Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ну, бидло, ви так ненавиділи Пороха, що непомітно полюбили Путіна і його холуїв. І тепер патріоти України стануть в чергу за паспортами РФ? Загальне громадянство? Які ви патріоти? Ви мразь тупа і продажна, ви біосміття таке ж як в кацапів. Вам потрібен цар, а не президент! Раби.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Там тойво... на НТВ з 3 мая наш презік Зе буде потішати кацапів, не пропустіть. Ви ж недаремно йому дали 75%.:)

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мих, ви в танку? Ну сидіть.

4. Good man

Good man Обычный человек

Сударыня, а вы без оскорблений умеете? Спокойно, рассудительно разложить всё по полочкам.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого це в танку? Рекламу чув разів 3.

6. Silver bullet

Стягнуто у блогера.

Одним з центральних елементів боротьби з корупцією повинна була стати система е-декларацій. Їх перевіряти мало НАЗК, а карати за незаконне збагачення суди - на підставі Закону про незаконне збагачення.
    І тільки створення такої системи і прийняття Закону були неодмінними умовами і отримання безвіза і співпраці з МВФ.
    Дивимося як впроваджувалося. Керівника НАЗК призначив Порошенко
    - агентство просто не працювало, а саботувало створення програмних систем перевірки декларацій, і за два роки по суті перевірило близько 100 декларацій (член команди Руслан Рябошапка першим звільнився з агентства саме через відвертий саботаж)
    А Закон - був прийнятий з грубими порушеннями конституції. Закон перед прийняттям проходив експертну оцінку як юристами експертами Ради так і в Інституті держави і права.
    Обидві експертні групи дали негативний висновок, АЛЕ ЗАКОН БУВ ПРИЙНЯТИЙ ВСУПЕРЕЧ висновкам правників.
    Підсумок - КСУ скасував Закон, а всі справи, відкриті по незаконному збагачення ЗАКРИТІ І НЕ можуть бути відновлені! Закон скасований, а будь-які зміни - не матимуть сили - Закон зворотної сили не має.
    Господа, ви вважаєте Порошенко недоумкуватим, що не зрозумів, яким буде підсумок, прочитавши висновки експертів? Або депутатів вважаєте кретинами?
    Це було розведення лохів - і громадянського суспільства і Європейських союзників і МВФ вульгарно 'кинули'.

Я вам просто вказую випадки зі багатомільярдними втратами країни на користь вузької групи осіб з вищих чиновників, т.зв. 'олігархів' і впливових політиків, які на очах у вас грабують країну і виводять з неї мільярди - в результаті чого економіка взагалі не може нормально розвиватися і існує на колоніальному сировинному рівні.
    Перед вами просто прямий і відвертий грабіж, який очолювали і очолюють наші провідні політики підкріплені великою групою депутатів суддів і прокурорів.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Декому соромно за свій вибір. А що робити?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навчіться брати відповідальність на себе.
    А вона полягає в наступному:
    "Керівника НАЗК призначив Порошенко, якого вибрав Я". (тобто і ви)

Друге. Ви впевнені, що Порох призначив керівника НАЗК? Ану доведіть це.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Національне агентство відповідальне перед Верховною Радою України і підзвітне Кабінету Міністрів України.

Національне агентство утворюється Кабінетом Міністрів України.

До складу Національного агентства входить п'ять членів[⇨], які є державними службовцями.

Члени Національного агентства призначаються на посаду Кабінетом Міністрів України строком на чотири роки за результатами конкурсу. Одна і та ж особа не може обіймати цю посаду понад два строки підряд.

Голова Національного агентства обирається строком на два роки з числа її членів. Одна й та ж особа не може обіймати цю посаду два строки підряд.

Обирається, а не призначається! Ця організація немає жодного відношення до президента.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден. Але одна справа мішки носити, а інша язиком...

11. Silver bullet

А хто? Парламент ні, Гройсман - не зовсім його парафія. То хто? Порошенко і голову НКРЕ призначав. А що - Холодницького і Ситника без Порошенка знайшли, він не чув-не бачив? Не придурюйтесь.
    Підзвітність парламенту і Кабміну не означає, що Кабмін призначав. Гройсман не призначав, бо президент у нас мав до всього справу.

Додам ще. Будучи породженням системи олігархату, її дітищем в повному розумінні слова, Порошенко не те, що не прагнув її зруйнувати - він ретельно стежив за тим, щоб як-небудь її не пошкодити і будь-які дії чи реформи, що серйозно загрожували системі, зустрічав в багнети, а відступав лише під жорстким тиском зовні і зсередини.
    І в серйозних випадках не поступався, а створював видимість поступок, замість реформованих систем створюючи їх декорації , підробки і симулякри.
    Це ми бачили, не забули ще і не збираємось забувати, бо щось там про повернення в президенти від нього вже чути. ДЯКУЄМО, не треба.

Останнє редагування: 29 кві 2019
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви знущаєтесь, чи що?
    Я вам все описав, а ви далі своє і далі не знаєте.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А дураки з ЄС дали себе обманути і дали Україні за це безвіз. Я зрозумів.

14. FB_IMG_1556570716351.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Декому, може, й соромно.
    Але мені та ще деяким іншим ні. Бо голосував проти обох кандидатів.

А от щоби відбувся такий ганебний склад кандидатів у другому турі - до того доклали зусиль і так звані лизоблюди.
    У другому турі десь половина додаткових голосів за пана Зеленського - це саме завдяки їм.
    І ті голоси виявилися вирішальними.

Додам, що мені не соромно і за аналогічний вибір (проти обох наявних кандидатів) у 2010-му році.

"Ах обмануть мєня нє сложно, я сам обманиваться рад".

Є такий собі Хмара, у 2018-му він казав таке:

Ствоювати в Україні "антикацапстан" за кацапським зразком то хибний шлях.
    Бо все одно не вийде, а призведе до ще гіршого.

Що ми зараз і бачимо.

Останнє редагування: 30 кві 2019
  16. cncmaster

Я би зараз замість обговорювати, який поганий Порошенко, краще почув би,
    що будемо робити після "перших кроків" нового президента.

А тими кроками, я впевнений, буде відновлення постачання води та енергії до Криму.

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Кажете - недаремно?:scratch_one-s_head:

Ну-ну... Казав сліпий - "побачимо..." ;)

18. cncmaster

А ти звернув увагу, що той вже додав до 73 відсотків і два відсотки бюлетнів, офіційно визнаних недійсними?

До речі, реально недійсних бюлетнів було значно більше,
    просто не усі знають, як правильно голосувати "проти усих"
    та ліплять якісь позначки у квадратиках навпроти прізвищ кандидатів.
    Ті квадратики чіпати ніяк не можна, коли не підтримуєш жодного.
    А інакше бюлетні зараховуються на користь того чи іншого кандидата за згодою комісії.

Мені казали, що реально зіпсованих бюлетнів було у деяких випадках ледь не половина.
    Наприклад, коли закреслені обидва квадратики.

Останнє редагування: 30 кві 2019
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)