Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Во-о...час настав,до-курчої мами!:facepalm:

000000 8 Війну.png

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Чи ви читаєте - не знаю. Та й мене це не цікавить. Головне, що ви практично на всі мої дописи відповідаєте, і навіть коментуєте ті, де я безпосередньо до вас не звертаюся ;)

@Мих, продовжуйте в тому ж дусі, бо тотой новий-старий хлоп Санді (уявляєте - хлоп називається Санді! Світ такого не видів...) з Кривого Рогу мусет всохся, а мені треба вал ;)

Останнє редагування: 7 чер 2019
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Микола Савельєв та 5 інших осіб поширили посилання.
    BYKVU.COM

В АП подтвердили, что техника из ситуационной комнаты никуда не пропадала
    В Администрации Президента подтвердили, что техника из ситуационной комнаты никуда не пропадала. Об этом говорится в ответе АП на запрос информационно...

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Тут є один , який любить тягнути сюди всяке гімно типу Семенченка, Парасюка, Зіміна. Так от вам відповідь Семенченку, який злив кацапам план виводу військ із Дебальцево. І сам перший втік звідтіля.

View: https://twitter.com/m170261m/status/1136926834514452480?s=20

• Тупо Тупо x 2
  6. ІгорМ

Семен Семенченко
    2 год ·
    Мене просять прокоментувати заяви Петро Порошенко про те що Володимир Зеленський назвав підрозділи російської армії «російськими найманцями». Колишній президент очевидно забув що цей оборот він сам вів в юридичний побут. Підписуючи в 2015 році так звані Мінські угоди в пункті 10 Порошенко з Путіним записали наступне «Виведення всех іноземних Збройних Формування, військової техніки, а такоже НАЙМАНЦІВ з территории України під спостереження ОБСЄ. Роззброєння всех НЕЗАКОННИХ ГРУП». У зв'язку з цим у мене питання до громадянина Порошенка. Що це за «найманці» та «незаконні збройні групи» наявність яких ВИ визнали в Мінських угодах в які ви незаконно, без ратифікації ВР витягли Україну? Хто це?

І ще. Одна справа коли дійсно незрозумілими повідомленнями АП обурюються прості люди, а інша справа що то заявляє Порошенко. Це як з Блокадою. Навесні 2017 ми змусили головного мародера України узаконити Блокаду торгівлі на крові своїм Указом. Два роки він мстився нам за те що позбувся гешефтів від торгівлі з агресором. Тепер ось він дорікає свого наступника за те в чому він сам загруз по вуха набагато глибше. І якому фактично міжнародно визнаним мінськом встановил юридичні та дипломатичні рамки. Вражаюча особистість. Брехуна, лицеміра і нахабу такого масштабу я зустрічаю вперше.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 2
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Чудова картинка, @ІгорМ. Є люди, які фахово могли б "розложити на епітети" по позі та обличчю людину.
    Як ви думаєте, що це обличчя говорить? "Ми люди нємєстниє", "дай мені та циганьонку"?
    Не брехати! :)))

Останнє редагування: 7 чер 2019
    • Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А скільки ще можна розносити брехню про заборону стріляти? Це вже бути махровим говноїдом. Зрештою такі особи повинні відповідати, як ви гадаєте?
    Це вже погані справи - така брехня. Я починаю думати, що це ольгінський троляка у нас оселився.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. ІгорМ

Вже починає надоїдати цей ЦИРК

Сьогодні в реалі розмовляв з подружжям, років 35-40.
    Вони ще перед першим туром голосно заявили, що голосуватимуть за Зеленського.
    Я тоді трохи різко їм відповів, потім /після першого туру/ вибачався.

Так от, питаю їх:
    - А чо ви не підтримуєте розмов про політику, про Зеленського, про вибори?
    Відповідь:
    - А для чого?

Думаю, що вони мають рацію

Та то фігня.
    Не звертайте уваги ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Що, правда очі ріже? Іжте, бачили, що купували, щоб вам повилазило.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Сьогодні чорний день для полку "Азов". Два загиблих та шість поранених у третій роті полку. Зараз на передовій мої побратими. Ті, хто в "Азові" із самого початку, ті, з ким звільняли Маріуполь та Широкино, ті, з ким пройшли Іловайськ, ті, хто звик виконувати накази командування. "Азов" завжди славився одним з найвищих рівнів дисциплини та боєздатності. І сьогодні наказ теж був виконаний, наказ не стріляти у відповідь.... Декілька днів розвідка "Азову" спостерігала за переміщеннями ворожої артбатареї. Росіяни збили два наші квадріка. За три години попередили командування про нездоровий ажиотаж у ворожому стані, за годину була точна інфа, що будуть розстрілювати наші позиції. У відповідь тиша... Команду стріляти арті може дати тільки вище керівництво, Головнокомандувач Хомчак або Верховний Головнокомандувач Зеленський, але цієї команди теж не дочекалися. Цілу годину ворог утюжив наші позиції, а ми у відповідь "соблюдали мінські угоди"... Скільки ще повинно загинути хлопців, поки Кучма з Зеленським наїграються у гарних та чемних переговорників?
    Андрій Дзиндзя

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)