Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Коли стільки всього с3,14зжено - то на політичну смерть якось начхати. Бо там вже вистачить пра-пра.....внукам до 7 коліна
    Чого? У нас деякі і в США себе непогано почувають...

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Це ви про Лазаренка? ;)

3. Значить по факту маємо таку ситуацію - Зеленський Президент України, а Коломойський Регент Президента України. Фактично, не маючи ніякої відповідальності, Україною буде правити Коломойський. А якщо що, на кол посадять дурня Зеленського.

4. ІгорМ

5. #читаємо_вголос Анна Оскомина

За всю каденцію Овоча був лише один момент, коли він зміг викликати в мене якусь тінь поваги. Лише тінь, бо вже тоді було очевидно, що це лише інструмент політичного тиску: це коли він сповістив, що ми обираємо курс на євроінтеграцію.

Я тоді мамі сказала - сподіваюся, він розуміє, що робить, бо якщо він кине таку кількість народу, йому це точно не минеться. Бо одне діло - безнадія, інша справа - це дати вагомий привід для сподівань, розпалити надію, а потім вихопити її з-під носа. Облуда - це великий гріх, я вважаю. Майже найбільший з моральних гріхів за моїм власним кодексом честі.
    Облуда цілої нації, жорстокий обман в її найліпших сподіваннях, ще й з корисливою метою, - абсолютно непростимий гріх.

Зе прийшов до влади на облуді значно масштабнішій. Він співучасник і головна дійова особа у величезній драматичній містифікації, якою введені в оману мільйони громадян країни. Мільйони щиро повірили, що вони страждають від нестерпно важких умов життя. Що людина, яка 5 років жертвувала своїми силами, розумом, грошима, часом, здоров'ям та родиною заради суспільного добробуту - поганець, злочинець та шахрай. Цілий народ повівся на брехню, що влада його брудно ошукує та наживається на війні. Переважна більшість людей у країні повірила у картонний образ.

Я не знаю, чи може щось взагалі зробити Зеленський, щоб викликати в мене хоча б тінь поваги. Звичайно, мене можна примусити визнати його президентом. Є десятки способів всилувати людину до певних дій. Але для мене не існує жодних виправдань тому, яким чином він дістався влади. Тому по своїй волі я президентом не визнаю його ніколи.
    Анна Оскомина

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не Зеленський винен це точно.

Ваше приписування Зеленського до Коломойського майже ідентичне, як десь на шабаші Соловйова кричать, що президент США - хазяїн президента України.

Головнокомандуючий, має можливість дати приказ про відступ і наступ президент чи Корбан, який президентом не був? Якщо декілька добро.батів випадково туди зайшли, де повноцінна підмога, розслідування трагедії та покарання винних?

7. View: https://www.facebook.com/100010636159003/posts/849311902100007/
    Щойно згадував про дрібні деталі реваншу. А ось вам обухом по голові! Це не Тамбов і не Ростов. І навіть не Одеса чи Харків. Це доволі елітна школа №49 у місті Києві. Якщо не можете повірити, що в столиці України можливе таке, то пройдіться на сайт цієї школи. Це сам центр Києва, в глибині забудови на вул. Ярославів Вал, 27. Там побачите й ту розписану стіну на задньому фоні й серед фото педколективу зможете виловити цю, з дозволу сказати, "педагогшу".

Ще навіть інавгурації не було, а вони вже плечі розправили та голови попіднімали... Раніше стиха по класах отруту розбризкували, а зараз дітей уже на "русскоміровскіє лінєйкі" виводять. Хтось у коментарях апелює до міністра освіти Лілі Гриневич. А чого ви від неї хочете. Пані Ліля, хоча й хороша людина, але вона ж із Народного Фронту. А фронтовики саме за повернення такої України й боролися на цих виборах. І не треба нам розповідати, що "хотіли, як краще..." Ви всі, хто так затято боролися проти Порошенка та тихенько чи й відверто підігрували Зеленському, добре знали, за що боретеся. Тепер беріть на себе за це все відповідальність. А з цих дітей, якщо вчасно не виїдуть до Франції (школа з поглибленим вивченням французької), цілком можуть вирости нові захарченки, плотніцькі гіві чи мотороли. Педагогіка - вона ж страшна сила!

8. Capitoshechka

Ну а про кого ж? Курва б була його Йуля....

