Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Серед тої меншості були такі, що боялися, що якщо взнають, що голосував не за Порошенка, з роботи виженуть (а чом би й ні? Начальство - за Порошенка, бо мало вигоду, простіше кажучи, крало. А ти хильнеш зайвого, промовишся, що за Порошенка не голосував, "добрі люди" начальству внесуть... Краще проголосувати від гріха подалі)
    Були такі, що працювали в структурах Порошенка, були затяті націоналісти, яким президент-єврей - як кістка в горлі.
    Всякі були. Тому таких, хто дійсно цінив Порошенка, як державного мужа, було троє: Мих, Хомчишин і сам Порошенко.

Крім того, не забуваємо, що в кожній країні є певний відсоток (досить значний) людей, які завжди голосують за начальство.
    Відносити їх до "еліти нації" я б не став.

Кажуть, що таких, хто завжди голосує за владу, близько 5 відсотків

Останнє редагування: 7 тра 2019
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А ще затяті порохоботи Тарасю Чорновіл, Володимир Цибулько, Андрій Карпов (Полтава)...
    Не думаю, що аж так, якась чорна агітація на робочих місцях, знав, що у ІІ турі прийдеться обирати "менше зло", але далеко не всі виборці побачили менше зло у Порошенку, називали цей ІІ тур "вибір між великим злом та великим ризиком".
    Як по Львівщині, менше зло побачили у Порошенку (на тлі всієї України виявились білими воронами), хто керувався принципом, який я не раз згадував щодо виборців мера Садового "Вже накрав, а прийде хтось новий, буде красти ще більше".

• Тупо Тупо x 1
  3. Зранку шерить тупий фейк, що Україну внесли в список голодуючих країн. При тому, що іпало ледве влазить на аватарку.

Ввечері пише висер про те, що Владімір Алєксандровіч маладєц ібо переносить АП з Банкової в інше місце.

Клоун, який розказує про найбіднішу країну в світі, про малєнькіє пєнсіі, не знаходить нічого кращого ніж витрачати мільярди на будівництво нового сараю в Глєвасі, який буде будуватися 5 років, а потім нах нікому не потрібен буде.
    А голодуючий дуринда це підтримує.

Користуючись нагодою хочу передати пламєнний прівєт своїм знайомим-переселенцям, які голосували за клоуна, бо Порох їм квартири не дав
    Mason Lemberg

4. Я так понимаю, в команде Зеленского уже есть бизнес лоббисты переноса АП в другое место? Подрядчики, судя по всему, уже определены и откаты посчитаны и мысленно потрачены? Уж очень рьяно принялись за дело. Прямо подметки рвут. При викторфедорыче так начиналось.
    Роман Донік

5. А если серьезно, то сейчас происходит то, что нас ждет всю следующую каденцию, дай б-г ей быть покороче:

постоянные дебильные вбросы "от президента" цель которых одна-не пропадать из медиапространства ни на минуту. Причем чем дебильнее вброс (как с той же АП)- тем оно резонанснее, а значит дешевле в продвижении.

Их не интересует смысловое наполнение заявлений, потому что они ничего из заявленного делать не собираются. Это логика хакнувших демократию шоуменов.

Им очень тяжко будет перейти от слов к делу. Сперва побоятся трогать то, что до них построено и чего они тупо не понимают.
    Постараются продержаться на гэгах в инсте и скетчистах типа Апаршина с Разумковым до выборов в Раду, пока оно все движется по инерции.

Потом помаленьку ощутят власть и начнут входить во вкус. Это будет самый опасный для Украины момент.

Если не откроют кингстоны, то после первых же серьезных решений(которые будут либо ошибочными либо непопулярными) лохторат начнет сжиматься как шагреневая кожа пока не дойдет до канонических трех процентов. После чего наигравшиеся в слугу народа комики так или иначе сбегут в условный Ростов.

И уж лучше чтобы "так" чем "иначе". Потому что очень не хочется, чтобы снова майдан. Нам есть сегодня с кем воевать и без этого.

