Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчин, досить хейтити. Все хейтите і хейтите, ніяк не нахейтитесь. І все те хейтення в основному російською. І "нещадне", зрозуміло. А когось звинувачуєте в проросійськості. Останні два пости - ні про що. Все одно справа йде до того, що буде новий президент. Скільки б не затягували, і з якими б надуманими причинами того не затягували.
    І, щоб уже не постити даром: Тут Ви хейтили, що дід Зеленського когось там в Кривому Розі переслідував. А два місяці тому про це ніхто не знав, якщо дійсно таке було? Чому тоді не хейтили?

2. Якийсь руслик беде мені вказувати, що мені робити в моій краіні. А не пішов би він зі своіми порадами по адресу, привнесену його далекими предками в славянську культуру.

3. medwedo berlogsoni

Я просто дивуюся. То один дурень колись чомусь вирішив, що я - єврей. То другий - що я росіянин.
    Україна Ваша не більше, ніж моя, а моя - не більше ніж Ваша.
    Я тут народився і прожив усе життя.
    Коли нема що по суті сказати, а таки нема, бо займаєтеся виключно перепостами не дуже розумних людей, які ненавидять Україну і навіть мови української не знають.
    Ви ж свого нічого розумного не написали. Виключно чиїсь думки, які вважаєте вершиною мудрості і далекоглядності.
    Ваш кумир Порошенко відходить у історію, хочете Ви цього чи не хочете. А, можливо, і сяде надовго. Про Зеленського, яким він буде, ми ще нічого не знаємо, тому оте все хейтіння, яке Ви тут розхлюпуєте - не від великого розуму.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. medwedo berlogsoni

Що хочу сказати. Колись у школі наш учитель (він же був і директором) казав. От б"ються між собою два хлопчики в лісі. Раптом із лісу на них суне ведмідь. Вони перестають битися і разом починають захищатися від ведмедя.
    І так має бути.
    От ми сперечалися, буцалися перед виборами. Вибори відбулися. Потрібно заспокоїтися і думати, як разом захиститися від північного ведмедя, який тільки лапи потирає від задоволення, коли бачить, як ми тут тузимо один одного.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Згідний і в який раз питаю порохоботів "Де ви були раніше?", ще якихось 3 місяці тому - жодного поганого слова про нього, тепер маса критики, хоч нічого він ще не зробив.

6. Ви тут народилися, а у мене тут могили всіх моіх дідів-прадідів. Так що розказувати мені як мені боронити мою краіну непотрібно. Мені це передали по крові моі предки, які робили це з покоління в покоління.

7. Усім, хто голосував не стільки «за Зеленського», скільки «проти Пороха», пропоную не брехати ні собі, ні людям: у нас немає графи «проти». Обираючи прізвище того чи іншого кандидата, ви несете повну відповідальність за свій вибір.

8. Президент України Петро Порошенко з повагою ставиться і до вибору українців, і до позиції найвищого законодавчого органу.

Для нього прийнятна будь-яка дата інавгурації, яку визначить Верховна Рада, позаяк це належить до її компетенції.

До моменту інавгурації нового Президента Петро Порошенко залишається чинним главою держави і несе відповідальність за ситуацію в країні, виконуючи свої обов’язки згідно духу та букви Конституції.

Україна - це не номер у єгипетському готелі, як здається пану Зеленському.

Передача влади – це складний і відповідальний процес. І Петро Порошенко прагне здійснити його згідно європейського традиції, так як це прийнято в демократичних країнах.

Тому він підтверджує своє запрошення Володимиру Зеленському, озвучене ще 30 квітня - не чекаючи інавгурації, провести зустрічі для того, щоб обговорити найважливіші питання життєдіяльності країни, рівно як і будь-які інші питання, пов’язані із передачею повноважень і відповідальності.

Відтак, в команді Петра Порошенка не сприймають жодних претензій щодо нібито затягування інавгурації.
    Водночас вважають позитивним сам факт того, що обраний Президент порушив, нарешті, монополію Ігоря Коломойського на публічне формування порядку денного нової влади і хоча б у чомусь продемонстрував власну позицію… Можливо навіть без консультацій із їхнім спільним адвокатом.

Прес-служба Адміністрації Президента

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 10 тра 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Комік Зеленський - порівнює Україну з повією яка приймає з усіх сторін.
    Президент Зеленський - порівнює Україну з номером в турецькому готелі з мінібаром і тапками.
    *росте.напевно.*

11. Lanktocha

Ще бракує "За вас дєди ваєвалє"
    Не буває незамінних, вічних та безальтернативних.
    Із 2 кандидатів ІІ туру не хотів бачити президентом жодного з них і знав, що хоч 100% підтримки Львівщини Порошенка від програшу не врятує.

12. Lanktocha

Його мінус, хоч не відкидаю, що авторство це не його, а сценаристів "Кварталу".

