Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені знову глибокоігноровані можуть поставити "тупо" та ще й вказати, кого цитувати, але все ж таки.
    Білковський учора сказав, що кум Медведчука просто відходить від того шоку, який отримав, коли взнав, що той, на кого вказував цей кум, з тріском програв вибори.
    Стосовно того, що дочекаються оголошення результатів, а тоді - проста відмазка. Якщо згадати, що колись двічі несудимого двічі вітали з перемогою ще до отримання офіційних даних.
    Медведчук знову підвів кума своїми порадами, це по-перше.
    Зеленський очевидно - не креатура Кремля, бо він уже був би давно привітаний (таке слово я придумав, незвичне, але зрозуміле) Кремлем в числі перших. А так - лише Кадиров, який грає в Росії власну гру.
    А по-друге, учора Євгенія Альбац у перерві, поки йшла реклама, уголос сміялася над тими офіційними російськими пропагандистами, які будували свою пропаганду на тезі, що в Україні при владі - нацисти, націоналісти, бандерівці. А тепер в Україні прем"єр - єврей і президент - єврей.
    Потрібно придумувати щось нове.

• Тупо Тупо x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та заспокійтеся Ви з тим Зелєю...справедливим гебрейськмм борцем з корупцією,бо так мати людей за глупих,то так відкрито і конкретно!!! ніхто ще не мав.Воскреснуть ноги Кернеса,ну то й воскресне і Хазарія!Подивимось на ту «медицину» ізраельську,як вона то лікуватиме і чим то все закінчиться! Ой! :haha:

upload_2019-4-23_13-21-32.png upload_2019-4-23_13-24-37.png upload_2019-4-23_13-27-12.png

Останнє редагування: 23 кві 2019
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ніхто нічого не буде там придумувати, оскільки тупориле кацапське кодло продовжує по сей день чудово жерти лапшу, яку їм вішають на вуха і кричати про хфашиздов в Україні. Там навіть медицина буде безсильна...
    Ще коли Коломойського призначили губернатором Дніпропетровської області, він казав в одному з інтерв’ю (спеціально для тупих кацапів): "Як ви можете пояснити те, що в країні, де процвітає фашизм і антисемітизм, губернатором призначається єврей?"

P.S. Фразу Коломойського я навів не дослівно (дослівно не пам’ятаю), але сама суть слів була приблизно в цьому ракурсі.

5. medwedo berlogsoni

То я написав своїми словами, а тепер - цитата з Еха Москви.
    Чому Путін не привітав Зеленського.
    Блоги / Кусок эфира: Станислав Белковский: В Москве пока что приходят в себя

• Тупо Тупо x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Бенин Роттердам+ отменит, но цены будут полностью идентичны Роттердаму. Лохам скажет "я обещал отменить Роттердам+ и я его отменил". :haha:

7. Good man

Good man Обычный человек

Чего-чего? У белковского 170 промахов, один раз попал и уже лавры на себя вешает. Это первое.
    Второе. Ведущая и Белковский в очередной раз сели в лужу. Я никогда не буду звонить и поздравлять своего дворника, своего садовника или другого человека из своей обслуги. Это дворник должен мне позвонить и сказать - "знаете, я вот то и то выиграл", тогда в ответ я его поздравлю. Так делается везде.

8. medwedo berlogsoni

На цьому фото не видно, щоб Зеленський аж дуже так боявся Порошенка. Як його сциклом обзивали і обспівували.
    Я пам"ятаю, коли Порошенко почав щось там нести, Зеленський аж ближче підійшов. Якраз цей момент і зафіксовано. Дивиться в вічі, на шиї жила проступила "Верзи, верзи, я послухаю..."

• Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Оказывается, Дмитрий Разумков не сын Мостовой, а первой жены Разумкова - артистки Кудри. У Разумкова с Мостовой сын Глеб. Так что Дмитрий не пасынок Гриценко.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А @manur після першого туру стверджував, що пасинок Гриценка працює в штабі Зє

@manur, ваш вихід ;)

11. Dred

Dred Well-Known Member

1.jpg

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Capitoshechka

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

и відстали від життя.

Зе заявив, що закінчити війну скоро не вдасться.:)))

15. Capitoshechka

Ви забули про обіцянку Петруся п’ятирічної давнини, відповідно до якої в нас взагалі не повинно бути ніякої війни станом на сьогодні..

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Пасинок — бетонна, металева або дерев’яна приставка до основної електроопори

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

зацитуйте.

Бо навіть Трамп не може дати пророцтва, що за 2 роки не буде війни.

18. Dred

Dred Well-Known Member

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Зараз на ЗІКу Апаршин. Досить притомний хлоп

/див. в Ютюбі/

Апаршин – про ЗЕленого головнокомандувача, відрубані руки та шапкозакидництво на війні I DROZDOV

View: https://youtu.be/CBgQSHO9mTM

зі

@VasMT , а яка ваша думка про Апаршина?

• Тупо Тупо x 1
  20. manur

manur Well-Known Member

Помилився я((((((((
    Я пізніше взнав, що туй я сі помилив, але вже не став шукати свій тотой допис, аби спростувати себе.
    Ви вже вибачєйте.......

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)