Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

То якась кумедія,чи то зговір якийсь з тою інагурацією,яку явно приспішують з якоюсь(?) метою...Шось то в тім всім не так!
    Гм-м...думаю все стане скоро ясно, Де той Пес заритий! (Москва-Путін? ЄС- нафта-газ? Ізраїль- арабо-війна? СЩА-Трамп?)
    :preved::preved::preved::preved:
    Валерій Пекар: Навіщо «у Зеленського» форсують інавгурацію, якщо кадрових рішень ще нема?

000000dс.png

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Зустріч Володимира Зеленського з єврокомісаром Йоханнесом Ганом

Сьогодні обраний Президент України Володимир Зеленський зустрівся з європейським комісаром з питань політики сусідства та розширення Йоханнесом Ганом.

У ході розмови Володимир наголосив, що європейський вибір українців є безальтернативним і він як гарант Конституції захищатиме шлях, який обрали громадяни України. «Наш пріоритет — не боротьба з корупцією, а перемога над нею. Демонополізація в енергетиці, деолігархізація в мас-медіа», — зазначив Володимир Зеленський і повідомив про готовність повернути статтю щодо незаконного збагачення в українське законодавство.

Новообраний Президент також підкреслив, що розпочав діалог із парламентом, і наголосив на необхідності ухвалити новий закон про вибори до Верховної Ради, який забезпечив би нову якість політики.

Зі свого боку єврокомісар Ган відзначив упевнену перемогу Володимира Зеленського на виборах і запросив здійснити свій перший візит до Брюсселя. Окрім того, він запропонував допомогу в переговорах щодо газових відносин з Росією, зокрема в контексті закінчення контракту на прокачку російського газу наприкінці 2019 року.

Йоханнес Ган наголосив, що ця перемога дає новому президенту мандат для боротьби з корупцією та олігархами.

«Я запропонував обраному президенту повну підтримку ЄС в усіх реформах, які приносять користь громадянам України. Україна стикається з багатьма викликами та загрозами, і вся українська влада — президент, уряд і Верховна рада — тепер має діяти найбільш відповідально. Це означає, що в перехідному періоді перед парламентськими виборами реформи повинні прискоритися для забезпечення фінансової та економічної стабільності», — йдеться в повідомленні на офіційному Twitter-акаунті єврокомісара.

• Подобається Подобається x 2
  3. Радник зелі з військових питань і колишній "міністр оборони" гриценка сьогодні заявив, що Україна не може протистояти росії у Азовському морі.

А тиждень тому він же заявляв, що може розробити військову операцію по звільненню Криму.

І всьо би було нічого, бо не страшно коли злодійкуваті діди, на старості років вирішили погратися в амнезію і маразм.
    Страшно те, що ці діди мають шанс керувати життями мільйонів людей і страшно те, що мільйони людей довірили свої голоси цим іпонутим дєдам.
    Mason Lemberg

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ваша відповідь - на рівні дівки-переростка, яку випхали з сьомого класу, улюблений вислів якої: "Нє учітє мєня жіть!"
    Я тут пишу від себе виключно українською. За винятком тих випадків, коли звертаюся до зайшлих москалів. А переважна частина Ваших дописів - чужі копіпасти, здебільшого - російською, інколи - з матюками, а теб що передране Вами звідкись українською - в жодні ворота не лізе через дрімучу безграмотність.
    Ви, як ревний захисник української мови, завдяки якому ця мова збереглася в віках, хоча б помилки виправляли. За гуглом дурним.

Останнє редагування: 7 тра 2019
  5. Хтось бачить в ньому спасителя, хтось бачить в ньому реформатора, хтось бачить в ньому нове обличчя, хтось бачить інструмент поборення Пеці, а я бачу в ньому малу закоплексовану людинку, яйця якого зажаті з 4 сторін, в тому числі зажаті путіним.

І це викликає в мене жахливий флешбек.
    Бо я добре пам'ятаю Майдан і янека, яйця якого тримав тільки путін. Пам'ятаю як після чергових злочинів янека, після вбивств майданівців, відбувалися переговори і янек ніби йшов на зустріч, а потім після дзвінка путіна відігрував все назад. Пам'ятаю Крим, зданий янеком і його заклики повставати на Юго-Востокє.
    А тут крім путіна ще троє бенефіціарів, які на його яйцях зіграють те, що він робив своїми яйцями на роялі.

