Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як вам таке:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте зробимо наступне. Що зробив Порошенко - то зробив. Ви обрали іншого. Давайте за рік-два порівняємо. Подивимося хто сяде і хто не сяде. Поки Єфремов скоро вийде з вяхниці - факт. Коломойський повернувся - факт? факт. Єфремова можна знову запроторити, по-новому відкрити справу. Зняти зі всіх депутатів недоторканість. Можна? можна! По-переду 5 років каденції - дивимося і оцінбємо і порівнюємо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Слушна пропозиція, ніхто і не проти. Тоді приведіть до тями хомчина, бо він барабанить зраду і апокаліпсис з 1 дня після інавгурації. І ще пару неадекватів.
    Тоді будемо чекати. Зрештою, я так і хотіла зробити, і рідко заходжу.

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та не хочеться бути довірливим лохом знову.Як мовив Станіславський: Нє верю!
    Я Трампуліку повірю ,після його розмов з пацаном з Кривого Ріга.:)))

Останнє редагування: 16 чер 2019
  5. Юрко НОТОЦО

Як Зєля повість,що Степен Бандера його Герой і Символ нації,то повірю йому,навіть збрехавшому,о-о.Прикинусь 73% лохом і Повірю! А ні,то й ні! :yes:
    А Ви шо,вірите в 5 років царства Зєлі? Дівчинко,то 40 років...40-к тре блукати з Мойсеєм,щоб шось вартуюче уваги та получилось.І не більше ніж на слідуючі 40 років спокою,ой!

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тепер так.
    А до недавна кричали та і ще кричать нарвані порохоботи типу Хомчина, що "Зрада!", "Реванш!"...
    А таких як Єфремов, дорогенькі, мав саджати і заводити реальні кримінальні справи Порошенко, а не робити із ними договорняки, а то деякі кричали, що у нас демократія, президент не тиран, не компетенція президента таким займатися, а існували би тепер гОпо.блок і ЗаЖОП, якби реально керівники цих політ.сил були би взяті за горло?
    Копію свого поста, де я сміявся з без.візу дочекаюся? Чи просто признайтесь у брехні.

• Тупо Тупо x 2
  7. А краіну не жалко. А потім знову кидати пацанів під кулі, щоб прибрати від влади це сцикло. Ви ж на барикади не полізите. Це не у демагогіі в інтернеті практикуватися. Тут потрібно проявити свій характер. Але тут всі сміливі.
    Тримайте свого сцикуна:

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1582702518531104/

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

яке ж ви тупе.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Слава Богу не його герой (взагалі не герой) і не символ нації.

• Тупо Тупо x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Lanktocha

• Тупо Тупо x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Ага...поки безрогий козел голою дупою катається по-негибльованій дошці підтримуючи ДНР - то й залишатиметься Тупим! Козяча манія і мєчти прапорщика з гранатою в голові замість мозгів.Ой! Та то-сі не лікує!
    Бандера боровся за єдину Україну,а не за окрему Галичину, чи то той Домбас,хруню Василю! :facepalm:

upload_2019-6-16_19-43-7.png

13. Lanktocha

Знаю, що ви стрілочники, тепер не я один буду знати, вже скільки раз нагадували, доведіть, скопіюйте мій пост, де я сміявся над без.візом, або признайтесь, що ви стрілочники і брехуни.
    Заліпити і когось у чомусь звинуватити - майстерності не треба.
    Але не я один і не раз ловили вас на брехні.

• Баян Баян x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а хто казав, що ви насміхалися над безвізом? Знайдіть цитату і туцьніть себе чолом до стіни тричі.:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чуваки і чувіхи, які 5 років старалися знецінити кожне досягнення Порошенка, кривлячись перерізаним стрічкам, зараз б'ються в екстазі в коментах Зелі від того, що перед виборами Зеля показав їм ключі від швидкої допомоги, до яких він відношення не має.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. prius

prius Well-Known Member

7B8DED8E-1ECA-4288-A2CD-AA5E95DA83DD.png

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)