Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Кацапи воюють в Україні за те, до чого омерикоси дотягнутися б не змогли навіть при бажанні - за території.
    Причому свої, ввірені ним, території вони боронити не бажають, їм більше до вподоби українські.

Кацап - відразу ж нахуй.

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Така сама логіка, як у ватанів, ті кричать, що проти РаССєюшки настроїло США, через продажних політиків, а самі, напевно, зло РаССєюшки для України не бачили, так і деякі порохоботи кричать, що настроїли продажні олігархічні ЗМІ, а самі неправильних дій Порошенка не бачили?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Я смотрю на дела людей, а не на их национальность. Если человек быдло, если он двигается в этом направлении и стал мастером, то быдломастера сразу в утиль истории.

4. Good man

Good man Обычный человек

Т.е. ты считаешь Порошенко Петра Алексеевича, президента на данный момент времени - 06.05.2019г., предателем Украины - изменником Родины?

5. cncmaster

Кацап не національність. Це назва отаких, як ти.

Свинота.

• Тупо Тупо x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, если вы хотите со мной дискутировать, выходите самостоятельно со мной бороться, а не через своих чихуахуа. Надо просто бороться своими руками, а не с помощью бобиков, которые тявкают по вашему указанию. Я писал и буду писать украинскому народу, не обращая внимания на балаболов.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. cncmaster

Кацап, ти не потрібен.

• Тупо Тупо x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

..і гебреї нам вже також непотрібні з тими їх викручуваннями ,та і краденими кредитними грошима. А то задовбали вже. Чесність і справедливість між українцями більш вартісна уваги!.:hi:

000000aaaaл2.jpg

Останнє редагування: 6 тра 2019
  9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

За кацапів не знаю, а я особисто ще в 14 році десь тут говорив, що в нас зійшлися геополітичні інтереси рашки і американців.

10. cncmaster

Про кацапські інтереси я вище написав.
    А омериканські інтереси - щоби такого не було. Гарний інтерес, я вважаю.

11. ІгорМ

Я тут не оцінюю - гарний чи поганий чийсь інтерес. Я констатую факт.

Прикиньте, що буде в світі робитися, якщо до поділу на зони військового впливу ще долучиться Китай? ;)

12. ІгорМ

• Інформативно Інформативно x 1
  13. cncmaster

Це хай кацапи прикидають. Думати іще за них.

14. ІгорМ

А кацапам нашо прикидати? Ім баби єщьо нарожают :)))

15. cncmaster

Щоби тільки це були не українськії баби

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ця лиса морда знає кількісно є компромату? Він його рахував?:)))

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не вважаю його безальтернативним.
    Один раз обдурив і не виконав обіцяне, думав нашугає, що переоберіть, а то Путін нападе, не вийшло і не переобрали.
    Якби залишився - ймовірне повторення кучмізму, трагедії не робив, не переобрали - трагедії не роблю.

• Тупо Тупо x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

Вот реально твой кандидат Грицацуев: я, вроде, в выборах участвую, но вроде непроходной, но участвую, агитирую за себя,с Путиным себя сравниваю, но против него.
    Более конкретным надо быть, а то ни рыба, ни мясо.

19. Податкова амністія для багатіїв і поголовна декларування доходів усіма іншими українцями. Як повідомили в зекаманді, нєфіг вимагати всього від держави, тепер держава буде вимагати від вас. Бо саме "зубожілі" мають скинутися зі своїх доходів на 2 мільярди доларів для Коломойського та на всілякі інші дрібнички.

Ну що, 73% - ви чогось іншого чекали? Правда ж? Нова влада знає рівень вашого "зубожіння" та скільки з вас ще можна викачати. Бідні поділяться з багатими - ви ж саме за це проголосували. І не кажіть, що чогось не зрозуміли.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)