13. Good man

Good man Обычный человек

На втором месте - Грузия. В Грузии Саакашвили был президентом, а в Одесской области губернатором. Самые несчастные страны Европы - Украина и Грузия.
    Просто факты.

14. medwedo berlogsoni

І що Ви такого оригінального сказали? Мої діди-прадіди також народилися і померли в Україні. І я не хочу, щоб усякі порошенки-грановські, прикриваючись патріотичними гаслами, продовжували і далі грабувати Україну. І так уже перемістили її на останнє місце в Європі. При цьому у владі створилась кругова порука. Нікого не посадили, все на гальмах спускають, документи губляться, подальше зубожіння. На тлі зростання кількості мільярдерів, кумовство. Одна сімейка Луценків чого лише варта. А Ви всю ту братію захищаєте.

Я вже не кажу про те, що Ви перепощуєте тупо навіть антиукраїнську пропаганду, написаною російською мовою професійними пропагандистами.
    Не видячи там відвертих протиріч.
    Для прикладу - відмова від МВФ. Подається як зрада України. А чого раптом? З яких це пір позичати гроші і розтринькувати їх (попросту - красти), щоб потім наступні покоління віддавали ті борги - зрада?
    А може потрясти тих олігархів, що нахапали українського багатства, і ніяких запозичень не потрібно?
    До цих пір януковичі-порошенки замилювали МВФу очі, буцім-то ухвалюють закони, які вимагає МВФ, аби тільки свої руки в ті мільйони запустити.
    А потім (звичайно, Порошенко ні при чому, суд незалежний) скасовується переслідування тих, хто нажив багатства нечесним шляхом.
    А може, якщо потрясти тих, хто накрав, то в бюджет надійде стільки грошей, що і МВФ не потрібен?
    Це один момент.
    Другий - Коломойський відмовляється від співробітництва з МВФ, щоб красти. Це взагалі ні в які ворота не лізе. Навпаки, Коломойський мав би будь-що переконати МВФ, щоб ті дали гроші, а потім їх вкрасти. Як робили це досі попередники.
    Я не знаю, що там Коломойський думає. Зараз буде президентом Зеленський. Кого він візьме радниками, також невідомо.
    Пропонується почекати, поки будуть конкретні дії.
    Не буде робити того, чого від нього чекають люди - вилетить так само, як і Порошенко. Може, навіть скоріше і з більшим тріском. В Україні за цим не заіржавіє.

15. medwedo berlogsoni

А Порошенко з Януковичем багато балакав у цьому форматі?
    Може, якось без порад Порошенка можна обійтися?
    Порошенко ж без порад Януковича якось обійшовся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Чувствую, сейчас совсем Михаилу на шею сядут. Попробую ответить за него Планктошам и Дмитриям Анатольевичам.

Ни я, ни Михаил порохоботами не являемся. Мы бы с вами спокойно и прекрасно дискутировали, если бы вы честно и открыто обсуждали все плюсы и минусы кандидатов. Вы же и всякие срибные и пидривники поступили хитрожопо. Извините за такое некорректное слово. Вы взяли и начали сравнивать Порошенко с виртуальным кандидатом. Честным, справедливым, коммуникабельным, открытым, умным, волевым, умеющим держать слово и с деньгами на президентскую кампанию. И вы получили закономерный результат. Порошенко в ваших глазах вышел просто отвратительным кандидатом. Когда же вам начинали рассказывать плюсы и минусы Порошенко относительно других кандидатов, то вы сразу зачисляли таких людей в порохоботы и неадекваты. Вы своим поведением повторяете ошибку 20-летних девушек, которым нужен "настоящий мужчина". Никто никогда не видел такого мужчину, никогда в истории человечества не было мужчины, который бы совмещал в себе набор качеств этого "настоящего мужчины". Но этим девушкам нужен именно такой и никакой иначе. Чем заканчивают эти девушки все мы прекрасно знаем, даже срибная это подтвердит.
    Если бы это дело касалось только вас или ваших дочерей - да побоку вы все и занимайтесь, чем хотите. Но речь идёт о судьбе страны, которая мне и Михаилу небезразлична. Поэтому мы вас будем расписывать до тех пор, пока вы не одумаетесь.

17. medwedo berlogsoni

Давайте розберемося. Це - ділова пропозиція старого президента новому, чи "макнулі"?
    Я також вважаю, що "макнулі". І всі так вважають.
    То чи варто сідати з Порошенком за один стіл і щось обговорювати, навіть якщо це стосується передачі повноважень, якщо з його, Порошенка, подачі Зеленського макнулі?
    От Ви особисто, Хомчин, хотіли б, щоб Вас спочатку макнулі, а потім сказали "Та ти не обіжайся, паря, сідай побалакаємо, тільки обітрися"?

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)