Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ніколи не думав,що з нами,вроді вже дещо європейцями,такими ось,які ми і не є українцями України будуть вигравати ОТАКІ ОСЬ,як нині,сепаратистські гебрейські політично-фінансові жарти з територією,з мовою,з назвою держави,...що можуть в тій же гЕвропі вилитись знову таки в щось жахливе,чи то для українців,росіян,а чи то й всіх європейців та і єврейців.Уникнемо...ну і слава Богу!
    Суть в тім,що до такого примітивізму з виборами керівників держави і органів влади ми вже дійшли,вибравши реального примітивного клоуна президентом держави,яка невідомо ще й як вона завтра ще може і буде називатись!
    Та то не до оповідання! Коротше...прощавай розум,хай жиє політична клоунада і знущання над існуючим державним устроєм!
    До зустрічі завтра-післязавтрв в...в...в...в хитро-придуманому і безхребетному ООН,що в гамериканському Нью-Йорку на FDR Drive.Памперси не забудьмо прихопити!Ваш Юрко Нотоцо.:preved:

upload_2019-4-29_16-23-50.png 00jjaassd.jpg

Останнє редагування: 29 кві 2019
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Ви не скажете часом, чого цей октопус (восьминіг) кожне друге слово пише матюком, а Путіна Путіним називає? Не )(уйлом, не путлєром, не ще якось, не "сказочним", а саме Путіним?
    Я також Путіна Путіним називаю, між іншим, але я не матюкаюся. Я навіть Порошенка називаю Порошенком.
    Стосовно повернення громадянства Міхеїлу Саакашвілі... Зеленський не настільки дурний, щоб не повернути йому громадянство лише тому, що Путін про це сказав першим. Зеленський поверне Саакашвілі українське громадянство, і між іншим, правильно зробить.
    То Путін думає, що він щось дотепне сказав. Але клоун з нього нікудишній. Сказочний.

ЗІ. А тим часом...
    Ви, Хомчин, сумніваєтеся, що Путін - двулика особа? Мало ще доказів?
    Чи Ви сприймаєте за чисту монету, що Путін щиро хоче повернення свого ворога, якого він обіцяв підвісити, в Україну?

3. medwedo berlogsoni

Прохання до Хомчина - не робити сюди більше перепостів повідомлень Ар"єва - брехуна.
    У Зеленского обвинили окружение Порошенко в распространении фейков - ФОКУС

4. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

До речі, про Чапаєва:

6. cncmaster

Все. Петро Олексійович вже пішов. Якщо, звісно, не вдасться до бєспрєдела.

Але перед нами зараз проблема, співставна з янучарою у 2010-му. Шоб понімать.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. cncmaster

Думай.

9. medwedo berlogsoni

10. cncmaster

Фабула така - нехай хохли виберуть собі Порршенка на другий термін,
    аби усе "дійшло до ручки" за два-три наступні роки,
    ніж вошкатися із якимось клоуном, який одразу ляже під них, кацапів,
    та будуть додаткові проблеми.

Звісно, лукавлять. Але не дуже - бо зрозуміло, що кацапів цілком влаштовують обідві (По-Зе) кандидатури другого туру.

У нашіх інтересах було не допустити у другому турі пари Зеленський-Порошенко,
    у кацапських же - навпаки.
    Хто виграв - не треба нагадувати, я гадаю.

Тому у цій виборчій кампанії єдина була розумна поведінка -
    усім кацапам взагалі пельок позатикати в українському інфопросторі.
    Та Думати, блядь.

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Не повірите, але Йуля і Бойко їх також влаштовують. Один кандидат кращий за іншого - вірьовок на всіх не напасешся.

12. medwedo berlogsoni

Так це відразу зрозуміло, що Порошенко вигідний був з усіх боків для Росії. Я про це писав і повторюватися не стану.
    Стосовно Зеленського - поки що невідомо, до якого результату приведе його президентство. Люди голосували за шанс. Бо з Порошенком - жодних шансів.
    Що там лежить у прикупі - ніхто не знає. Я - не затятий картяр, але колись трохи грав у преферанс. Один віст - десять грамів пива.
    Колись, пам"ятаю, заявив мізер, але на руках мав залишитися один із двох тузів. Мої суперники не вгадали, який туз у мене на руках, і я зіграв мізер. А міг бути паровоз.
    Зеленського оцінювати рано. Тому почекаємо, подивимося. Інформаційна війна проти нього з боку Росії розгоряється не на жарт. Особисто Путін підключився брехати. Про всяких там Пєскових я вже й мовчу.
    Про те, що "клоун" мова вже і не йде. Намагаються всілякими фейками дискредитувати. Он я наводив приклад, коли Ар"єв ляпнув лайном, потім вибачився, але лайно вже силами порохоботів розлетілося по всьому світові. І таких прикладів чимало.

13. cncmaster

Й це не те слово..

На жаль, доволі відомо.

Це янучара намбер 2. А може навіть і гірше, бо щє зелене

14. Я несумніваюсь, що ви тут за грощі пишите і що ви двулика особа, яка через свою короткозорість і розумову обмеженість, егоізм штовхає мою країну у прірву.

15. cncmaster

Думай. (с)

16. medwedo berlogsoni

"за гроші пишете", чи "за гроші пищите"? Висловлюйтеся, будь ласка, чіткіше.
    Якби я писав за гроші, то у мене тут було б постів побільше ніж у Вас. Я гроші люблю. Але я ще більше люблю смажену картоплю. Тому два дні картоплю в селі садив. А сьогодні прочитав сторінку турецькою. А сюди заглядаю інколи, щоб побачити, який Ви черговий шедевр кацапської брехні викладете. Як от щойно.
    Стосовно того, що Путін - двулика людина, Ви не погодились, а відповіли у стилі "сам дурень", тобто назвали мене двуликим.
    Я якщо викладаю чиїсь думки стосовно України, що належать росіянам, то це - дійсно друзі України і вороги Путіна.
    А Ви - неперебірливий, що Вам підкинуть, те сюди і тащите. Навіть "Красную Звєзду", як ото сьогодні.
    Найсмішніше те, що я на Вас не ображаюсь. На жодні Ваші образи. І навіть в ігнор Вас не відправляю. Ви мені цікавий як екземпляр сліпої любові до Порошенка.
    Коли Вас приперти до стіни фактами (чому мова йде саме через "переформатизацію" контрабанди, а не про відновлення) Ви не знаєте, що відповісти. Просто в двох темах ліпите чергове що попало.

• Подобається Подобається x 1
  17. medwedo berlogsoni

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

От я про це і торочу два місяці :yahoo:

19. Питаннячко маю ... а націоналісти в Україні є?
    Або фінансування москалики припинили і вони розбіглися?
    А куди поділися всякі нацжони? Чому нічого не перекривають, нікого не ловлять?
    Шо, не платять більше? Хоч форму беркутівську здали?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)