Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давайте посилання, звідки інформація про відведення військ. Які населені пункти залишили ЗСУ.

ЗІ. Ланктоша вже захрип повторювати, що він за Зеленського не голосував. Бумажку приклейте собі на моніторі, щоб не забувати. Або посилання, де Ланктоша хвастався, що голосує за Зеленського. Інакше Ви справляєте враження невиправного балабола.

• Смішно Смішно x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та вже було "Не стріляти у відповідь".:)))
    Не треба цитувати цих спамерів і відповідати їм теж не треба.
    Хто буде відступати назад зі своєї території?? Це гебельсівщина у весь зріст.
    Так не йметься зайти в Раду, що ладні нагородити чого завгодно, бо як не зайде, то недоторканості ж Пороху не бачити. А клавіатурним трудягам завдання мочити команду нового президента, і нікого більше, що цікаво. Нічому не навчили президентські вибори.:)
    Хомчин - це навіть не комаха, а блювотна рідина. Як не зайде ЕС в парламент, так і ця потвора зникне.

Останнє редагування: 26 чер 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Тримайте. Відведення війск на своій територіі, коли армія на підйомі. Ось вам і не стріляти у відповідь.
    Це не військові наказали. Вони виконують наказ . Чий - здогадатись не важко. Готуйтеся опорожнювати гаманці на відбудову Донбасу. Расєя тут ні при чому. Іх там не було.

View: https://twitter.com/mil_in_ua/status/1143873002125373441?s=20

• Подобається Подобається x 1
  4. Штош

Лише за сьогодні маємо
    ЗСУ залишило свої позиції біля Станиці Луганської
    У волонтера Бірюкова обшуки
    В 95-й десантно-штурмовій бригаді обшуки
    В міністерстві оборони обшуки
    "Армії ФМ" Нацрада не продовжила дозвіл на мовлення в зоні АТО
    Екс-начальника СБУ Києва, який штурмував Євромайдан, випустили з СІЗО...

Але ж гірше не буде, правда?

5. medwedo berlogsoni

Звідти ж.
    Значить, все по-Порошенку. Відходять на ті рубежі за які розписався Порошенко в Мінських домовленостях. Відійшли і ті, і ті. Чого Вам ще треба?
    Мінські домовленості, Порошенком підписані, виконуються.

6. medwedo berlogsoni

Буде гірше. Ще Порошенка обшукуватимуть. Хай тренується по дахах бігати. Може у Саакашвілі проконсультуватися.

• Подобається Подобається x 1
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

На правах реклами

ДБР розслідує вісім проваджень, в яких фігурує Порошенко, - Труба

Поки що є вісім ;)

зі

деякі з них

- Справа №1. держзрада
    - Справа №2. Розкрадання в енергетиці
    - Заява від Шуфрича
    ...
    Був президентом, став фігурантом. Які справи відкрили проти Порошенка після інавгурації Зеленського

8. ІгорМ

View: https://www.facebook.com/zelenskiy95/posts/2276502095933487

зі

во, нові призначення Кабмін підтримує без проблем. Може якщо хоче :)))

Кабінет Міністрів підтримав запропоновані Президентом кандидатури голів восьми обласних державних адміністрацій — Офіційне інтернет-представництво Президента України

26 червня Кабінет Міністрів України на своєму засіданні підтримав призначення восьми голів обласних державних адміністрацій, чиї кандидатури запропонував Президент Володимир Зеленський. Ідеться про керівників ОДА у Київській, Донецькій, Закарпатській, Херсонській, Черкаській, Луганській, Одеській та Львівській областях.

Так, головою Київської обласної державної адміністрації став Михайло Бно-Айріян, Донецької ОДА – Павло Кириленко, Закарпатської ОДА – Ігор Бондаренко, Херсонської ОДА – Юрій Гусєв, Черкаської ОДА – Ігор Шевченко, Луганської ОДА – Віталій Комарницький, Одеської ОДА – Андрій Андрейчиков, Львівської ОДА – Маркіян Мальський.

9. Де
    Де звільнення Дебальцево, якщо ви говорите про мінські?

• Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Тут дехто повідомляв злорадно, що Зеленського не запрошують у Японію на зустріч Двадцятки.
    Так от, хочу повідомити, що Порошенка також жодного разу не запрошували.
    І в цьому легко пересвідчитися, якщо пройтися за посиланнями в цитаті.
    Заходимо за гіперпосиланням і дивимося, хто брав участь, а хто був запрошений.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Воно заявляє, що розчароване поверненням РФії в ПАРЄ. Цинізм аж зашкалює! Та ти ж сам усе це погодив під час своїх минулих візитів. Учора мав робочі зустрічі у Варшаві, а в неділю мав дуже цікаву розмову. Людина,з якою поспілкувався, дуже добре поінформована про секрети французької політики й знає аж надто багато з перших рук. Говорили лише про французький візит, німецького не заторкували, хоча там, схоже, ситуація була аналогічною. Так от, мені чітко сказали, що візит мав деякі передумови. Адміністрація Зеленського дуже просила про зустріч і не висувала зі свого боку жодних умов та пропозицій. І умови виставили зеленому. Його погодилися прийняти й продемонструвати особливу проихильність для відповідної телекартинки. За це він мав погодити ряд поступок.

Так от, згода на перехід до прямих переговорів із сепаратистами, відмова від активної позиції у ставленні до Європейсько-рашистських відносин і політики санкцій, сприйняття як доконаного факту повернення РФії в ПАРЄ та ще кілька деталей - це і є ті рішення, які мав гарантувати Зеленський, щоб отримати таку "прихильність" у Парижі (напевно й у Берліні). Мені дуже переконливо сказали, що адміністрація Зеленського здала всі пункти. І те, що зовнішньо-політичний блок Пристайка тихенько мовчав у манжетку, а МЗС відбулося беззубою заявою, теж багато про що говорить. Це майже, як під час недавнього обстрілу артилерією наших позицій. Тоді заборонили стріляти у відповідь. Зараз я щойно вернувся й ще не знаю, чи прямо забороняли нашим дипломатам підтримувати українську парламентську делегацію в ПАРЄ, але їм уперше не надавали активної підтримки.

А тепер про майбутнє. Раша не просто буде тепер вільно почуватися в ПАРЄ, вона буде представлена у вищому керівництві диким україноненависником Слуцкім. Наша делегація пішла не демарш, вона буде лише на одному засаіданні ПАРЄ при розгляді своєї апеляції. Після того ми відмовляємося від участі в органі, в якому розтоптані принципи. Але зараз настають для делегатів у ПАРЄ канікули, А восени у нас уже буде новий парламент, у якому Зеленський мріє створити самостійно більшість, у крайньому випадку прикуплять мажоритарників. І та коаліція й сформована нею делегація до ПАРЄ в повному обсязі виконають обіцянку Зеленського. Вони вже не будуть робити демаршів, вони спокійно визнають призначення Слуцького, а в січні вони спокійно приймуть введення в рашистську делегацію й направлення в ПАРЄ депутатів обраних в окупованому Криму. Вони (росіяни) це вже чітко проанонмували. І це буде фактичним (де-факто) визнанням законності анексії Криму.

А якщо дивитися більш глобально, то одним із підсумків першого (тільки першого) місяця зеленого президенства - це цілковита втрата антипутінської коаліції (вона вже зникла без сліду, залишилися 2-3 країни, які повністю чи частково готові підтримувати Україну). А ще - це остаточна втрата суб'єктності України. Ми тепер тільки об'єкти чужої політики. І якщо хтось думає, що це надто згущені фарби, то почекайте до осені, коли в путіна-зеленського-олігархів будуть у руках ще й уряд та більшість у Раді. Спробуйте мене покритикувати за надто чорну картинку не сьогодні, а тоді.

