Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ви довірена особа Зе, що так впевнено розписуєтесь від його імені.
    В мене там купа питань на які я хотів би почути відповіді від вас, але ви як слизень зіскакуєте на другорядне, намагаючись заговорити тему.
    Зе барига чи ні? Звідкіль гроші, якщо у звітах одні збитки? Чи не тому він не хотів показати декларацію до виборів?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я не в курсі, я тото не читав... :blush:

3. Хай не дурить людей, або хай читає Конституцію

4. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Ну, ось бачиш? - Одного тапка ти вже перевзув.
    А ти лякався.

.. Але старі не викидай.

Останнє редагування: 1 тра 2019
    • Смішно Смішно x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже від багатьох чув, якщо не був у політиці, значить не крав, спектаклі 95 кварталу, кіноіндустрія - також приносить прибутки.

6. Good man

Good man Обычный человек

А я тут писал уже. Простой украинец думает как:
    Оффшоры? Фу, это вор и барыга.
    Организовать концерт, получит за это 50 000 долларов наликом, по документам провести 50 000 гривен заработка, 50 000 гривен затрат. Это простой украинец очень хорошо понимает, он это за воровство может даже не посчитает.

А на самом деле суть одна и та же, если даже не сказать, что честность в пользу Порошенко. Просто в случае огромным международным холдингом с большими производственными мощностями ты не можешь работать по схеме 90% наликом, 10% по документам. А вот в бизнесе услуг это очень даже легко сделать.

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Зеленський знайшов рішення, як змінити комунальні тарифи

Відзначається, що знайти вихід із ситуації з високими тарифами Зеленському допоміг представник Асоціації споживачів енергетики і комунальних послуг Андрій Герус.

Експерт зазначив, що в середньому у мешканців багатоквартирних будинків зарплата близько 10 тисяч гривень. При цьому громадяни змушені витрачати близько трьох тисяч гривень на оплату комунальних послуг. Проблема в тому, що постачальники піклуються про ринкової ціні, а не про баланс для споживачів.

Фахівець у галузі енергетики Стас Масевич заявив, що головною проблемою для споживачів, є монополія, а не дефіцит коштів. Через це ціни рухаються тільки в бік підвищення. А будь на ринку конкуренція — споживачі змогли б вибирати компанію з найбільш вигідними умовами.

«Це впливає на середній і малий бізнес. Ми бачимо, що на вулицях постійно з’являються знижки. Таке насправді може бути лише в умовах ринкової конкуренції. Ми поспілкувалися з експертами і звернули увагу, що 80% українського вугілля – в одних руках, а 85% електроенергії також в одних руках. Причому в тих самих. Про яку конкуренцію може йти мова?» — сказав президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, з 1 травня 2019 року набирає чинності новий Закон «Про житлово-комунальні послуги». Зміниться система взаємовідносин мільйонів мешканців багатоквартирних будинків та постачальників різних житлово-комунальних послуг. Повинні запрацювати нові схеми управління будинками, сумісною власністю. Постачальники послуг зможуть вводити абонплату, застосовувати до боржників штрафні санкції.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже деякі говорили у 2014 про Порошенка "Ітак багатий, красти вже не буде". А такі риси як захланність?

Комунальними тарифами повинен займатися кабінет міністрів.

9. Good man

Good man Обычный человек

Ну, что, можно поздравить Зеленоботов. У Зеленского подтвердили покупку квартиры женой в Крыму. Спешу обрадовать зеленоботов, квартира была куплена в 2013-м году. А дальше... дальше буду зеленоботов только расстраивать:
    а) квартира была куплена по цене в два раза ниже рыночной.
    Любой, кто покупал квартиры, знает, такое невозможно в рыночных условиях.
    б) продавцом квартиры выступил ... барабанная дробь ....ведь все ещё остаётся мизерный шанс, сейчас выяснится, что предыдущий владелец был обычным человеком и всё объяснится, мол, человеку срочно нужны били деньги...но увы и ах, продавцом был олигарх Александр Буряк.
    Олигархи это такие люди, которые остро нуждаются в деньгах, поэтому подают квартиры очень дешево.
    в) Порошенко обвиняли, что он за 5 лет не продал фабрику в России.
    Любой из нас понимает, продать фабрику очень сложно. Здесь и глава района и губернатор лица заинтересованные, нужно оценить изношенность фондов, оценить насколько данная покупка выгодна будущему владельцу - глупо покупать такую махину, а потом трать уйму денег на переделку производственных линий.
    Но любой из здесь присутствующих продавал или покупал квартиру хоть раз в своей жизни. Срочная продажа делается легко и просто - ценник на 10% ниже рынка и у тебя её сметут за месяц. Но жена Зеленского не шмогла продать квартиру за шесть лет.

Дорогие мои оппоненты, я жду от вас трехэтажных матов в адрес жены Зеленского. Почему этого жду? Потому что это ровно та реакция, которая получается из вашей реакции на продажу фабрики Порошенко, помноженная на лёгкость процесса продажи квартиры относительно фабрики и учитывающая цену в два раза ниже и факт покупки квартиры у олигарха.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Так що запропонував Герус

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

і що? обікрав вас?

12. cncmaster

Я відповім.
    - Бо кацапи напали не 23 роки тому, а саме тепер.
    Маю надію, що саме оце з Петром Олексійовичем не пов'язане

Останнє редагування: 2 тра 2019
  13. cncmaster

) А отакого цікавого листа я щойно отримав у "приватні повідомлення":

Пиздатого кацапа тут давно нахуй не посилали, гадаю у цьому справа.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. То ми маємо дякувати Путіну? Ну-ну.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. cncmaster

Ну, звісно, дякувати не треба.
    Ось іноді гадаю, що краще було би, якби кацапи рипнулися ще тоді, у 91-му.
    Точніше, вони-то рипнулися, зі своїм "путчем", але "нова концепція" рузгемира тоді ще не склалася.
    Зате Україна тоді здобула незалежність. - І це відбулося аж ніяк не завдяки геніальному Кравчукові.
    Те ж саме тоді відбулося і в усіх інших республіках тодішнього совка.

16. Одне просте запитання:

Чого в групах прихильників нового презедента, який нібито сповідує курс на об'єднання країни, на служіння народу, курс на Європу, і в коментах до його постів так масштабно культивується ненависть до української мови, до українців і до курсу в ЄС і НАТО?

17. А я й не знав, Ху@ло домовлявся з Константинополем про Томос, з Європою про безвіз і що він виділив Пороху гроші на відновлення ПВО навколо Києва. А який його неоцінений вклад в розбудову армії?
    Самому не смішно нести подібну галімантью.
    Чи ненависть до Порошенка штовхає в оійми ху@ла?

18. View: https://www.facebook.com/100003547618063/posts/2031150097013224/
    Нарід має жерти брехню, бо він заслуговує на неї.
    Ліворуч - оригінал. Праворуч - фото, що пройшло цензуру штабу. Про Шевченка ВАЗ вже казав, а чим не вгодив Мазепа?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)