Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не знаю, про що ви.
    Арріведерчі.

Прийдеться посидіти у цюпі. Доки не зміните аватар.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже сотні разів говорили..
    Чомусь ніхто при Порошенку його не рухав, ніхто не знав, ким він є, чи саджати мав Папа Римський?

Може помиляюсь, але дивлюсь за деякими діями Зеленського, може ще натворити, як особи, яких недооцінювали у фільмах "Один вдома", "Денис-мучитель", чи хто читав "Вождь червоношкірих".

• Баян Баян x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Часом не вийде сам на себе?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Lanktocha

7. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

8. Для громадян Украіни, тільки припиздент цього не знає. Мусить спитати у хуйла.

Черговий цирк від ЗЕ: “Треба поговорити? Давайте”.
    ЗЕ: “Хочу звернутися до президента РФ Володимира Путіна. Треба поговорити? Треба. Обговоримо чий Крим, кого там немає на Донбасі. Компанію для розмови пропоную таку: я, Ви, президент США Дональд Трамп, прем’єр Великої Британії Тереза Мей, канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон. Місце? Думаю, Олександр Григорович Лукашенко із задоволенням прийме нас з вами в Мінську”.

А Дональд Трамп, Тереза Мей, Ангела Меркель і Еммануель Макрон знають про шапіто? Я правильно зрозумів, що Трампа, Мей, Меркель, Макрона також відосиками запросить? Цар новоспечений? Та може спочатку запитати згоди у закордонних керівників ? Шоу стадіон, так стадіон і 95 квартал у між державних стосунках ? ЗЕкаМанда скажіть йому хто-небудь, що візити на вищому рівні не так готуються.

Гра на публіку...перед виборами, це так, аби щось ляпнути, по приколу, для ЗЕфанів. Мов би він відреагував, ніби би він засуджує. На моряках попіаритися не вдалось, -Клімкін "завадив". Клімкін у відпустці, то знайшли новий привід?

Моє вражіння він однією дупою на два стільці. Говоримо красиво, але всім різне і за розумних, і за красивих. Тому, не вірю в його позицію і все. Фальш . В заявi три чвертi виступу присвячено не безпецi Украiни, а виборам та вiскi і ще журналістам ай яй яй. Піар, чистої води. Створюю проблему, вирішую проблему. А ще звернення до народу нагадало манеру з підворітні ...

Де конкретні ДІЇ? СБУ, РНБО, Нацрада, хто і які доручення отримав, які розпорядження преЗЕдента з даної проблеми? ЗЕ , роби щось а не ролики записуй. І для початку треба не ігнорувати зовнішньо політичні заходи, як це було з ПАРЕ.
    Дій, як таких, немає, просто черговий 95 квартал.
    Р.S. це, як офіс президента сказано, а адміністрація президента за плечами ЗЕ ..

9. Lanktocha

Про Крим поправка, Пуйло і через нього Піськофф не раз заявляли, що нема про що тут говорити, Кримнаш і на тому кінець.
    Чи всіх із перерахованих лідерів зацікавить така зустріч і захочуть у ній взяти участь?

10. О часи, о звичаї, повернулася ера кортежів, перекриття основних міських авто-артерій і в результаті цього неймовірних пробок ..., але ж чекали що на велосипеді їздити буде президент на роботу ...
    Добре що у мене немає необхідності часто бувати в центрі Києва

View: https://www.facebook.com/1077184767/posts/10216271691799758/

11. Volodymyr Ariev

Хотів сьогодні зробити депутатський запит на керівника офіса президента щодо причин та обставин викреслення зі списку учасників саміту Україна-ЄС віце-прем‘єрки Ivanna Klympush-Tsintsadze, відповідальної за підготовку цього саміту. Тепер щось надсилати є недоречним: почитав сторінку керівника офісу. Я відмовляюся таке розуміти.
    Якщо ми владу цих переживемо без суттєвих втрат, втч, можливо, територіальних, вважайте, що нам дуже сильно пощастить.

FB_IMG_1562664178323.jpg

FB_IMG_1562664221937.jpg

12. Lanktocha

Про кортежі, тут і не стільки своя примха, скільки закон та правила безпеки.

