Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Коломойский: "Зеленский это наша общая с Аваковым победа".

Вопрос, а кто теперь должен извиниться перед Зеленским за "марионетку Коломойского" ? :)

Вопрос номер два:
    Правоохранительные органы, они, как бы, беспристрастны.
    Или все-таки, нет?

Вопрос номер три:
    Если выиграли Коломойский с Аваковым - то кто же проиграл?
    (на этот вопрос я даже отвечу: Кто за Зе голосовал - тот и проиграл)
    Аллан Левітов

3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) Ти не потрібен, кацап.

4. cncmaster

) Це якщо вони виграли. Але здається мені, пан Зеленський відішле обох нахєр.

Якщо встигне.

5. Зеленский - это общая победа Коломойского и Авакова (с) Поход на Зугрес и по итогу Иловайская трагедия, это тоже их общее? Что они тоже хотели сделать общей победой?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хотів би бачити.

Якщо Беня повернеться в Україну, то не пошле. Якщо Беня таки повернеться, то не пошле.

7. Як показало останнє голосування на закордонних дільницях, українці емігрують закордон не через "зубожіння" Порошенка, а щоб бути подалі від 73%.

8. Читайте виборці Зе інтерв'ю Бєні і насолоджуйтесь як вас кинули. Особливо уважно прочитайте фразу Коломойського "Меня не интересуют интересы государства Украина, меня интересуют мои интересы" і знайдіть в ній обіцянку про зниження тарифів.

Ви - лохи

Це він сказав на відео.

В контексті. Спочатку сказав що треба вернути йому Приватбанк, так щоб були і "вовки ситі і вівці цілі", проколовшись, що під вівцями він має на увазі простих громадян, а потім намагався з'їхати - 49.09. Потім коли Бігус почав про наслідки для України - див. з 52.42

9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Своим спичем Вы пытаетесь обелить Порошенко?
    Ваша попытка не стоит прилагаемых усилий, ему уже ничего не поможет.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Good man, post: 3158529, member: 71907"]а) квартира была куплена по цене в два раза ниже рыночной.
    Это элементарно, Ватсон.
    Квартира, которую продали шесть лет назад, была взяткой клоуну (!). Точнее, его жене. Жене клоуна, смешившего самого Путина. За это можно было бы квартиру вапше подарить.
    Или же это была взятка будущему президенту Украины. Только вот непонятно, что с этой взяткой, находящейся на оккупированной территории, делать сейчас.
    Я Ваш пост прочитал случайно, поскольку не было понятно, на что перед этим отреагировал @Punainen Lippu.
    А так вообще я читаю только Хомчина. Точнее не читаю, а наблюдаю за ним. Читать то, что он сюда тащит в несметных количествах, просто времени нет. И очень оно всё унылое. А сам он - очень занятный человек.[/QUOTE]

Останнє редагування: 3 тра 2019
  11. cncmaster

)) Тут кацап правий. Бачиш - глумиться падла

Ну, нехай.

12. cncmaster

) Зате весело, хулі.

Тільки от ті лохи цього треда не читають, шкода.

13. iso

iso Well-Known Member

Не зовсім так. Попереду ще одні вибори

14. medwedo berlogsoni

Це я сказав іронічно "квартира була взяткою клоуну". Тому що, зрозуміло, ніхто так далеко на шість років вперед не заглядав.
    Чому так дешево купили? Як один із варіантів:
    Насправді заплатили за квартиру стільки, скільки вона тоді і коштувала, тобто, нормальну ціну, а по документах вказали менше, щоб менше платити грошей в казну, бо ті гроші із казни все одно розкрали б ті, що при владі. Тоді при владі були Янукович і Азаров.
    Як Вам таке пояснення?
    Спийтайте любого брокера, і він вам розкаже, сікльки за дану квартиру треба показати по документах, щоб не прикопалися.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

При перших кроках президенства Зеленський не може і не буде показувати свою наближеність та пропагування інтересів Коломойського.
    Зрештою, чи всі бачать різницю між олігархом Коломойським з одного боку та олігархами Порошенком та Косюком з іншого?
    Рейтинг 73% - це не стільки симпатія до Зеленського, як антипатія до Порошенка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. medwedo berlogsoni

Якщо Ви маєте на увазі вибори до ВР, то тут можливі варіанти.
    Або за цей час Зеленському вдасться перемістити Україну з останнього місця (Україна за часів Порошенка стала найбіднішою країною в Європі) на передостаннє. Або навіть (мєчти мєчти, гдє ваша сладость) на третє зздаду. Тоді шанси Порошенка падають.
    Або Зеленський піде звичайним шляхом папєрєдніков - почне використовавати владу для власного збагачення і збагачення свого оточення. Тоді шанси Порошенка зростуть, хоча і незначно.
    Все покаже найближче майбутнє.

Особисто я думаю, що Зеленський захоче ввійти в історію як перший гетьман-єврей, якому вдалося підняти Україну до дійсно європейського рівня.

Останнє редагування: 3 тра 2019
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)