View: https://www.facebook.com/2022536454438218/posts/2946519302039924/

6. Извините, но у меня горит.
    Очень.
    Просто по очереди:
    2005 — помощник Министра обороны Украины;
    2005–2007 — директор Департамента военной политики и стратегического планирования Министерства обороны Украины;
    2007–2008 — главный инспектор Министерства обороны Украины;
    2008–2010 — первый заместитель начальника Управления оборонно-мобилизационной работы Секретариата Кабинета Министров Украины;
    2010–2011 — начальник Управления политики в сфере обороны и безопасности Секретариата Кабинета Министров Украины;
    2011–2014 — заместитель директора Департамента профессиональной экспертизы, начальник управления экспертизы в сфере обороны и безопасности Секретариата Кабинета Министров Украины.
    Потом война, при которой это чмо просто выпало из обоймы как настоящий офицер.
    И вот после того как из крох морпехов и флота вышедших из Крыма и других военослужащих которые пополнили их ряды были сгрупированы и созданы небольшие, но зубастые ВМС, после того как новосозданая 36 бригада так наваливала сепарам и русликам у моря что слово "морпехи" изначально вызывало у сепаров попоболь, а у других войск - заслуженное уважение. После того как начали формировать корпус морской пехоты, после того как морпехи с другими подразделениями ЗСУ и НГУ возвращали украинские земли, после того как на югах зародилась грозная сила и под неё начали строить части, общежития и военные городки - это плешивое чмо заявляет что нет смысла их развивать потому что они все равно просрут свинособакам?
    Серьезно?
    И этот кусок гавна хотят поставить министром обороны?
    То есть чувак не захотел даже разбираться где какие фарватеры на этом направлении на которых могут подойти БДК и МДК, смогут ли свинособаки вообще сконцентрировать на этом направлении такие силы чтоб опрокинуть десантной операцией ЗСУ у морей, сколько надо ПВО на этом направлении чтоб противодействовать российской авиации.
    Нет.
    Похер.
    Все равно не осилят.
    Потому харе и метаться.
    Человек с 2005 года по 2014 год был на руководящих посадах в МО и Кабинете Министров которые привели армию в полный упадок. Пришел на чужие достижения и сказал что всё равно проиграем потому не надо развивать армию.
    Как.
    Можно.
    Человека.
    Который.
    Не собирается.
    Побеждать.
    Назначать.
    На.
    Такую.
    ДОЛЖНОСТЬ???
    Вы говорите что хуже быть не может? Может, я уже говорил. Потому что такие бесполезные, не желающие воевать, а только пилить армию, некомпетентные пиявки могли прийти ко власти и в 2014 году. И вот тогда бы нам точно был пздц.
    Если меня читают какие то СМИ, что приглашают Апаршина к себе на телеканалы на какие то передачи, я вас очень прошу - маякните мне если он прийдет. Мне будет у него что спросить.

View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2256302448020931/

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може і заважкою для Зеленського стане шапка Мономаха, але зарано про його діяльність щось говорити, бо її і не було.
    Ніхто ще не збирається, ні битися головою об стіну, ні збирати зараз майдан.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ми - Ні,Вони - Так!
    Во-о,недавнє "пророцтво"...про найдену в Ізраїлі невідому золоту ,в пару кіля, "булаву"

00000а5dp98e1.jpg

32116868_231687644269455_536108456520712192_n.jpg

Останнє редагування: 7 тра 2019
  9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

@Mykhaylo Khomchyn
    На заході взагалі цивільних жінок міністрами оборони ставлять , а вам прям того, "фельдмаршала подайте!"

10. Коммунарец

Я думаю, що у нього все вийде як треба. Ну, майже все.
    З його лукавством та улещуванням навряд чи знайдеться рівний серед людей. Я навіть не очікував такого варіанта розвитку подій, недаремно Бог проголосував за такого чудового артиста. Інший би не справився. Те що треба.

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як вам добре. Вибрали - значить Бог проголосував.
    То, що Зе може змінити щось, чого людина, яка дбала про свою владу та сімейний бізнес заради чого брехала направо і наліво, не могла змінити ніколи - це може бути.
    Але як казала Ранєвська: "Фасад зробити можна, а каналізація залишиться та ж сама". За якісь 5 років з такою опозицією як Порошенко та йому подібні особистості в ВР та КМУ, що не можуть жити без схематозу, та ще не хочуть, щоб глибоко хтось копав, то багато не зміниш.
    Дуже цікаво, що нас чекає. Поки Зеленський виявився кращим, ніж я думала, бо голосувати за нього я і не думала.. Но поки не стратив - ні з реакцією на російські паспорти, ні з Росією, з якою "нічого общого нема", чим відправив в нокаут Медведчука. З деклараціями теж норм: це - європейський принцип.
    Ще перепис населення непогана ідея. Досить мертвих душ на виборах.
    Ну, спостерігаємо.

13. Коммунарец

Якщо наверху порахували, щоб переміг ЗЕ!, то чому я маю йти супротив волі того, хто це вирішив?
    Залишається відкритим питання: хай би хто, але тільки не артист коміксного жанру.... Хм... В політиці всі носят маску і всі є пішаками великої гри за людство. Тільки головних кукловодів ніхто майже не знає. Так і новий презедент є особа в масці.
    Коли скине ту маску, то взнаємо, що воно за таке є. Хтось буде чекати, а хтось думати та діяти, якщо щось надумав.
    Тільки пильнуйте, щоб вас не спокусили оселедцем)

14. Good man

Good man Обычный человек

Москву спалили сами москвичи, стыдно не знать историю.
    Но что взять с Зеленского? Он Москву смешил.

15. Good man

Good man Обычный человек

Ты разделяй политику, выборы и т.д., от чего зависит моя жизнь и какой-то там футбол. Если бы от выигрыша Динами зависела моя зарплата, я бы болел только за них.

16. Good man

Good man Обычный человек

Это называется приспособленчество. Как только Приват Бене компенсируют, Авакова министром оставят, ты махом запоёшь по осени - Зеленский сепарок! Он только на кацапском языке свои шоу вел!
    Закричишь ли "верните Петра!" не знаю, может побоишься реакции ряда форумчан, а может и карман настолько опустеет, что забудешь обо всём.

17. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, не надо наговаривать на человека. Он уже в годах, многое видел, знает немало, таких выскочек, как Зеленский, за свою жизнь он мог пачку перевидать, потому и предупредить народ от беды хочет. А что в выражениях бывает резок, так это от большого желания не навредить стране. Вы же её чёрт знает куда заведёте, а потом её на плачах настоящих людей придётся вытаскивать. Сами в сторонке отсидитесь, помалкивать будете, чтобы не трогали.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)