Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ляшко, як я розумію, був дуже смішним в виступах Кварталу95?:)))
    А зараз ще й вибори...Але марно. Якщо і Самопоміч не проходе, то де Ляшкові. Бідося. Відірвуть же ж від такого бездонного корита, скотиняки. :suicide:

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Правда рано чи пізно стає відомою. Але ті, хто проголосував за зелену шмарклю назавжди залишаться лохами, тупими лохами:

View: https://www.facebook.com/100001585953356/posts/2570104756385698/

Тепер зрозуміло чому шмаркля так нервувало. Клімкін поламав всі закулісні домовленості.
    Тому шмаркля не зустрівся з парламентською делегацією перед відіздом в Страсбург.

А ви лоповухі і дальше шекайте виправдання цьому недомірку.

Адже заплачено.

Останнє редагування: 28 чер 2019
  3. Silver bullet

Щодо Ар"єва: подонком жив, подонком і помре.
    А моряків звільнити було треба ще півроку назад. Скільки їм там відбувати за порошенківську авантюру? Це щастя, що вони живі залишились, їх усіх могли покрошити і було б те ж саме - "озабочення". Коли в пакеті визволення моряків - то це просто супер. А українська делегація мала так реагувати, щоб реагували і інші. Росії треба бачити своє свиняче рило в дзеркалі міжнародних відносин.
    До того ж була на це згода Зеленського? Ні. Які претензії?
    Європа ще не раз буде вчиняти, як їй вигідно. З Порошенко те ж саме було.

• Тупо Тупо x 1
  4. Дурою була дурою і помреш. Якщо Бог розую не дав, вважай каліка.
    І бог не фраєр, він все бачить і платить по заслугам

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Silver bullet

Виходить, що Клімкін підіграв Росії - вона і в ПАРЄ попала, і моряків не вернула.Частину угоди по поверненню моряків зірвав власне Клімкін.

• Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

Перейшов від Клімкіна на Медведчука, зливайся, йолопе. Так і треба.:)))
    Вже Медведчук став для Зеленського хероєм). Брехня їде, брехня йде, брехнею поганяє. Ну це добре - брешіть далі.
    Брехунам та їхнім песикам в парламент попасти буде важко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Народ, презентую свою першу тему, створену на ЛФ #1

Долучайтеся! ;)

8. Це моя відповідь MARTINI на скрагу зелебобів-зроадо$обів

Можна зразу забанити на завжди. Я просив раніше видалити мій профіль.
    Але попускати зрадо$обам просирання краіни не буду, допоки мій профіль не буде видалений і копію цього листа я розміщу на сторінці зелені

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мадам "не в курсе" насчет требования нарасии, чтобы Украина ПИСЬМЕННО обязалась посадить моряков в тюрьму уже у себя?И признать расеянский вердикт суда, по которому "незаконное нарушение границы нарасии"?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Silver bullet

Що це таке? Де відповідь і що за скрага?
    Якого листа?:facepalm:

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу Хомчину дійсно потрібен намордник, якщо я міг висловитися негативно, обізвати чЛєніна, Сталіна, Гітлера, тепер Пуйла..., перші роки президенства Януковича і до заворушень, старався до нього відноситися толерантно, а цей негатив, обзивання від Хомчина, рівноцінне дитячому - буду злитися на маму, бо не купила мені морозиво чи подразню однолітка і буду від нього втікати. Дядьку, ви загубились у просторі і часі?

• Тупо Тупо x 1
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як завжди, перевести стрілки та заліпити копіпасту, бо ніби всі дописувачі це проковтнуть.
    Бачу, така тактика - хвалиш Порошенка - ти хороший, ти патріот, у чомусь критикуєш - розхитуєш човен, ворог народу і "агент Кремля".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Silver bullet

Пожалуй, один раз отвечу.
    Смотрим - что получилось в итоге. Теперь - располагая более полной информацией.

1) Запад договорился с Россией об Украине - БЕЗ УЧАСТИЯ УКРАИНЫ - это впервые со времен Минска-1.

2) Эта договоренность была достигнута до президентских выборов, Порошенко об этом знал, негативный смысл как принципиального сигнала - понимал. Но остановить не смог (по некоторым сведениям - добился отсрочки до после выборов - чтобы списать на беспомощность нового президента).

3) Во время визитов Зеленского в Париж и Берлин ему предлагали согласиться, объясняли - что от него ничего не зависит, решение принято. Согласия однако не получили.

4) Все равно решили действовать - и проголосовали о полном снятии любых санкций с парламентской делегации РФ.. А Россия возврат обставила условиями,очевидно, что неприемлемыми.

5) В этот момент в игру внезапно вступает Климкин, он решает "рубить концы" - так, чтобы Президенту уже нечего было решать, а решение ПАСЕ стало "полной ЗРАДОЙ" И ПОЗОРНЫМ ПОРАЖЕНИЕМ Зеленского - итог ноты Климкина таков, что возвращение моряков стало крайне проблематичным (те, кто верят в самостоятельность Климкина, глава МИДа "отключает" от важнейшего международного решения Президента и лишает его возможности повлиять на результат. Можно было бы обговорить условия РФ с западными партнерами, но Климкин поспешил отстреляться. Очевидно же, что с подачи экс-президента.

6) возмущенный президент делает демарш Климкина достоянием публики: открытая война "подставляющего плечо" Порошенко против Зеленского не только во внутренних делах, но и во внешних стала достоянием мира (даже если бы Президент промолчал, достоянием Путина это все равно бы стало, скрывать он мог только от своего народа - он решил все рассказать)

7) наихудший политик среди западных лидеров, потому что в наибольшей степени человек Тереза Мэй ахнула от достигнутого результата: Россия в ПАСЕ, моряки в тюрьме и война в украинской власти в совершенно открытой форме. Арьев обвиняет в достижении России - Зеленского, Климкин публично обвиняет в "зраде" Зеленского и заявляет что помогать ему не собирается - какими бы циниками ни были Марон и Меркель, они планировали совсем не такой итог.
    В двойной политике немедленно Путин всех переиграл, и все выглядят идиотами,кроме Путина и... правильно - Порошенко.

И я предлагаю всем болельщикам Порошенко немножко подразуть глаза - и слушать побольше Софочку Федину... Если вас от нее не тошнит.

Останнє редагування: 28 чер 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, це Ви вже загнули... Виглядають в першу чергу останні два на букву "пи".

• Тупо Тупо x 3
  16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Все это "мысью по древу" никак не отвечает на вопрос: как быть с требованием нарасии письменного обязательства от Украины по поводу "досиживания" срока?И как быть с де-факто признанием "нарушения расеянских границ"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)