9. С одной стороны меня поражает этот откровенный цинизм, с которым Коломойский не стесняясь никого вываливает эту правду-матку.
    То, о чём мы все говорили последние месяцы и что считалось "наговорами и порохоботскими фейками".
    А с другой я прекрасно понимаю, что тем ватным зомби, которые отдали свои голоса виртуальному кандидату, эта вся откровенность до одного места.
    Точно такую же картину мы могли наблюдать на запоребрике - когда они всей страной кричали, что в Крыму никаких российских войск нет, а потом спустя время вождь стада подтвердил, что да, были, а мы и не скрывали, то они моментально отказались от своих предыдущих утверждений.
    С чего мы вообще взяли, что наше стадо чем-то лучше российского?
    Там смотрят мультики и верят в самое мощное оружие в мире, а у нас смотрят сериал и выбирают вымышленного персонажа в президенты.
    Поздравляю, вы похоже таки братские народы.
    Мила Эрнандес

10. Отака ось маленька деталька від нового хазяїна страни. А ще "у нас на востоке не война, а гражданский конфликт" і Путін уже не х... ла-ла-ла, а щось цілком сприйнятне. Це лише зловредний Порох не давав дорогому ВВП показати, як він любитиь Україну...

Ігор Валерійович дуже активізувався. Коментує, пояснює, виправдовує, спрямовує, доказує невинуватість Зеленського у кримській афері з нерухомістю та ще багато всього іншого. За що боролись, на те й напоролись. І якось з гіркотою відчув, що не вперше не відчув болю й тривоги за країну. Добре, що хоч злорадство зумів задушити в зародку.

Напевно народ, який такою фатальною більшістю хоче все це отримати в повному російсько-олігархічно-клоунському асортименті, мусить вигребти по повній. Це завжди несправедливо, бо є ж відповідальність перед минулими поколіннями й нинішніми героями, які не за таке лайно свої життя віддавали, є до чверті народу, які зберегли здоровий глузд. Вони ж на таке не заслужили. Але є непереборна логіка в тому, що коли така переконлива більшість несеться до "світлого минулого", то зупинити їх не зможе ніщо окрім запізнілого усвідомлення, куди ж вони приперлися. Та й то слабо помічне, бо повноцінних висновків усе-одно не зроблять. До вічно й у всьому винного Порошенка добавлять ще один антиобраз Зеленського. А себе - кінчених зебілів, як і тих, хто їм полірував мозкові звивини винити ніколи не стануть...

Шкода, але ми стрімко повертаємося в не таке вже й далеке минуле. Суди знову виносять рішення за телефонним правом, мєнти поступово розправляють плечі та потирають руки: вони ж "вибори зробили", тепер можна й "лохів постригти". Повертаються впливи олігархів, регіонали навіть не приховують своєї радості, хіба що слово РЕВАНШ іще соромляться вголос виголошувати. Та що там говорити про значиме - навіть євробляхери масово на вулиці вернулися... І сам путін на дитячу браваду новоізбранного по батьківськи без образи відповідає, що "это же именно то, чего и мы хотим, Володечка". У школах (навіть у Києві) уже проводять лінійки пам'яті за "мучєнікамі Дома профсоюзов в Адессе". Про останнє зараз окремо перепощу сюжет. Але чому б таких уроків та лінійок не провести в "новых русских гарадах" Івано-Франківську та Тернополі? Вони ж також за цю Зекраїну боролися.

Ви вже вибачайте за цей песимізм. Але іноді нападає. я розумію, що ми ще маємо своє Ватерлоо попереду, восени. От тільки чи вдасться за кілька місяців виплекати з плебеїв аристократів?
    Тарас Чорновіл

11. Вова як завжди мовчить. Беня прилетить, привезе сценарій і тоді Вова назве список міністрів

