Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Простий хлопець з народу. Тяжіє до вілл, яхт ... Це ще Зе фани переживають "медовий місяць" .. А жаба вона ж проявиться

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчин, Ви з приводу того, що свата Порошенка звати Лев Фараонович, який проживає в місті-герої Ленінграді, можете якось відреагувати? Я вже півтори доби чекаю на Вас.

3. Можете чекати і дальше, а краще одіньте окуляри і подивіться дату видачі і термін діі паспорта, потім ставте питання. Я розумію, що ФСБ робить вкиди через своіх агентів, але
    не так грубо.

4. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви ж тільки пояснюйте, що той пент-хаус був куплений в 2013 році, до окупації Криму Росією, а зараз перша леді його продає.

Для грамотіїв перекладаю (Гуглом)
    Ну, Гугл трохи кульгає, але суть така, що
    "в Українському реєстрі власності Зеленська вказана як власник того апартаменту.
    Її апартамент внесений в перелік на продаж такою-то агенцією в квітні (цього року) за ціною $790,668, що в чотири рази більше від ціни придбання в 2013 році, або в еквіваленті $5,195 за квадратний метр."

Наприклад, мене жаба не душить (не знаю, як Вас). Її чоловік - успішний бізнесмен, вони мали можливість купити - купили. За сто з чимось тисяч доларів (ціна низька, але немала. Купили за гроші, а не за ваучери, як дехто купував заводи-пароходи).

5. medwedo berlogsoni

Якщо у Вас є де інформація, що Лев Фараонович, сват Порошенка, поміняв ім"я і по-батькові на, скажімо, Микита Віссаріонович Троцький, дайте посилання.
    При чому тут дата паспорта до імені Лев свата Порошенка, яке давалось при народженні татом, який звався Фараон?

6. Як ви думаєте, Путін не знав, що в Зеленського вілла в Криму?
    Як ви думаєте, Путін не буде шантажувати Зеленського віллою за 750 тис. баксів?

Ото ж бо...

7. А при чому тут прізвище. А вас єврей Зеленьский ні на яку думку не наштовхує?

8. То ЗЕ забрав зі знижкою за борги банку перед собою і К95.
    А тепер, якщо ЗЕ продасть за законами рашки, то відповідно порушить закони України.

9. medwedo berlogsoni

Не більше, ніж Липецькою фабрикою.
    Крім того, вілла продається. І знайдуться бажаючі її купити. От побачите. І продадуть, і куплять. Зеленські не будуть з цією віллою (до речі, не вілла, а пент-хаус, хоча я і не знаю, що це таке) тягнути кота за хвіст п"ять років, як дехто - з Липецькою фабрикою.

10. medwedo berlogsoni

Абсолютно ні. Мені подобається ім"я Володимир Олександрович. Лазар Ісрулєвич на посту президента подобався б менше.

А взагалі-то я хотів бачити президентом Анатолія Степановича

11. medwedo berlogsoni

Вони продаватимуть за українськими законами. І знайдуться такі, що куплять за українськими законами.

12. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Там інша цікава подробиця - хатинка придбана за втричі меншою ціною, ніж була ринкова.

)) За українськими законами там ціна була би сміхотворна. А не така, яку зелупила перша леді.

Останнє редагування: 1 тра 2019
  13. cncmaster

Ніт. І не думай навіть про таке.

Ібо нєхуйъ.

• Подобається Подобається x 1
  14. medwedo berlogsoni

Детальніше про яхти, якщо можна.

15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Соррі за п"ятак

А чо такий кіпіш навколо тої хати?
    Хата куплена ще в 13 році.

Купив за дешево? Ну і шо? Зеленський ж тоді не був державним чиновником, він міг тоту хату і за гривню купити.

Та й ніякого криміналу нема. Крим це Україна, і мати хату в Україні не гріх ;)

16. cncmaster

Та яка там хата.. Таке, хатинка.

Ось тут докладніше.
    Жена Зеленского продает элитный пентхаус в оккупированном Крыму, купленный в 2013 году за половину рыночной стоимости, - Reuters (01.05.19 11:51) « Политика Украины | Цензор.НЕТ

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой, голову собі морочите. А дві машини, загальною вартістю 6 млн. грн. теж не зле.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лиш би всі податки сплатив, а так шо... не шкода.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

“Перезапуск держави”: у Зеленського заявили, що вся влада повинна вибачитись і піти

З такою заявою виступив ідеолог команди майбутнього президента Володимира Зеленського Руслан Стефанчук в ефірі “Радіо Свобода”, підкресливши, що така практика є характерною для багатьох держав ЄС.

“Я взагалі вважаю, що в цивілізованих правових порядках, які сьогодні існують в Європі, такий рівень недовіри до чинної влади, а ви розумієте, що ці відсотки це не конкретно до президента це до всієї політики, яка відбувається в державі. Це рівень недовіри до державного управління. Мені здається, що після цього в нормальних нових порядках ці люди самі сказали б: “Вибачте, ми не користуємося такою повагою. Давайте дійсно перезапустим державу”, – заявив Стефанчук.

За його словами, Україні вкрай необхідне повне перезавантаження влади, разом з прем’єр-міністром. Він також звинуватив політиків в тому, що вони не можуть визнавати свою провину і відповідальність.

“І мені здається, що це, можливо, навіть б свідчило про великий плюс для цих політичних фігур, якби вони змогли визнати свої помилки і сказати в першу чергу собі “я винен”. На превеликий жаль, на сьогоднішній день в політиці практично не звучить слово “я винен”, – сказав Стефанчук.

“Якраз принцип невідворотності юридичної відповідальності, що тягне за собою принцип невідворотності політичної відповідальності – він повинен прийти в українську політику. Це повинно стати характерним, тому що це якість і це така гідність європейського рівня мислення, європейського рівня політики. І мені здається, що якщо б це сталося, то ми б знайшли можливість механізму перезапуску та допуску дійсно людей, які хочуть змінити цю країну”, – додав він.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що? Хтось впирається?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)