Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, я то дивився від початку і до кінця.

Беня каже мало, але Беня каже смачно

:)))

2. Good man

Good man Обычный человек

Где наша барышня, которая любит оценивать красоту? Почему она молчит про сравнение жён Зеленского и Порошенко? Ведь невооружённым взглядом видно: жена Порошенко стильная, элегантная женщина, а жена Зеленского имеет вид Маши, которую вчера вывезли из деревни и одели дорохо, бохато.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Я на хвильку...
    Так,так...юж їм 2 мілярди долярів,чи всі ті 7-м везуть автами на Олімпійшький стадійон! Але то клоуни,до шляка ясного.:superstition:

00000а5dp988увds7.jpg

5. Good man

Good man Обычный человек

Юрка, что там с Тампуликом? Говорят, он с помощью Украины будет нагибать демократов? Было бы здорово, если бы Хиллари посидела месяцок другой за решёткой.

• Подобається Подобається x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Коломийський і Зеленський вже десь також по-ногах сцуть...:haha:
    :drinks:

• Подобається Подобається x 1
  7. 19 травня традиційно є днем пам‘яті жертв політичних репресій. Робити в цей день інаугураційні урочистості та святкування, як мінімум, недоречно.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дивимося українською:
    19 травня — Вікіпедія

Смотрім па-русскі:
    19 мая — Википедия

А якщо це День пам'яті жертв політичних репресій — Вікіпедія, то новообранний президент разом із старим президентом цілком можуть разом (і гості з Європи будуть) покласти квіти біля пам"ятника жертвам політичних репресій.

Останнє редагування: 5 тра 2019
  9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Вы ещё не назвали главную причину:

19 мая состоится Харьковский Велодень-2019

10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

А тепер - дискотека! (с)

11. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

А от мені не смішно

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нехай собі говорить, але в Ізраїлі.
    Тут єдина надія - на США. Не зле вони взяли Беню за цунг-цванг...:)))

Дуже вже токсичний спонсор Зе.:haha:

13. ІгорМ

Виглядає так, що США візьмуться за всіх українських бариг.
    Он, Луценки навіть намалюватися не встигають - літають в Італію квіти підливати ;) :)))

14. medwedo berlogsoni

Луценко, я впевнений, був тверезий. Може, трохи і хильнув, але коли глянув на дружину без макіяжу...

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. ІгорМ

Луценко не може літати тверезим - нема тяги :)))

Ну а за Ірку я промовчу, бо нині неділя /але подумав я приблизно то саме, що і ви ;)/

• Смішно Смішно x 1
  17. ІгорМ

Нічо, @Мих, ще трошки і Господь вам попустить (с) ;) :)))

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо йде мова про трагічну дату, депортацію кримських татар, вона почалася 18 травня.
    Інаугурація - не якісь всенародні гуляння, як на мене, може бути і 19.
    Ще складно звикнути до президента Зеленського, але, підзрюю, що і з ІІ ходкою Порошенка міг відбутися аналог кучмізму з 1999 по 2004.

19. medwedo berlogsoni

Тут уже хтось висловлював слушну думку, що команда Порошенка воліла мати в другому турі Зеленського. Цікаво було б почитати чиїсь спогади з тієї команди, що там мовилося перед виборами.
    Але не виключаю (сьогодні прийшло таке в голову), що розрахунок порошенківців (і самого Порошенка) був наступний:
    1. Допомагаємо Зеленському пробитися в другий тур (звичайно, ніхто не думав, що Зеленський випередить Порошенка з розривом майже в два рази).
    2. В другому турі включаємо гасла "віра, мова, армія". Розрахунок був на те, що не стане ж народ, що в більшості своїй є християнським, українськомовним, голосувати за єврея. За "маріонетку" найєвреїшого із євреїв - Коломойського.

Але Порошенко своїми діями за попередні 5 (а то і більше) років настільки в"ївся українцям в печінки, що вони вирішили у більшості своїй проголосувати хоч і за єврея. Для українського народу змінюваність тих, хто при владі, виявилася важливішою від побутового націоналізму.

У Вакарчука в цих виборах була стовідсоткова гарантія стати президентом. Дуже великі шанси будуть у Вакарчука і через 5 років. Хай поДумай!є

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З приводу Вакарчука, якщо Зеленський не справиться, не думаю, що виборці вдруге так захочуть ризикувати, хочеться "нових обдич", але потрібні і старі перевірені досвідчені кадри.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)