12. “Патріотичний” олігарх

Лариса Волошина
    3 травня, 2019 - 14:58

Розчарування - наше "всьо". Варто було олігарху Ігорю Коломойському назвати війну на сході України "громадянською війною або конфліктом", соцмережами прокотився стогін. Створена самим же Коломойським інформаційна ілюзія про патріотичного олігарха Коломойського раптом розлетілася на друзки і суспільство одразу ж заволало: "Нє, ну ви подумайте! Як він міг!" Давайте ще раз звіримося з першоджерелом. Журналіст навіть перепитав у Ігоря Коломойського. І знову отримав підтвердження. "Громадянський конфлікт. Можна сказати і громадянська війна, просто вона більш глобальна, а це громадянський конфлікт", - так бізнесмен відповів на запитання журналістів bihus.info про те, що відбувається на Донбасі. За його словами, "спровокувала і організувала його Росія. З одного боку. А з іншого боку теж не все було благополучно".
    Найгірше, що величезна кількість українців думають саме так. Вважаючи колишнього губернатора Дніпропетровщини патріотом, вони ігнорують його публічні погрозу Андрію Коболєву зняти добробати з фронту і кинути бійців на захоплення "Укртрансгаза". Так само, як заяви Зеленського, штабу Зеленського, команди Зеленського, дружини Зеленського, сценариста Зеленського, хлопця який знає Зеленського два місяці і молодика, який шість годин провів поруч із Зеленським - всіх тих, хто вже встиг наговорити тези, що суперечать одна одній. "Треба просто припинити стріляти", "Домовимося посередині", "Ми почнемо потужну інформаційну війну про припинення вогню", "Ми будемо надавати українське громадянство росіянам", "Питання, які роз'єднують - мови, віри, історії, території - потрібно винести за дужки до закінчення війни". Всі ці промовки заходять у свідомість українців, не зустрічаючи жодного спротиву. Що це, як не суспільна шизофренія, в якій громадянин намагається вловити щось прийнятне для себе? Що це як не суспільна шизофренія, в якій громадянин намагається вловити щось прийнятне для себе? При цьому паралельно розмиваються саме цінністні орієнтири суспільства? Якщо "патріотичний" Коломойський говорить про "громадянську війну", то чого б громадянам звертати увагу на обіцянки обраного за його сприяння президента "вивчити" вже прийнятий закон про мову? Патріотизм же "язику" та "громадянській війні" не заважає? До речі, розібратися із забаганками Коломойського щодо ПриватБанку Зеленський не обіцяв. І це теж мало кого турбує.
    Найбільша омана пострадянського періоду полягає в думці, що нібито є якійсь вибір між державницькими позиціями та розвитком економіки. Або те, або те. Цю істину багато років нав‘язували українцям політики, журналісти, експерти. Керуючись нею Україна обирала червоного директора, міцного господарника, мільярдера, тепер мільйонера. В той час країни, що усвідомлювали радянську окупацію, приводили до влади дисидентів, борців з режимом, професуру та національних лідерів. Класичний консерватизм та лібералізм європейського штибу, як і їх нео-консервативна та нео-ліберальна варіації, прагнуть до сильної держави у сферах культури, історичної пам’яті, безпеки та оборони. Плюс лібералізації національної економіки. Ліберальні реформи проводять ті, хто міцно стоїть на державницьких позиціях, хто апелює гаслами національного відродження. Там, де нація, держава, гідність та чіткі національні маркери виносяться за дужки - немає ніякого економічного зростання. Це комінтерн, панове! Комуна, космополітизм, бізнес та культура поза політикою завжди закінчуються замиренням з найогиднішими диктатурами заради копійчаних прибутків. Хай і під гаслами турботи про "простий народ".
    І тут хочеться спитати у всіх вчергове ошуканих вкладників пропагандистського конструкту під назвою "свій хлоп з народу". А з чого це ви вирішили, що олігарх може бути патріотичним? Якщо статки та добробут на даний момент залежать від існування країни - олігарх вкладається у патріотизм. Але завтра все може змінитися. Немає механізмів, щоб утримати олігархів від зміни позіції. Ба більше, немає можливостей, щоб завадити їм передомовитися з агресором. Торгівля з Росією трубами, зняття санкцій зі спільних з росіянами підприємств, допуск продукції, яка виготовлена на морально застарілих підприємствах на ринок країни-агресора. Є багато причин, щоб повісити на лацкан дорогезного піджаку георгіївську стрічку. Олігархія за визначенням - паразит, який знищує національну державу. Тож висловлювання Коломойського, якого українці пов‘язують з обороною Сходу та Півдня тільки підтверджують, що вітер змінився. Війна та залежність України від західних грошей робить українських олігархів біднішими, змушують коритися цивілізованим правилам, відривають від монополій і потоків. Чому ви вирішили, що Коломойський поділився з вами тим, що він насправді думає? Може його інтерв‘ю - це сигнал. Не вам. Путіну. Про те, що олігархи готові домовлятися з ним про поступову капітуляцію. Задорого.
    Кожен, хто пропонує винести Україну за дужки, дбає про свої, а не про національні інтереси. Відсторонення олігархії від впливу на державу є таким самим спротивом російській агресії, як і викорінення російського дискурсу з інформаційного простору. Українська олігархія створювалася Леонідом Кучмою, як інтеграційний російсько-український проект. І чим скоріше українці усвідомлять, що національною може бути тільки буржуазія, чим ретельніше розберуться чим відповідальний бізнес відрізняється від паразитування на занепаді держави - тим швидше почнеться відродження України.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Від нового Президента мене цікавить головне
    “Зустрічі з бізнесом” мене не цікавлять. Для цього є Гройсман. І тим більше мене не цікавить перенесення Адміністрації Президента та веселі конкурси на речника. Це продаж повітря люмпену-73. Нехай з дружиною скільки хочуть пудрять їм мозок. Це відволікання їхньої уваги від того, що досі не настала епоха багатства. А мене цікавить захист України.

Джон Смит: Від нового Президента мене цікавить головне

Джон Смит
    Від нового Президента мене цікавить головне: як він збирається захищати Україну?

