Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, я серйозно. Що означає те слово "хейтити", яке Ви процитували? Я нічого не маю проти граматики. Граматично воно вірне. Написане згідно українського правопису.
    Але я не розумію, що воно означає, яку дію? От Ви особисто хейтили кого-небудь? Чи не хейтили? Той Майсон Лемберг раніше хейтив кого-небудь чи ні? Його особисто хейтили чи ні і скільки разів, якщо так.
    Чи можна хейтити лагідно, чи лише нещадно?
    Мені просто цікаво. Для мене це слово абсолютно нове. Можете відповісти в мовній темі, а тут лише дати посилання.

ЗІ От в російській мові це слово є
    хейтить — Викисловарь
    Чому цей Мейсон (і Ви разом з ним) не написали "Я буду люто ненавидіти Вакарчука і демонструвати це публічно". Ви б обидва відразу піднялися в очах простих українців. Нижче плінтуса.

Останнє редагування: 9 тра 2019
  2. Потрібно було платити податки і була б нормальна пенсія.

3. medwedo berlogsoni

Якщо помітили, я увагу акцентував не на своїй пенсії(Про свою пенсію я лише згадав, щоб було видно, наскільки ту пенсію підняли за 5 років. - для сміху),- хоча я податки платив все життя справно,- а на те, що для тих, хто на мінімальній зарплаті був і тоді, і зараз (а по мінімальній зарплаті розраховуються, наприклад, тарифні ставки бюджетникам, що працюють), доходи у матеріальному вираженні упали.
    Тобто, тоді він на свою зарплату міг купити стільки-то води, електроенергії, тепла, газу, сиру, молока, крупів, макаронів, бензину, а тепер менше.
    Так що Ваше хейтіння - ні про що.
    Ті люди, що працюють зараз, стали жити біднііше. Бо більше вимушені платити за електроенергію, воду, газ, житлово-комунальні послуги тощо.

Так, телевізори і комп"ютерна техніка подешевшали. Але телевізор не щодня купуєш. А їсти потрібно щодня.

І те Ваше "платити податки" звучить просто дико. Уявіть собі не мене (я продовжую ще працювати і маю копійку), а яку-небудь стареньку жінку, яка все життя пропрацювала медсестрою, по трудовій книжці. Нікуди не бігала, працювала понадурочно, виходила в свята, коли треба - і у вихідні, з неї регулярно утримували всі податки, нарахування в усі фонди.
    А тоді дали пенсію в півтори тисячі гривень, згодом все підскочило в ціні в три-чотири рази, а їй ще добавили 200-300 гривень.
    Так що мова не про мене. І таких, що все життя пропрацювали чесно і добросовісно, податки платили, а тепер не зведуть кінці з кінцями, багато. От вони і дали ті 73 відсотки.
    У них телевізор показує Порошенка з томосом, а біля телевізора лежать квитанції на комунальні послуги. Так-то.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Когда Зелень призывает выстроить чёткую систему взаимодействия государства и людей, то эти зрадоботы яростно его поддерживают. Но когда дело доходит до конкретики, где пенсия является результатом их отчислений государству, то они сразу кричат - виноват Порошенко.
    Глупцы, даже не понимают, Зелень сейчас всё переведёт на коммерческую основу и они будут вспоминать Порошенко как святого.

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

За свої 72 роки такОООго ... ще м не видів!
    ЛОХОТРОН,якого весь світ з 1917 року НЕ БАЧИВ!:haha:

!!!!!ae2.jpg

6. Good man

Good man Обычный человек

При Порошенко Беня даже пикнуть не смел по вопросам министров. А сейчас почти в указательной форме выражается.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не спішіть різко робити висновки!
    Ще ніхто не призначений ні на які посади і ніяких вагомих вчинків ми ще не бачили.
    Сказав Зеленський, те що написали сценаристи ( у спектаклі чи серіалі ), не факт, що думає і буде поступати так само.

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа в тому,що навіть прихильники і сподвижники Зе розуміють, що краще Пороха вони не в стані щось зробити в економіці. І ймовірність погіршення - велика. Тому закладують фундамент: мов зараз дуже зле, опускають планку тепер, щоб при ніяких успіхах в економіці з часо кричати: ось вже добре. Хотілось би нагадати, на початок правління Порошенка, на держ казначействі було трішки більше 100 000 грн. на всю країну.

10. ІгорМ

Звідки такі дані?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Хомчин,
    , а чого не по десять? ПП п...., що буде по десять. Мамою клявся.

13. ІгорМ

@Мих, мені по барабану і Азаров і Яценюк з Гройсманом. Я обходжуся і без них.
    Розходиться в тому, хто нагло бреше в даному випадку /крім вас, бо з тим питань нема ;) :tongue:/
    Азаров: Заява Яценюка про залишки 108 тис. грн на ЄКР є свідченням непрофесіоналізму
    Якщо прочитати Азірова з його фактажем, та ще й прикинути, скільки бюджетних коштів виділяли на новий КМ, на Стіну, на премії і відкати чиновникам в перші роки Гідності, то в тоті єдині і неповторні 108133, 65 грн на єдиному казначейському рахунку не дуже і віриться

Так що шось тіпа бздури "Хотілось би нагадати, на початок правління Порошенка, на держ казначействі було трішки більше 100 000 грн. на всю країну" ви, @Мих розказуйте комусь іншому

зі

тільки зараз не кажіть про те, як Порошенко фундував зі своїх чоколядових грошей ППО навколо Києва, а Яценюк зі своєї заначки проплатив Стіну.
    Я про це в курсі ;)

14. iso

iso Well-Known Member

Дуже рекомендую. І про еколноміку, і про казначейство, і багато цікавого

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені до лямпади те, хто вам до барабану.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як би не плакали, пора усвідомити, Порошенко - вже минуле, незамінних та безальтернативних немає.
    Буде проситись Порошенко у каб.мін чи у якісь радники - не сумніваюсь, що таке може бути, але взяття його Зеленським у свою команду, може негативно позначитись на рейтингу Зеленського.

17. ІгорМ

Ага, значить з Азіровим ви погоджуєтеся
    От так-то, а ви берете і кажете :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)