І я не бачу варіантів, щоб ця історія закінчилася не жахливо. Бо вже зараз кожен хто здатен бачити, бачить як підняла голови і повилазила всяка полова. Це ще не було 9 мая, де буде фестиваль полови.

І єдині питання, які потребують з'ясування: а) як довго триватиме гіпнотичний сон населення, б) де буде проходити державний кордон/лінія розмежування після сну в) скільки життів синів і дочок змушена буде віддати Україна через те, що в квітні 2019 бuдл0 не змогло позбутися фантазій про комунал очку, більші пєнсії і страну в тєлєфонє.
    В мене нема сумнівів що закінчиться все саме так. І зовсім не факт, що перемогою Майдану.

Єдине що мене гріє і радує - це те, що навідміну від 1919, в 2019 в історії для наступних поколінь залишаться імена всіх, хто ніколи не змиє з себе кров загиблих і цю ганьбу. І ваші діти і онуки теж не змиють. Цьом.

htps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=809027926150830&id=100011308905714

6. Руслику! Ще раз! Брись за поребрик. Обійдемося без твого підтявкування.

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

То гібридна війна, @Mykhaylo Khomchyn ,
    Чого ви репетуєте, наче "все пропало!"
    Немає у вас віри в перемогу... ви як в 1919 році кричите, що всюди зрадники і треба по хатах розбігатися.
    Все ще попереду.

9. Коммунарец

10. Коммунарец

1) рік
    2) державних не буде, умовно-територіальний поділ
    3) мало залишиться людей в живих взагалі.
    Полегшало?

11. medwedo berlogsoni

Шановний, я народився і все життя, за винятком двох років армії, прожив у Україні. Тому я знаю українські звичаї: звертатися на "Ви" до незнайомих людей - один із цих гарних звичаїв.
    Моя рідна мова з дитинства - українська. Але навіть якщо гіпотетично припустити, що ця мова - не моя рідна, Вам би мало бути соромно від того, що Ви знаєте свою рідну, українську мову гірше від мене.
    В той же час, я не бачу, щоб мені тут підгавкував хтось з-за поребрика, чи я - йому. А Вам лайки людина з-за поребрика ставить весь час. Думай!те. Я ту людину поставив у ігнор і не бажаю з нею спілкуватися. А стосовно Вас ще маю надію, що Ви станете на шлях істинний. Тому читайте те, що я пишу, уважно. І робіть відповідні висновки, а не ведіть себе так, як оце зараз, коли немає що сказати по суті. Хто такий ПП, у якого бізнесу в РФ немає? (З Вашого посту я так і не зрозумів).

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йо-майо,але я козел старий,що не-додув відразу чому Зєлю підштовхують з інагурацією...а ще катреняки про Хазарію калатав-єм всякі! От козел,от...що нє? Ги-ги-ги...
    Тору і пашпорти понадруковували хозари - от і час роздавати наступив!:yes::yes::yes:
    Новий «шедевр» Кремля: радник Путіна лякає, що Зеленський «заселить Донбас євреями»

upload_2019-5-7_18-19-47.png

13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А ви сказочнік, однако!
    Ще й досі в казочки вірите

14. Коммунарец

Я там нічого проти когось не порушив?
    Бити будуть аднозначно, але може не так щоб дуже? Все ж таки стілько зробив на ЛФ для розповсюдження та вивчення єврейської культури?
    До речі, @Mykhaylo Khomchyn там для вас. )
    "І хто вірив у ЗЕ!, тотой заплаче, а хто ненавидів його, тотой цілувати буде йому ноги))"

15. Москву спалили москалі. Не робіть з французів варварів

16. Брись за поребрик. Тут багато зайд народилося, але свого намагання жити в лайні більшість.з них не позбулася.

• Тупо Тупо x 1
  17. Коммунарец

Москалі віднекуються, то ніби інопланетники ядерний вибух повітряний зробили(
    Темна історія. Повторимо ще разок?

18. medwedo berlogsoni

Чоловіче добрий, у мене в роду є навіть поляки...

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не всі так роблять, хитро це, як в анекдоті:
    - Рабиновичь, наши побеждают.
    - А кто наши?
    - Победят, увидим.
    Колись була передача "Караоке на майдані", ведучий Ігор Кондратюк запитав в одного учасника, чим той займається окрім співів, той відповів, що вболіває за Манчестер Юнайтед, на що почув, не досягнення вболівати за таку команду, потрібно завжди підтримувати своїх.

Послухаєш Хомчина, то всі дурні, один Хомчин мудрий, нагадую, Порошенка у ІІ турі обрала явна меншість.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)