Конкретно мене цікавить:

*Чи збережеться курс на НАТО?
    *Чи не будуть закриті та розпродані розробки Нептуна, Грому, Вільхи як надлишкове майно?
    *Чи не буде відмінено призов під виглядом вселенського блага під час війни?
    *Чи не знімуть з Росії санкції Заходу через те, що президент поїхав на відпочинок?
    *Як він збирається обороняти Чорноморське узбережжя та морські торгові комунікації?
    *Чи буде збережено рух на Автокефальну церкву, чи Зеленський буде зустрічатися з московитськими попами?
    *Чи збирається він утнути дурість з відміною українських санкцій – заборони російських пропагандистських соцмереж, двигуни Зоря-машпроект, пустити воду і світло на Крим?
    *Чи це була лише передвиборча риторика, чи він дійсно збирається відправляти окупантам гроші на пенсії для українських громадян в окупації?

15. Дивіться, що буде далі.

Проблема комунікації молодого зеленого презика в тому, що його передвиборча кампанія, хоча й не містила жодної обіцянки стосовно курсу держави, дала виборцям всі обіцянки одночасно. Люди голосували, щоб він знизив податки, збільшив видатки, зменшив видатки, підвищив та понизив все одночасно, а головне - закінчив війну з нашим братнім російським народом, та безкомпромисно домовився з Путіним, але ні в якому разі не домовляючись.

І може здатися, що ситуація безвихідна. І я теж деякий час думав, що така вона і є. Але потім я згадав, що я професіонал, і почав думати. І виявилося, що нічого безвихідного в ній немає.

Він просто продовжить в тому ж самому дусі. Буде дробити спікерів та канали комунікації. А сам буде максимально неконкретний. Вчорашня заява щодо того, що в нас єдине спільне з РФ - це кордон, це помилка, вони через деякий час її зрозуміють і виправлять, і більше конкретних заяв особисти від нього не буде.

А будуть різні спікери для різних цільових. Буде спікер для вати, який буде розповідати про діалог та примирення, якого патріотичні виборці презика будуть ненавидіти і з часом почнуть просто ігнорувати. Буде спікер для патріотів та добровольців, який буде розповідати відповідні тезіси, а ватні виборці презика будуть його ненавидіти і з часом почнуть просто ігнорувати. Буде ліберальний спікер, буде соціалістичний. Перший буде казати про ПнВК, другий про регулювання цін на цибулю. Єдине, в чому всі ці спікери будуть перетинатися - в покладанні провини на попередників.

А рулити будуть Аваков та Коломойський. І до рішучих заяв спікерів та навіть до заяв Зеленського це не буде мати жодного відношення.

Жодного рецепту протистояти цьому немає. Як з вокзальним фокусником. Не дивися на його руки, не слухай, що він каже, не звертай увагу на феєрверки. Тебе має цікавити виключно твій гаманець. Зрештою, якщо твій гаманець цікавить всіх на вокзалі, то й тобі варто звертати увагу саме на нього.
    Alex Noinets

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коломойський про перемогу Зеленського: “Ми з Аваковим постійно спілкуємося … Тому ми вважаємо, що це спільна перемога”

На думку олігарха, глава МВС почав “вболівати” проти Петра Порошенка через “справи рюкзаків”

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що перемога на виборах Президента України Володимира Зеленського – “спільна перемога” його і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це Коломойський сказав в інтерв’ю Bihus.info.

На питання, чи привітав Аваков його з перемогою Зеленського Коломойський відповів: “Ми з Аваковим постійно спілкуємося … Тому ми вважаємо, що це спільна перемога”.

Денис Бігус поцікавився, чи давно триває це “партнерство в контексті виборів”.

“У нас немає партнерства з приводу вибору Зеленського, у нас є фан-клуб Зеленського. Ми вболіваємо за Зеленського. Ми і за Юлю (Юлію Тимошенко, – ред.) вболівали разом. Ми вболівали проти Петі (Петра Порошенка, – ред.) “, – відповів Коломойський.

На питання, з якого моменту Аваков почав “вболівати проти Петі”, олігарх відповів: “Не хочу за нього говорити, але я б, якби у мене запитали, коли у нього стався” незворотній процес “, коли Петя” перейшов рубікон “, то це коли з приводу сина історія була ( “справа рюкзаків Авакова”, – ред.)

При цьому Коломойський назвав “справу рюкзаків Авакова” “надуманою історією”.

17. ІгорМ

Ой-ой, то це ви від заздрощів так негарно кажете на Юлю ;)

Юля гарна, Юля файна, Юля всіх підмахнула ;)

[​IMG][​IMG]

18. Capitoshechka

Було б чому заздрити - стара потикана ондатра...

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)