Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А я звідки знаю?
    Хай бореться - я не олігарх, мені це не страшно :)))

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-5-13_20-54-27.png upload_2019-5-13_21-0-34.png

Останнє редагування: 13 тра 2019
  3. По поводу приглашения «Донбасса» за стол переговоров у меня есть три версии.
    1. КомандаЗеленского хорошо понимает всю бесперспективность такого шага (без сдачи страны), хорошо просчитала последствия, установила красные линии, но разыгрывает спектакль, стараясь максимально к парламентским выборам сохранить ватную часть своего электората. Как по мне, это путь рискованный для страны, так как легализует незаконные марионеточные образования и придаёт им очень опасную для нас субъектность, но с точки зрения риалполитик - ход вполне понятный.
    2. Эти идиоты ничего не понимают и встают на крайне опасный и рискованный путь вслепую, не просчитывая последствий.
    3. Они все понимают, но готовы принять путинский план «урегулирования» и сдать страну.
    К какому варианту вы склоняетесь?

Karl Volokh

4. Вчи конституцію, телепню

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А чим Порох в даному випадку кращий? Що зробив Порох для того, щоб після історії з рюкзаками прибрати Авакова?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

75 % голосу і не знаю?

Йдіть дивитися 95 квартал.:crazy:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відкрили справу і не закривали доки не зрозуміли (судді), що влада міняється і можна відмазати. А був би Порох, справу б не закрили.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::crazy::crazy:

9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Мені Зеленський не цікавий як актор. Тому 95 квартал не дивлюся. Хіба пісні деколи слухаю ;)

Мені от цікаво, чи Марина піде працювати касіркою.
    Ну, на крайній випадок - розказувати про погоду на 1+1 :)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну добре, якщо це правда, то чому тоді Серуня плаче?

Генпрокурор України Юрій Луценко систематично дезінформує особистого адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані, щоб зберегти за собою посаду генпрокурора.
    Таку заяву народний депутат Сергій Лещенко зробив у своєму блозі на Українській правді.

About this website

UKRINFORM.UA

Лещенко заявляє, що Луценко навмисно дезінформував Джуліані

Значить ви пишите неправду.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Завдяки Зе:

Суди навколо націоналізації "Приватбанку":НБУ програв апеляцію,але буде подавати касацію на рішення суду-ЗМІ-ДІСТАЛИ суди

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Докажіть, чому завдяки ЗЕ.

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  13. iso

iso Well-Known Member

Так Порох ще і є:)
    За визначенням;). Все що зле - був порошенко. Тепер буде зеленський. Це Україна:sad:

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Незрозуміло, чи Ви погоджуєтеся з подібним твердженням, чи ні. Чому 4,9% голосів, а не 4,8%?
    Або 4,62% чи 2,87?
    А якщо і так, то що буде у випадку, коли, наприклад, команда Вакарчука набере 30 відсотків?
    Крім того, очікую написання катрена, що був би присвячений цьому товаришу із Ізраїля, що дає прогноз, і Вам з цим товаришем укупі.
    Оскільки я поета-катренця ігнорую, хай хтось повідомить мені чи процитує новий катрен.

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  16. iso

iso Well-Known Member

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

формально - так, а реально Коломойський починає рулити.

Останнє редагування: 14 тра 2019
  18. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Лихо этот "свадебный президент" награды Украины раздаёт и рассаживает свох "кумовьёв" на "хлебные" места!

19. iso

iso Well-Known Member

Перепрошую.але судячи по його бурхливій діяльності після виборів, він аж ніяк не формально діючий:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)