Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Да причем тут я лично?
    Я имею ввиду на месте мэра нормального порядочного человека, без судимостей за шахрайство и справок о невменяемости. Или в Харькове, в том же городском совете, кроме Допы и Гепы, не найти специалиста по управлению городским хозяйством?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Я ведь задал предельно простой и ясный вопрос- кого ЛИЧНО ВЫ видите вместо Гепы?В ответ-в стиле "желаю, чтобы все".

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вы решили меня потролить?:))) И не пытайтесь.

• Тупо Тупо x 1
  4. Один чорт сьогодні, здається, прозрів. А інші?

5. MayorMayor

С какой радости?Например, меня Гепа полностью устраивает, как городской голова.Менять его в расчете "нехай гирше, абы инше"- я не собираюсь.Мне эксперименты над Харьковом и на не на.Но Вы, как я понимаю, знаете, на кого конкретно можно сменить Гепу.Ну просветите и меня уж.

6. А теперь серьезно.
    Представитель преЗе, купил мамограф, который стоит 5 млн, за 15. То есть в 3 раза дороже. И оцей зебаран, об этом стал докладывать своему зеленому сцарю. Он ведь думал что сцарь хороший, а бояре плохие. А зеля видать в долях, сразу загасил чорта на взлете. Теперь никто не услышит про то что зеленский со своим подельником, распилили 10 лямов. Чисто по барыжному.
    Короче, зе - барыга.

View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/2845658375505240/

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Зиленьский объявил импичмент ПреЗЕденту, назвал его чОртом, и выгнал к уйам.
    Осталось еще 12 млн 999 тысяч 999 ПреЗЕ.
    Давай опт.

• Баян Баян x 1
  8. FB_IMG_1562803970303.jpg

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Квадратний майор не розуміє, або вдає, що не розуміє, що тут, в цій темі, іде мова про Зеленського, а не про Гепу-Допу. Звичайно, можуть бути і оффтопні повідомлення, але в жодному разі - не дискусії на зовсім сторонню тему. Тому що скажи подвійному майору, що ти хотів би бачити на посту мера якогось петренка, відразу почнеться або переконування, що він не годиться, це якщо майор знає, хто то такий, або розпитування, а хто то такий і що він гарного зробив. Коротше - планомірне засирання теми.
    Майора Гепа влаштовує, бо той купує мавпам в зоопарку ананаси в п"ять разів дорожче (за народні гроші), ніж вони коштують в магазині.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Де Ви побачили приколювання над Зеленським? Навпаки, сміються над фенею того чиновника, якого Зеленський вигнав із засідання. А це означає, що білоруси уважно слідкують за тим, що відбувається зараз в Україні. І на здоров"я. Чи Ви настільки захопилися поглибленим вивченням англійської, що перестали розуміти і так зрозумілу білоруську?

• Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. medwedo berlogsoni

Зеленський поцікавився, чому будівля міськради відремонтована значно краще від районної лікарні.

View: https://youtu.be/jtoMaW_tOWE?t=148

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. MayorMayor

Майора Гепа влаштовуе тому, що инфраструктура в Харькове будет получше и киевской, и львовской.Тому, що ремонтируются дороги, меняются лифты, делается капремонт (с заменой опор) уличного освещения.Тому, что зимой снег убирается и вывозится с улиц, тому, что сейчас асфальт меняется даже во дворах многоквартирных домов.Ну и десятки пунктов "тому, що", касаемо городского хозяйства.

14. MayorMayor

И еще, пане Медведо- харьковский зоопарк закрыт на реконструкцию.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)