Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаве явище...

Раніше, до виборів президента, коли запитував зебілів, чому не Порошенко, то отримував відповіді:
    - бо Порох не бореться з корупцією.
    - бо Порох торгує на крові - Ротердам+
    - бо Порох посадив у тюрми добровольців
    - бо Порох набрав кумів і друзів у владу
    - бо Порох не закінчує війну
    - бо Порох бреше
    і т.д. відповіді були різні.

сьогодні, коли ставиш зебілам таке ж запитання, то фантазій у них явно поменшало і найчастіше є одна відповідь:

- бо надоїв.

Якщо раніше вони відповідали довго, розлого, смакуючи кожне слово, то сьогодні їх відповідь коротка, суха і звучить тихенько так...
    Навіть пояснити чим надоїв - не хочуть, посилаючись найчастіше на брак часу.
    Очевидно, що така скромність пояснюється тим, що чим вони грузили порохоботів, те й самі отримали. І навіть ото "надоїв", все одно відгукується тихою, як історія, відповіддю: "як? за три тижні?":haha:

2. Андрій Дзиндзя
    Цинічної брехні я ще не чув! Я особисто спілкувався безпосередньо, з тими хто був у окопах коли утюжила арта російських терористів, наголошую російських, за годину до обстрілів наші воїни доповідали що готується атака, реакції ноль!
    Терористи накривали прицільно годину,а у відповідь наша арта стріляли через 3 години, коли уже все закінчилось, терористи встигли втекти... Запамятайте цей паблік, від нього ми ще почуємо багато брехні...
    FB_IMG_1559950387581.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Mykhailo Makaruk

Ще один крок до здачі України – і ви навіть до процедури імпічменту не дотягнете!
    Андрій Левус попередив Зекоманду про наслідки, які для них настануть у випадку ще одного кроку вбік капітуляції на Донбасі і жорстко поставив на місце прихильників Юлії Тимошенко та Володимира Зеленського, які під час виступів на пленарному засіданні дозоляли собі брудну критику СБУ і донедавна голови Служби Василя Грицака

Вільні Люди

«Протягом двох минулих тижнів ми спостерігаємо нездорову ситуацію довкола Служби безпеки України.
    Перше: куди призначив Зеленський Баканова? На Управління К – боротьба з корупцією і оргзлочинністю! Це суперечить нашим планам щодо вступу в НАТО. Адже перша вимога НАТО – це ліквідувати Управління К в СБУ. Це що ж виходить, команда Зеленського сама хоче сісти на потоки?!

Друге: Зеленський дав Баканову звання за схемою Хорошковського. Баканов боявся іти на конкурс, тому в команді Президента вирішили піти вкрай сумнівним шляхом – шляхом надання звання лейтенанта . Це абсолютно суперечить всім нормам євроатлантичної спільноти, куди ми прямуємо!

Я вимагаю припинити образи по відношенню до СБУ – скільки працівників Служби воювали на фронті, ризикували або віддавали свої життя! Яке ви маєте право поливати СБУ брудом, я вас питаю?! Ваша критика – це критика, яка лунає з вуст Кремля щодо Служби! І ще: людина, яка почала свою діяльність з порушення Конституції не буде повчати нас, як робити!

Тепер щодо позиції команди Зеленського по Донбасу, припиненні вогню у відповідь і торгівлі з окупантами: ви пропонуєте шлях до капітуляції! Хіба ви не знаєте, що підприємства на окупованому Донбасі відійшли Курченку і ко? З ким ви збираєтеся торгувати? Чи ви хочете легалізувати вкрадене росіянами майно та фінансувати тероризм та інші злочини проти держави з кишень українців?

Нагадую, що на цій війні десятки тисяч постраждали, 3 тисячі українських воїнів віддали життя!
    Вам ще дуже пощастить, якщо все закінчиться імпічментом! Ще один крок вбік здачі інтересів держави – ми не будемо «бавитися» з вами! Я кажу це з повною відповідальністю!», - наголосив Андрій Левус.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я за цей ось пост Хомчина Зеленський і КО поставив "тупо" зокрема тому, що пан Василь, що зараз знаходиться на лінії розмежування, поставив "тупо". В тому дурному посту йшлося про деморалізацію військових. Я думаю, людині, що є зараз серед військових там, на фронті, краще знати про моральний стан військових.
    Ну, а заодно поставив ще кілька "тупо" Хомчину. Не тому, що він сам тупий, а тому що то - суцільні перепости тупих і підлих людей. Крім того, там уже стояли оцінки "тупо", так я вже - до пари, не читаючи. Так що нехай Хомчин не сприймає це як особисту образу.

