Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

До чого тут послідовники Енштейна?
    Я говорю про Енштейна ;)

• Тупо Тупо x 1
  2. ІгорМ

Це Перша Леді України в студії у Ахметова

[​IMG][​IMG]

• Тупо Тупо x 1
  3. ІгорМ

Так от, довго вагався.

Але раптом включений комп чомусь сам пішов на перезавантаження і ЛФ запустився відкритим дописом
    Я у випадковості не вірю ;)

До побачення :hi:

• Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

Дякую :hi:

• Тупо Тупо x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Кумедія! Фантасмагорія! Нє...Мосцирк,Моссад напевно,або...або шаурма,о-о! А може,йой,йой,йой...може Ігорко хопив в Зєлі мішок долярів від КоломИйшького і відкупив-си в Мартина ЛФа,га-а? Мартинчю,та повічте шось!...Йой,йой,йой,дурію! Чудасія! Прайд-парад з голими бабами на роверах! А може-то Медведьо,як Той Медведчук того (б)ZiKa юж хопив?:haha:

upload_2019-7-4_17-14-45.png

Останнє редагування: 4 лип 2019
    • Тупо Тупо x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Фсьо! Беру Ромка до кумпанії ...і йду в опозицію.:))):cools:

000nb1уа.jpg

Останнє редагування: 4 лип 2019
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та вони всі майже такі. При Порошенку можна було красти. Якщо красти стане неможливо, тоді з накраденим тільки в далекі краї, поки не попав в мєста нє столь отдальонниє. Хомчин також грозився чуть що - до дітей в Америку. А про патрітота мічіганюка Пріуса я вже й мовчу. Ще тут один патріот України з Пензи ошиваєтья, який себе чомусь вирішив називати добрим чоловіком. Йому аби тільки Порошенко, а там - трава не рости.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А що вам Ольга Невідома зробила поганого?

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На жаль Енштейн вже нічого не стверджує...

10. Якщо при Порошенку можна було красти , то що вкрав ти, майор? Про індуського барана-циганку краще помовчу. Там професійне. Так що вкрали, злодіі?
    Я вже мовчу, що подібні вам вкрали у народу віру. Віру у можливість накінець відірватись від кацапів.

11. Не приведи господи, справдиться ця фантастика.

Суки вы, а не люди
    В британском сериале Years and Years одна из сюжетных линий – это референдум в Украине в 2026 году, где 97% украинцев проголосовали за присоединение к россии, оставшиеся 3% бежали в Европу. И один из беженцев говорил: «самое страшное, что меня пытали не россияне, а украинцы. Те, которые все эти годы только и ждали этого». Вот эти суки, которым смерти людей были до жопы, которые лгали, искажали факты, ржали над нами, теми, кто тянул, и над раненными и погибшими, именно они сейчас начали поднимать головы. И именно они проголосуют за присоединение и именно они будут пытать граждан своей страны.

Dana Yarovaya: Суки вы, а не люди

View: https://www.facebook.com/752843134866864/posts/1381819808635857/

12. Юрко НОТОЦО

Як до чого?
    000aвx7к1а2aв3dа2a3вк2.jpg

13. ІгорМ

Мені особисто Ольга Невідома не зробила нічого поганого, але є написаний сценарій... ;)

• Тупо Тупо x 1
  14. Юрко НОТОЦО

ЗЕ й сценаристи з 95 кварталу писали? ;)

• Подобається Подобається x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Сколько пафоса, Васян.Только и между мной и вами есть "небольшая" разница- я ежемесячно трачу неплохие суммы то на ковролин, то на водонепроницаемую пленку, то на электрокабель (я думаю, вы понимаете о чем речь?). А вы "ищете, что бы спи@дить и продать", чтобы ублажить проверяющего. Вот я и думаю- не мой ли ковролин с кабелем?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Юрко НОТОЦО

Шо,Васька,вже запхали ти кабель в-дупцю,міньйор,бя!:crazy:

upload_2019-7-4_19-38-27.png

• Смішно Смішно x 2
  17. MayorMayor

Таки шо, Васян, "вас" теперь аж 73%. Обойдетесь без моих жалких копеек?Я думаю, теперь у вас никаких проблем не должно быть- ни с бензопилами (и с маслом для них), ни с гвоздями и скобами, ни с тем же ковролином, да?Ведь "73" кроют жалкого порохобота Майора как бык овцу, и просто-таки обязаны завалить вас всякими ништяками.

18. MayorMayor

Не сцить, Васян. Я ведь не ради вас лично стараюсь- мне "узкий мирЪ" в мойм Харькове и на не на. Так что копейки с кабелем останутся и далее. Только шибко много не пи@дите его- а то мне обидно. Мне ведь деньги не из бюджета сыпятся, как некоторым.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)