом вазеленского переписуйся

• Тупо Тупо x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. ІгорМ

Я хочу подивитися, чи ви стягуєте такі складні завдання. Якщо розберетеся і дасьте притомну відповідь, то я вас візьму на цікаву тусовку. Там дуже треба порохобота, котрий хоч трошки може логічно думати ;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) Не згоден. Дама досить цікава. А от ти той, трохи тупуватий. Здичавів, мабуть, у Чіказі

Треба частіше вдома бувати, не жмотничати на білети. Скіко там того жыття.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. prius

prius Well-Known Member

Здрисни ,під старим ніком в бані сидиш то тепер клона собі зробив

• Тупо Тупо x 2
  17. cncmaster

)) Та вже незабаром зникну. Бо тут не дуже

А що за старий нік такий, повідай? Чисто шоби знать?

Останнє редагування: 16 тра 2019
  18. cncmaster

) Це не реально. Бо містить непереборне внутрішнє протиріччя

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Справа в тому, що в них каша в голові і цілковита відсутність відчуття іронії.
    Взяти хоча б це:
    Для тих, у кого Хомчин забанений:
    І не треба мені тут розказувати, що нема повноважень, не проведена інавгурація. А чому не проведена інавгурація? Чому він її не провів? Він що тряпка?/QUOTE

Таке міг я написати. Іронічно. Зрозуміло (я опускаюся до того, що пояснюю суть іронії):, що Зеленський жодним чином не може самостійно провести інавгурацію. Це ніяким чином не залежить від його бажання, бо питання призначення і проведення інавгурації вирішується іншими людьми.
    Але вони (ті, у кого в голові каша), тягнуть це сюди, не дочитавши до кінця, а орієнтуючись лише на прізвище того, хто написав, в якості "вагомого аргумента" проти Зеленського. Орієнтуючись на слова "нічого не зробив", "пузо в Туреччині грів".
    Поки я писав, Пріус не полінувався і біля кожного мого посту поставив "Тупо"
    Пріусе, поставте "Тупо" ще й тут, а я вийду тим часом на пробіжку. Наперед дякую.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)