• Тупо Тупо x 1
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@medwedo berlogsoni, я от дивуюся - нафіга вам тотой старший охвіцер? о_О:scratch_one-s_head:
    За нього ж навіть мінімалки не дають, бо воно нездорове

/чи то може тільки зі мною не хочуть за нього розраховуватися? ;) :tongue: /

:)))

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

”Вищий”

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. ІгорМ

Та мені вже надоїло розносити цю брехню ;) :)))

8. medwedo berlogsoni

Сам не знаю. Зранку заглядаю на форум. Розумних постів мало. Бачу чиюсь реакцію, не розумію контексту. Відкриваю ігноратусів. Бачу півтора десятка оцінених постів Хомчина. Точніше, не постів, бо він сам нічого не пише, а перепощень. Бачу коротенький перепост про деморалізацію військових. Стоїть оцінка "тупо". Дивлюсь, чия оцінка. Людини, що серед тих військових. Значить, тому, хто зараз протистоїть Росії та її найманцям, видніше.
    Роблю висновок, що Хомчин перепостив відверту фігню (яка несподянка, чи не так?). Приєднуюся до вже поставленої оцінки. От і все.

Скоро прибіжить отой із Чикага, якому звідти видніше, що робиться під Донецьком, і поставить мені "тупо" за це.
    Так і живемо.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. ІгорМ

Як так "От і все" ? А винагорода? о_О:scratch_one-s_head:

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Внесу ясність.
    1. НІХТО наказу на заборону вогню у відповідь не давав.
    2. Моральний стан стабільно високий.
    3. Обстріли ведуться щоденно. Як правило з 17.00 до 8.00. В цей час у ОБСЄ-шників неробочий час.

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. medwedo berlogsoni

А винагорода - мене прочитали і оцінили. В касу піду після закінчення виборчої кампанії. Гудман колись казав, що мені ще й командирська надбавка положена. За те, що я так вміло організовую протистояння Хомчину, Миху, Комунарцю, Катрену та іншим патріотам. Ну, і останнім часом, Сандрі.

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто панікує, що побільшало втрат на фронті. Дивно виходить, так було ідеально, за невигідного Кремлю Порошенка і так активізувались бойові дії за "проросійського" Зеленського. Не від одного, хто був у зоні бойових дій чув, що офіційні втрати приховувались та не оголошувались, парадоксально, якщо сказали в новинах про 2 поранених, а у госпіталі з передової у Дніпро доставляли 10 - 15 поранених, із поранених далеко не всі виживали, а тепер паніка, що от 3 загиблих, вже поганий головнокомандувач.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для зебілів: знайти відео, що це підтверджує?

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Тоді поправлю, якщо нападник перестане стріляти, українська сторона перестане відстрілюватись.
    Були вже мирні плани Порошенка і який результат вони дали?

• Баян Баян x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

мирні ініціативи є в першу чергу для того, щоб показати світу, що ми прагнемо миру, а не війни.
    з іншої сторони, якщо банда ввірвалася до вас до хати, то про ви можете з ними домовитися?

17. Lanktocha

Як аналогія, не заявляє Ізраїль, що раз хоче миру, відводить свої війська з озброєнням на 10 км. від палестинського кордону.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

О,Білецький починає рухатись...
    upload_2019-6-8_12-11-47.png

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Цікаво, а Порох багато могил викопав? Особливо після Іловайську і після Дебальцево...:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:
    Сука брехлива...

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ціхо,ціхо...Білецький натякає на те,же президенти своїми необдуманими діями завжди викопують самі-собі яму,о-о!

upload_2019-6-8_13-0-37.png
    upload_2019-6-8_13-10-23.png

Останнє редагування: 8 чер 2019
    • Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)