Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я голосуватиму за Порошенка. Які гарні лозунги "Армія, Віра, Мова"! Я думаю, він мав на увазі турецьку мову, яку я зараз вивчаю.
    А в армії я служив. Два роки. А бабуся моя в Бога вірила. А я вірю в науку.
    Мене тут матюками і образами а також оцінками "тупо" переконали, що Порошенко - найкращий вибір. Шкода лише, що він у Раду не проходить. А як пройде, то знімуть депутатську недоторканість і посадять. Не здивуюся, якщо виявиться, що скоро основним гаслом Порошенка стане "Вєк волі не відать!"

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@medwedo berlogsoni, а хіба наука заперечує Бога? ;)

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не заперечує. Але і не стверджує однозначно. Я вже на цю тему висловлювався не один раз.

• Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

Я пам"ятаю ваші висловлювання.
    Але людина здатна переглядати свої погляди. Мудра людина. А ви мудрий.

зі

сподіваюся, що ви хоча би побіжно переглянули відносини Ейнштейна до віри взагалі і Бога зокрема.

• Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Good man
    Дядьку, та інші порохоботи, якщо щось сталося зі мною, перешкоджає мені це водити великогабаритний транспорт, відповідно і брати участь у бойових діях, з кожним таке може статись, будете, дорікати, гавкати чи насміхатись - може і в самих щось нізвідки появитись, чи порохоботи, лиш би загітувати відповідну кількість не зупиняться ні перед чим?

Хомчин.
    І що таке Коломойша, які особливі повноваження чи додаткове майно отримав при Зеленському? Вже кричали, що повернуть Приватбанк з компенсацією, всі підприємства Дніпропетровщини, що в результаті?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Понимаете ли, шановний, между мной и вами есть "небольшое" отличие- я могу позволить себе бизнес-эмиграцию, ежели что. Так что можете продолжать топить за "тольконепорошенко". А я, ежели что, посмотрю на вас впоследствии из пределов дальних.

• Тупо Тупо x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Был этот мир глубокой тьмой окутан.
    Да будет свет! И вот явился Ньютон.

Но сатана недолго ждал реванша.
    Пришел Эйнштейн - и стало все, как раньше.
    :)

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ги-и,то му Медведьо по-турецько-ізраельськи розтлумачив так.
    Бараню,в люстро-сі файно придиви...:haha:

upload_2019-7-4_11-8-9.png

Останнє редагування: 4 лип 2019
  9. iso

iso Well-Known Member

Прямих доказів існування Бога мабуть і не має. Є інтерпретація непрямих. Але релігія - це в першу чергу віра. Вірю - не вірю.

Останнє редагування: 4 лип 2019
  10. А яка різниця: тупа індуська вівця чи тупий індуський баран? Головне що тупа кацапська агентура.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Послідовники Енштейна стверджують, що все почалось з Великого Вибуху. А до ВВ нічого не існувало. Навіть часу. Відповідно Бог не міг існувати раніше ВВ. Тобто він не вічний.

• Тупо Тупо x 1
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А сюда, на пєрєдок, за пітсот мєтров от сєпаров очко нє пускаєт, емігрант хрєнов...

• Подобається x 2
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Баян x 1
    • Тупо x 1
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Перед президентськими виборами тЮлькоботи обзивали інакомислячих "абинеюльки", від порохоботів в який раз чую про "абинепорошенків", на якій ботофермі таких розводять?

• Тупо Тупо x 2
  14. Не дивлячись на намагання ОПУ все заборонити рокописи не горять

View: https://www.facebook.com/100001806158759/posts/2592661530804027/

Сьогодні мережа переповнена невдалими фото нашої першої леді Олени Зеленської: коменти, стьоб, фото-жаби...

Одні стєбуться, інші засуджують. А я реально бачу як втілюється в життя українське прислів‘я - «що посієш, те й пожнеш»!

Свого часу мені довелося працювати з двома Першими Леді - Катериною Ющенко і Мариною Порошенко. І я надто добре пам‘ятаю до якого рівня опускався квартал у своїх жартах і про Президентів, і про Леді... Ким їх виставляв квартал? Пасічниками, сєньорамі Голодоморамі, баригами, алкоголіками... Насміхалися з мови, стилю, громадянства їхніх дружин. Насміхалися як могли навіть з дітей...

