Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. D8tM89uXkAARmUL.jpeg

2. Кстати, а вы заметили, как старательно презик обходит тему прав своих граждан, которых преследуют российские оккупанты? Это вам маркёр пораженчества и измены не хуже «перестать стрелять»

View: https://twitter.com/simfforeu/status/1138038826402754560?s=20

1. Абсолютно разделяю тактическое решение Меджлиса делегировать своих представителей в парламент от разных партий, чтобы создать там максимально влиятельную группу депутатов.
    2. Абсолютно убеждён, что эта группа должна быть озабочена, в первую очередь, спасением и обеспечением прав кырымлы как народа, находящегося в наиболее уязвимом и преследуемом положении в Европе.
    3. Крайне сожалею, что за нашими политическими баталиями мы уделяем недостаточно внимания защите прав коренного народа Крыма. Хотя, конечно, у нас речь сейчас идёт о сохранении суверенитета Украины, без которого худо будет и кырымлы, и остальным украинцам.
    П.С. Кстати, а вы заметили, как старательно презик обходит тему прав своих граждан, которых преследуют российские оккупанты? Это вам маркёр пораженчества и измены не хуже «перестать стрелять»
    Karl Volokh

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене два запитання на одну тему:
    - Нам і вам не все рівно, хто літає на борту № 1 - Петя чи Вова?
    - Нам і вам не все рівно, який олігарх сидить в Верховній Раді?
    Ми точно знаємо, що якби вибрали Петю, то він продовжував би літати на борту № 1.
    І якби вибрали Петю, то у Верховній Раді сиділи б ті ж самі олігархи. В усякому випадку, досиджували б до осені.
    Тепер другий президент літає на борту № 1.
    І можливо, другі олігархи зайдуть у ВР. А може і не зайдуть, може там будуть сидіти прості мільйонери. Зате там не буде Ляшка з Мосійчуком. А це вже - плюс.

• Тупо Тупо x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Тупо, тупо, тупо, навіть за гроші тупо. Тому, що коли дійде, що це тупо, то буде пізно. Я дав список першоі сотні партійного списку СН з описом кожного кандидата. Так, там немає олігархів рівня Коломойського, але там шістки старих кадрів і олігархів, розбавлених кількома нормальними, котрі вже заявили що підуть, якщо буде щось не так. На іх місця зайдуть ті, хто буде черговою шісткою. А Ліза Богоцька, яка порушила ПДР і збала на смерть машиною хлопчину, це взагаліза межами моралі.

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ні,мені особисто не все рівно! Я би волів мати українських міліонерів при владі,а хоч українців-емігрантів-мільйонерів США,Канади на владних постах,а не весь Ізраїль тут з подачі Слуг Народу{якого народу?).Тому мені і не все рівно Це Все! :hi:

6. А вот представим себе реально - президентом внезапно становится какой-то наш пехотный комбриг, причем не из самых продвинутых и "героических". И начинает действовать по логике Зеленского.

Зама - в первые помощники преза, начштаба - главой администрации, персональную связистку - спикером, нач ВСП-головой СБУ ... и так распределить по ветвям власти все 6 000 списочного состава до последнего контрача-аватара.

Ну понятно, гревшим бригаду волонтерам отдать военные поставки и Минобороны, а голове сельрады где ППД, с которым бухали и воровали стройматериалы - обладиминстрацию.

Про то что произойдет дальше можно снять роскошный трехсезонный трешак похлеще приключений Голобородько...

Одна только идея строевых смотров в Кабмине даст прайм-тайм и вечерний аншлаг.

Как по мне, лучше уж пусть Украина станет такой себе механизированной бригадой, чем шоу-группой по интересам (

View: https://www.facebook.com/2022536454438218/posts/3032205533471300/

7. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У затятих порохоботів той самий стиль, що і перед президентськими виборами, нема за що своїх хвалити, треба чужих очорнювати.
    В усьому можна побачити і хоч якийсь позитив.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  9. Юрко НОТОЦО

І добре що там далі буде Ляшко і Мосійчук з вилами,так необхідними шпигати нагліючих Слуг Менори в-дупцю...Добре було б якби націоналісти,бандерівці,інші радикали в ВР теж слово і голос мали,щоб Васька-паразіт і не перднув там щось про те,що він також якийсь там "україншький патрійот".О-о...і буде тоді трохи більше України в державі! А головне щоб войсько для захисту народу залишалось і було далі міцним і Українським.:aggressive::vinsent::aggressive::vinsent::aggressive:

View: https://www.youtube.com/watch?v=8Dlt0ImZ0TA

10. View: https://twitter.com/GlennARathn/status/1138119284163600384?s=20

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. medwedo berlogsoni

У мене - особистий рекорд. Мені аж три експерти поставили "тупо"
    Бо мені все одно, хто літає на борту № 1. Я так думаю, якщо цей літак - для президента, то і літати на ньому повинен президент.
    Але, виявляється, дехто хоче, щоб поки буде президентом Зеленський, то щоб на борту № 1 літав Порошенко. (продовжував літати Порошенко).
    І декому не все одно, якщо замість морди Грановського в Верховній Раді з"явиться інша морда.
    А от мені обидві ті морди однакові.
    Але подивимося на результати виборів, а потім будемо дивитися, хто "тупо", а хто "гостро".
    Зараз ще Пріус підтянеться і поставить "тупо". Тоді я не знаю, чи хто тут ще зможе похвалитися подібним результатом.
    А якщо ще й під цим моїм постом з"явиться "тупо" кілька разів, це змінить хід історії. Ефект метелика. Через два тижні ПЕС буде бігти попереду усіх, а тлуста задниця Зебри - далеко позаду. І чекайте тоді на новий катрен.

• Баян Баян x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі ні про що і тільки копіпаста чужих думок ( про Хомчина ).

У дечому сумнівна команда Зеленського, але Скабєюшку з Пуйлом сам би відправив чим подалі:

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Так значить тобі все одно що вбивця хлопчини Богуцька заховається від суду за депутатським мандатом.
    Ну що тут можна добавити до портрету Медведо? Гімно і в Африці гімно, хоч із знанням десятка мов. Ложка гівна робить з бочки меду бочку гівна.

• Не подобається Не подобається x 1
  14. medwedo berlogsoni

Стосовно олігархів.
    Німецька хвиля каже от що
    Петро Порошенко: державник, реформатор, олігарх | DW | 17.04.2019
    Тобто, олігарха ми відшукали. А хто в нього на службі, хай кожен догадається сам.

• Тупо Тупо x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Йой,який той Медведьо нудний...не бачить тих постійних змін через кожні 2 тижні з 2015 року,коли й калатався цей "вєщий" катрен...:mocking:

9.jpg

А далі підуть інші катреняки...про імпічмент,військові трибунали всякі і всяке такеє інше по-результатах діяльності лоха(лохів)...:yes:

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)