• Тупо Тупо x 1
  13. Вау, а як же лісапед, публічні обіцянки , що не буде ніяких кортежів? Знову збрехав Сцикливий. Так же як і про тарифи, про друзів і кумів у владі. Виходить новий припиздент патологічний брехун, як і його послідовники.
    І чому я не здивований

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Спеціально для Lanktocha змушений цитувати самого себе

"На жаль, помилок своїх визнавати ніхто не хоче.
    Є прозрівші зефани, але ж впертість тупа їм нашіптує:
    - Всеруся, не скорюся-.
    Доводиться чекати."

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сейчас Президент Зеленский ведет войну на три фронта. К зиме у него останется два. К весне - один

Пару мыслей о сегодняшних событиях.
    Я довольно критично отношусь к набору в партию СН и критикую их. Много левых и не новых. Но должна сказать о президенте Зеленском. Сегодняшнее его обращение по поводу "Поговорим" было просто отличным. Каждое слово. Мне понравилось. Не согласна с Гайдаем, который вангует, что Зе смогут капсулировать, как это сделали с Ющенко. С Зеленским этого не получится. Сейчас он ведет войну на три фронта. К зиме у него останется два. К весне - один.

Что касается телемоста. Это пятая по счету провокация Петра Порошенко. Каждый раз он выбирает нового подельника себе в провокацию. Но каждый раз за этим подельником, кем бы он ни был, торчат уши Меведчука и Путина. Поэтому относимся к провокациям спокойно. У Пети Алексеича крышу уже снесло, что означает одно - Путин и его кум остались без весел. Путин может делать все в геополитике, но не в Украине. Пока мостов с рашистскими пропагандистами не будет... А Вася с NewsOne, вызванный в СБУ, будет теперь лучше думать. Как сказал Зеленский - канал может быть собственностью Медведчука, но не журналисты.

Интересной была реакция наших националистов. Уже было известно, что телемост рухнул, уже Зеленский обратился по этому поводу к народу, а те все стояли и флагами махали. Это называется просто - чтобы протест не пропал зря. Раз уж собрались, давайте пошумим. Народ, там Свинарчук вернулся в свое гнездо, идите туда флагами махайте. Больше предвыборных баллов заработаете. А вот насчет Медведчука согласна - он должен быть за решеткой.

Так что линия остается прежней - СН +РНС = вменяеммый парламент и изменения не просто к лучшему, а к справедливому и хорошему!

Olena Ksantopulos

• Тупо Тупо x 1
  16. FB_IMG_1562679851864.jpg

• Подобається Подобається x 1
  17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Особисто я не бачу нічого страшного у телемості. Може й добре було б. В тому сенсі, що взнали б про те, про що говорять на мінських перемовинах, та й є таке поняття у європейських судах, коли спитають: а ви все зробили, щоб досягти миру? А росіяне заволають: вони навіть на телемост не погодилися!!!
    І врешті, аудіторія - це не глухі і жирні евродепутати, а прості росіяне, яким треба донести слово українського народу, та шукати союзників в Росії, поки ми тут на Україні не вдавили один одного у боротьбі за владу.
    Тільки нехай сам ЗЕ говорить, бо інші тільки споганять все.

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Короче,все зрозуміло.Живемо в дурдомі,де і головний лікар то-во...варят!
    І що ,битися? Кому,націоналістам Галичини? Чекаю на реакцію східняків і Національного корпусу та Правого сектору! Захід підтримає!
    Ваш вихід,східняки!
    :welcome:

19. Lanktocha

Я особисто не вірив, що Зеленський, як президент буде їздити на велосипеді, принагідно, президент якої країни їздить?

Телеміст на пропагандиському каналі зі скоморохом Малаховим, про що говорити і що ним докажуть? Що можуть говорити прості росіяни - те саме, що публіка на шабаші у Скабєюшки, хто вважає, що війна з Україною - святий обовязок і правильна річ, як аналогія, нормально би у нас сприйняли президента, який, щоб відновити "історичну справедливість" почав війну проти Білорусі і захопив Брестську область, яка була у складі УНР та Галицько-Волинського Князівства?

Є думки, вважаю, багато у чому правильні, порохоботи кричать, що Порошенко веде у ЄС, точніше, почали вести учасники майдану, завдяки Порошенку, вони опинились у Європі... на заробітках.

• Тупо Тупо x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)