Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не пригадую випадків у світовій історії, щоб держава прийняла окуповану територію на умовах окупанта, хто збирається таке робити?

Я бачу недоліки у роботі Зеленського, але не ліпіть дурниць, що єдина альтернатива Порошенко.

• Баян Баян x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

0C4065AE-8478-4D7B-A769-34DCA78ABDA5.png

• Тупо Тупо x 3
  3. Lanktocha

Якщо вже придератись до правильності, то не "Словакія", а "Словаччина".
    Не ідеалізую Зеленського, але ймовірний протест проти нього точно обійдеться без Порошенка на бульдозері.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріусе (чому пріус. Ус - це те що під носом. А при усові може бути лише шмаркля), те що ви неграмотні, ми вже знаємо. Але ті, кого Ви процитували, також тупі як сибірські валянки.
    Слово "неграмотный" в даному випадку пишеться разом. https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi15OzO9aDjAhVuo4sKHSR-AuYQFjACegQIBBAB&url=http://gramatik.ru/negramotnyj-ili-ne-gramotnyj-slitno-ili-razdelno/&usg=AOvVaw25tKLkBQNFAPN46RTc9s_w
    Так що той, що хотів видати себе за хохмача, який сміється над помилкою Зеленського, в дійсності - набитий дурень.

Та й Ви, коли почитаєте за посиланням, нічого не второпаєте. В школі у Вас не дуже гарні оцінки з мов були, я впевнений.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. А хто крім тебе ліпить де попало Порошенка?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Неграмотний політично і розумово тут тільки Медведо. Одне, що його навчили як медведя в цирку, це перевіряти правопис по компу. А без компа, ні - декількох, сам писав, дуб дубом.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви думаєте, що все, що відбувається і що робить людина є Божою волею? Далеко не так. В глобальному, звичайно, йде все за Божим планом, а в кожному конкретному випадку є людина, яка обирає свій шлях. Якби все відбувалось ТАК, як пропонує Бог, не було би тих всіх страждань. Але Бог в першу чергу кожній людині дав вільний вибір. І той вибір постійно корегує хід історії, хоча ціль буде досягнута, яку запланував Бог. Якби все йшло точно так, як Бог запропонував, не було б ні гріха, ні пекла. Бо як можна судити особу, яка не має вільного вибору? Судити можна людину тільки тоді, коли вона має вибір, бо сам вибір людини, хоч і вільний, він є відповідальний. Ось так людство потрохи цивілізується, з помилками, воїнами, як наслідок і т.д. формується людина - наслідниця Бога.

8. prius

prius Well-Known Member

Ти так і не відповів ти москаль кацап чи жид

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Набитих дурнів тут тількі двоє, це ти і прапор алкаш васька

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви шо.... справді?

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. medwedo berlogsoni

Я на цю тему вже розмовляв з одним допитливим пару років тому. Напишіть катрен, тоді і Вам відповім. І бажано, щоб без граматичних помилок.
    І навіть якщо припустити, що я - старий мавпо-кацапо-москале-жид, я висловлюю свої думки (саме свої думки, за винятком тих моментів, коли я хочу звернути увагу інших на цікаве відео) чіткою і грамотною українською мовою. А Ви живете в основному за чужим розумом, перепощуєте картинки, намальовані іншими, часто - зовсім безграмотні і недолугі. А якщо хочете сказати щось своє, то в кожному реченні помилка на помилці. І якщо людина не може рідною мовою написати правильно, значить вона не поважає рідну українську мову, а отже - не поважає і Україну. Тим більше не поважає, якщо втекла з України туди, де краще годують.
    Тому попрацюйте над собою. Може до мавпи і дотягнете.
    Стосовно пана Василя, то Ви б краще помовкли. Ви - червоношкірий, але не від сорому, бо я б соромився на Вашому місці говорити щось образливе в його бік. Він зараз захищає Україну в окопах на Донеччині. А Ви проявляєте свій патріотизм під спідницею своєї чи то вуйни, чи то стрийни в далекому і ситому Чикаго.

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • Тупо Тупо x 2
  13. Слова, слова, красиві слова про ніщо Фірмова локшина.

14. prius

prius Well-Known Member

Це про старого алконавта який би продав Україну кацапам за три копійки, а помилки своїм дітям виправляйте мавпо-кацапо- жиде

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Норм :good:

Цікаво, чи через кілька років під час подібного візиту президента Зеленського у Львові буде стільки ж космонавтів і спецмашин, як під час останніх приїздів президента Порошенка ;)

17. medwedo berlogsoni

Мені це також цікаво. Але більш цікаво, чи найближчим часом відбудуться суттєві зміни на краще.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Казав сліпий: побачимо, хто вночі краще бачить /з мого/
    А ви шо думали? Я до того всього ще й афоризми вмію складати :blush:

:)))

зі

Пішов, відправа на 10

всіх Іванів, Іванок, Івановичів і Іванівних з именинами!

Останнє редагування: 7 лип 2019
  19. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

20. Lanktocha

І постійне наголошування, що тепер погано, а як було за Порошенка, поверніть його нам.

Садовий показує своє підлабузництво, як було із янукоїдами.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)