Їх не цікавило, що пані Катерина має ступінь МВА, є надзвичайним фахівцем у банківській сфері, що саме за її сприяння свого часу вдалося реформувати українську (а насправді - радянську) банківську систему і вивести її на сучасний рівень. Можливо її українська була недосконалою, але вона вивчила її в іншій країні, на іншому континенті. Наш нинішній Президент не вивчив українську в Україні.

Їх не цікавило, що пані Марина має дві вищі освіти і кандидатський ступінь, прекрасно орієнтується у мистецтві, архітектурі, дизайні. Саме вона першою звернула увагу на дітей з особливими освітніми потребами і провела реформу інклюзивної освіти.

Квартал все це не цікавило! Вони писали ниці жарти. Припускаю, що і нинішня Перша Леді їх писала, або редагувала... або сміялася, бо це ж так смішно...

От сьогодні сміються з неї. І припускаю сміятимуться ще не раз, бо саме квартал навчив українців так не любити своїх президентів і своїх перших леді... FB_IMG_1562239443421.jpg

15. Ну що зелебоби. Шило завжди вилазить з мішка, так і правда поступово пробивається. Тримайте за що ви голосували.

View: https://www.facebook.com/100007157436416/posts/2286461584935734/

ДОРОЖНЯ КАРТА ПУТІНА ДЛЯ ЗЕЛЕНСЬКОГО

Сьогодні провідна італійська газета «Corriere della sera» опублікувала замовне та наперед узгоджене інтерв’ю з Путіном. Наводимо його фрагмент, який стосується України.

З нього чітко зрозуміло, які завдання поставив Кремль Зеленському в обмін на його обрання президентом України та особисту безпеку.

А саме:

• виконати Мінські угоди за московським сценарієм (заковтнути Донбас на правах повної автономії, дати йому право вето у вирішенні всіх питань, підсадити його на постійні багатомільярдні дотації "на відбудову", тощо);

• повернути русифікацію України, припинити державну підтримку розвитку української мови та національного відродження;

• ліквідувати Православну Церкву України, та віддати всіх православних вірян до Московського Патріархату;

• повернути московський бізнес до України, скасувати всі заборони на в’їзд та пересування громадян Московії територією України;

• ніде навіть не згадувати про Крим — ні в публічних виступах, ні в засобах масової інформації, ні в жартах «95 кварталу», тощо.

=====================

Путін: Ми є готовими до діалогу зі США. Ми у постійному контакті з Ліґою Сальвіні.

Putin: Pronti a dialogare con gli Usa. Contatti costanti con la Lega di Salvini.

Putin: Ready to talk to the US. In constant contact with Salvini’s League.

[...]
    — З вибором Володимира Зеленського президентом України багато хто очікував відлигу з Москвою, швидке розв’язання конфлікту на Донбасі і початок конструктивного діалогу. Це можливо?

— Так, це можливо, якщо Зеленський почне виконувати свої передвиборчі обіцянки, зокрема прагнутиме прямого діалогу зі своїми співгромадянами на Донбасі та припинить називати їх сепаратистами. Це можливо, якщо українська влада поважатиме Мінські угоди, а не ігноруватиме їх. Примусова «українізація»; заборона використання москвинської мови (яка є рідною мовою мільйонів українських громадян), зокрема її викладання в університетах і школах; розгнузданий неонацизм; громадянська війна на південному сході країни; та спроби попередньої влади зруйнувати крихкий міжконфесійний мир є лише невеликою частиною ганебної спадщини, з якою має впоратися новий президент. Отже, я повторюю: громадяни України чекають не декларацій про наміри від Зеленського та його міністрів, а конкретної дії та якнайшвидших змін на краще. Мало того, влада в Києві має нарешті зрозуміти, що конфронтація між Московією й Україною не відповідає нашому спільному інтересу — йому відповідає розвиток прагматичної співпраці, яка ґрунтується на довірі та взаємному розумінні.
    [...]

[...]
    — Con l’elezione di Vladimir Zelensky alla presidenza ucraina, molti si aspettavano un disgelo con Mosca per arrivare a una soluzione rapida del conflitto nel Donbass e alla messa a punto di un dialogo costruttivo. Questo è possibile?