Вибачайте за тональність, але це направду критично - наше зебільне насєлєніє робить саме такий сценарій невідворотним. Я щось трошки пожив у цій країні й уявляю, як можна боротися з владою. Але коли ви опиняєтеся в умовах глухого СССР, де "народ і партія єдіни", то виникає лише перспектива дисидентства. Це ще не відбулося, ще будуть вибори Ради, ще може статися чудо й зелені балансуватимуть на межі бар'єра, а усяким голосистим і урядовим розтягувачам голосів виборців стане розуму стримати амбіції, ще може статися так, що коаліцію будуть формувати навколо Європейської Солідарності... Теоретично ще все може статися, але поки ми шаленимит темпами йдемо в протилежному керунку. А до 21 липня мусимо поборотися.

• Тупо Тупо x 1
  12. Краіну зливають расєі, а бидлу світ клином на Порошенку зійшовся.
    Що, не всіх виморили голодом в 1932-33, так ви вирішили доморити?

• Тупо Тупо x 1
  13. ІгорМ

@Мих, во дивіться - ваш дружбан вам каже:
    а сам бере і копіпастить мій допис аж два рази :)))
    Це значить, що я в два рази більший гонорар одержу тільки на якомусь зацямканому вищому охфіцерові :)))

@Мих, пильнуйте дружбанів, бо там у вас капєц які принципи :bad:

• Смішно Смішно x 1
  14. Не бреши. Там один допис.

А тепер трішки інший, але в мене таке саме відчуття:

View: https://www.facebook.com/100001573961292/posts/2410874702308305/

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Да. И сложно с этим не согласиться.

Crimea Hunta͏☢25%‏ @UASevasUA
    16m16 minutes ago

Давно оккупанты так не радовались.Даже про воду и поезда притихли.Сейчас у них повод покруче : "Украине уже пи...ц. А скоро ещё выборы,долб@йобы выберут долб@йобов, д@бьют сами себя,уууу ха-ха-ха (дословно)".Какое же позорище.

• Тупо Тупо x 2
  16. Мені ось що подумалося - якби хоч ОДНА з п'яти речей (які сьогодні трапляються щодня) трапилася при Порошенко - то зрада кричали б десь місяць.
    Всі ЗМІ б кричали, і все "політичні сили" - які зараз набрали в рот води.

- радянізація вулиць
    - терористи і зрадники виходять, за рішенням суду, з СІЗО (сьогодні суд ВІДПУСТИВ З-ПІД ВАРТИ главу СБУ підозрюваного в убив ствах на Майдані)
    - розгромний програш в ПАРЄ (після ігнор президентом Зеленським нашої делегації)
    - відведення українських військ у Станиці Луганській
    - проросійські та риговскіе хлопці серед "кандидатів" в голови ОДА (глав ОДА у Зеленского раніше обіцяли призначати "за відкритим конкурсом" і "за участю міжнародних HR-компаній)
    - повернення одіозних регіоналів
    - українське ТБ / радіо скоро припинить мовлення на окупованих територіях
    - неповнолітніх засуджують за пікет ІЗ ДВОХ ЛЮДЕЙ - тому що він був "за імпічмент Зеленському".

Найцікавіше, що деякі ДОСІ продовжують звинувачувати в тому, що відбувається Порошенко.
    Хлопці, Порошенко вже давно НЕ Президент. Запитуйте у Зеленського.

І, так, "Ви Зроби ЦЕ РАЗОМ" :sad:
    І вас попереджали ж

17. ІгорМ

@MARTINI , вибачте, що я вас турбую під час відпустки :girl_angel:
    Я розумію, що для вас це навіть не стурбованість, але для нас, форумчан, це питання державної ваги!

Тому, будь ласка, гляньте там в записи маленького форумного звірятка і скажіть нам - скільки було дописів @Mykhaylo Khomchyn на час мого написання поста для @Мих "а і скажіть це нам тут в темі.

Подивимося, хто бреше ;)

/Цей допис я дублюю в ПП до адміна /

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

QUOTE="Mykhaylo Khomchyn, post: 3166142, member: 67697"]все "політичні сили" - які зараз набрали в рот води.[/QUOTE]

Одна лише "політична слабість" не мовчить. Не мовчить!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

За таку репліку на шабаші у Соловйова-разбойніка, чи у Скабєюшки опладувала би вся студія.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)