— Sì, è possibile se Zelensky inizierà ad adempiere alle sue promesse pre-elettorali. Ivi compresa quella di avviare contatti diretti con i propri concittadini nel Donbass e di cessare di chiamarli separatisti. Se le autorità ucraine rispetteranno gli accordi di Minsk, anziché ignorarli. La “ucrainizzazione” coercitiva, i divieti di usare la lingua russa (che è lingua madre per milioni di cittadini dell’Ucraina), compreso il suo insegnamento nelle università e nelle scuole, il neonazismo sfrenato, il conflitto civile nel Sudest del Paese, i tentativi dei poteri precedenti di distruggere la fragile pace interconfessionale sono solo una piccola parte dell’indecoroso bagaglio con il quale il nuovo presidente dovrà fare i conti. Perciò ripeto: i cittadini dell’Ucraina si aspettano da Zelensky e dalla sua squadra non dichiarazioni ma azioni concrete e cambiamenti per il meglio al più presto. E certamente le autorità di Kiev devono finalmente capire che non è interesse comune un confronto tra Russia e Ucraina, bensì uno sviluppo della cooperazione pragmatica sulla base della fiducia e della reciproca comprensione. Noi siamo pronti.
    [...]

[...]
    — With the election of Vladimir Zelensky as the Ukrainian president, many expected a thaw with Moscow, a rapid solution to the conflict in the Donbass and the beginning of constructive dialogue. Is this possible?

— Yes, it’s possible if Zelensky begins to fulfil his pre-election promises, including that of seeking direct dialogue with his fellow citizens in the Donbass and of ceasing to call them separatists. It’s possible if the Ukrainian authorities respect the Minsk agreements, rather than ignoring them. Coercive “Ukrainianization”; bans on the use of the Russian language (which is the mother tongue of millions of Ukrainian citizens), including its teaching in universities and schools; unbridled neo-Nazism; civil war in the south-east of the country; and the attempts by previous powers to destroy the fragile interdenominational peace are only a small part of the disgraceful inheritance that the new president will have to deal with. So I repeat: the Ukraine’s citizens do not expect declarations of intent from Zelensky and his ministers, but concrete action and a change for the better as soon as possible. Moreover, the authorities in Kiev must finally understand that confrontation between Russia and Ukraine is not in our common interest, while the development of pragmatic cooperation based on trust and mutual understanding clearly is. We’re ready.
    [...]

Putin: «Pronti a dialogare con gli Usa. Contatti costanti con la Lega di Salvini»

Putin: «Ready to talk to the US. In constant contact with Salvini’s League»

16. Ну і ще підтвердження того, що, через те, що США серйозно взялися за Коломойського і наближених до нього, і Коломойський здає Украіну хуйлу в обмін на власні гарантіі:

View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2361593607442776/

17. Віджавши Крим і почавши війну на Донбасі, Росія просто виконувала "свій інтернаціональний обов'язок". Коли гіркінці розпорювали живіт Рибаку - це просто був такий обов'язок. Коли збивали Боїнг і засипали тілами європейських дітей донецькі поля - це просто такий обов'язок кожного російського воїна. Коли пиляли на металобрухт заводи і затоплювали шахти - це просто забирали борг.
    А поливали Градами через кордон - це вже на здачу, напевно. В рамках благодійної допомоги братньому народу.

Читайте, зелені уєbany, свого господаря. 13 тисяч пішли на небо, тому що росіяни просто "виконували свій інтернаціональний обов'язок". Коли вас вбивають, ґвалтують ваших дружин і дочок, віджимають вашу власність, спалюють ваш будинок, - "не робіть з цього катастрофу, - це нормальне явище".
    Ви зробили це разом. Насолоджуйтесь.

18. "Только Днепропетровский клан сделает Украину снова великой"
    (реальный комментарий от зелибоб перед президентскими выборами)

После этого интервью Коломойского хочется спросить "ну как, уже сделали "снова великой"? или надо еще немножко подождать?"
    Или имелось ввиду "великой областью Российской федерации"?

Коломойский: россияне на Донбассе выполняют интернациональный долг

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1604159613052061/

19. ІгорМ

Все складніше
    Релігя це одне, а віра це інше.

Коли релігійна людина каже "Господи, якщо ти є, то допоможи мені!" - то це не має нічого спільного ні з релігією, ні з вірою ;)

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)