Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Давайте поговорим об уринотерапии.

Как вы знаете Президент Владимир Зеленский заявил, что артиллерийские обстрелы вблизи Новолуганского в ночь на 7 июня, в результате которых двое украинских военных погибли, а восемь получили ранения, свидетельствуют о потере Россией контроля над наемниками. Об этом сообщает пресс-служба Администрации президента.

Собственно из этой новости мы узнали что Россия имеет влияние на боевиков, но блин, ДНР и ЛНР довольно самостоятельные республики, потому ну вот не держит там роися руку на пульсе.
    И вот потеряли контроль, понимаете ли.
    Факт состоит в том, что 152-мм снаряд эшелонами идут из РФ в ОРДЛО. И шли ранее. И если бы Россия хотела бы чтоб коллаборанты не стреляли 152-мм снарядами, срывая режимы тишины и убивая украинских солдат - то она бы попросту их перестала отгружать.
    Но роися их не просто не перестала отгружать, она начала поставки снарядов на стволку на Донбасс еще в большем объеме. Стволка дыровцев сейчас работает по всему фронту, все направления сейчас обрабатываются 152-мм гаубицами. Уже две недели. В это время что б вам там не говорили про ответку, наши 152 не работают. Принуждают к миру. Заставляют прекращать стрелять. Указ сверху.
    Если где то работает 122 мм гаубица, то знайте что это офицер взявший на себя ответственность дать ответку - и он молодец. Но это инициатива на местах.
    Знаете что было сделано президентом Зеленским на тему выставления ноты РФ о прекращения поставок вооружения 152 мм снарядов в ОРДЛО и указаниям отвечать 152 мм гаубицами на каждое нарушение?
    Ничего.
    Президент Зеленский, как Верховный Главнокомандующий нассал нам в лицо. После двух недель работы стволки, на которую не реагировали сверху, произошло то что должно было когда то произойти - на Светлодарке погибли азовцы, которым разнесли артой блиндажи.
    Но вместо того чтоб принять логичные решения, которые должен принимать Верховынй Главнокомандующий для спасения своих солдат, АП выложило манипуляцию, мол это не россия поставила снаряды которыми утюжили наши войска две недели и в результате мы понесли потери, а россия просто потеряла контроль. Ну бывает, чо, ну потеряли, потом найдут наверное. А сейчас мы все равно будем настаивать на прекращении огня, потому что мы произвели массовый сеанс уринотерапии, и его должно хватить чтоб заставить народ заткнуться и позволить Кучме поехать подписать очередное соглашение при котором ЗСУ будут в худшем положении, чем сейчас.
    Вот такая вот реальность...
    Потому когда вы слышите о том что роися потеряла контроль над боевиками, вдалбливая вам идею о самостоятельности принятий решений в ОРДЛО и умалчивании роли роиси в случившемся, и вы с этим мнением согласны, вытрите лицо сухим полотенцем. Это обязательное условие лечения.
    Serg Marco

• Баян Баян x 1
  2. Iryna Gerashchenko:
    Це не фейк. Це офіційна сторінка нової АП, куди прийшли боги комунікацій. Президент Зеленський сподівається , що російська сторона відновить свій контроль над підрозділами! на українському, окупованому Донбасі!!! Мова йде про контроль над окупаційними військами, і Зеленський сподівається, що РФ не піде геть, не забере свою зброю і техніку з української землі, не виведе своїх найманців , а .... ВІДНОВИТЬ СВІЙ КОНТРОЛЬ НАД ПІДРОЗДІЛАМИ.
    Відкрию «таємницю» - в РФ є повний контроль над так званою «владою» так званих ОРДЛО, й 400км українського кордону.

Roman Donik:
    Как там "главнокомандующему" спалось?
    Ночью, ствольной артиллерией противника из застройки, были обстреляны наши позиции. Прямое попадание в блиндаж. Два погибших, 10 раненых и тяжело контуженных. Да, я знаю, что ООС подало 7. Но еще троих с контузиями увезли в госпиталь.

Эту арту срисовали и на подходе и на позициях, где они разворачивались. Разрешение на огонь не дали. Три раза наблюдали перемещение этих орудий в зоне поражения. Знали, что они рано или поздно по нам отработают. Три раза эту батарею могли разнести в клочья. Они явно нарушали Минские по зоне отведения.

Но с самого верху запрет на открытие огня. Категоричный запрет на уровне Киева. С угрозами всех кар небесных.

Вот и все. Вот так это и работает. Война - это когда люди стреляют и убивают. Если не стреляем мы, убивают нас. Но нынешней власти плевать. Там никто не служил, не воевал, не хоронил близких. Для них война - это что-то виртуально. Для нас нет. Кроме артиллерии активизировались снайпера противника. Видимо им уже рассказали, знают, что им теперь можно все. Отстрел укропов как в тире.

Карл Волох:
    Беня же вам, дуракам, четко сказал, что у нас гражданский конфликт, а Россия просто помогает одной из сторон. А теперь Зеленский ещё больше развил эту мысль, объяснив, что обстрелы позиций ВСУ - последствие утраты Россией контроля над боевиками. Вот восстановит контроль - и наступит мир.
    Разбудите меня и скажите, что это не наяву происходит.

Валерій Прозапас:
    Якщо справді є зафіксована доповідь про переміщення заборонених вогневих засобів противника у небезпечній відстані від позицій ООС і є факт відсутністості санкції на їхнє знищення - то загибель наших є прямим наслідком "миролюбивої" риторики нового військово-політичного керівництва.

Яке до того ще й засекретило "дорожню карту" своїх дій щодо війни, кидаючи нам наче якусь кістку то "референдуми", то "заборону отвєчать", то "надлишкове майно".
    Якою ціною ми будемо дізнаватися їхні справжні наміри, поки "російська сторона втрачатиме контроль над найманцями"?

На брифінгу Кучми, виявляється, можна було дізнатися не лише про те, що ЗСУ п'ять років тільки те і робили, що бомбили школи та дитячі садочки мирних новоросів.

• Баян Баян x 1
  3. У нашій краіні намає ПРЕЗИДЕНТА, а є УЗУРПАТОР

Я, звісно, розумію, що є новинні повідомлення, є офіційна назва посади. Іноді цього не вдається обійти, але треба старатися. Для себе ставлю таке завдання: я не буду називати Зеленського президентом України. Завдяки Порошенкові це слово здобуло сповненого гідності й патріотизму змісту. А цей для мене резидент, ворог моєї країни, підручний олігархів, шанс для Путіна, самозакохана й безвідповідальна істота, урешті-решт, просто ВОНО. Давайте якомога рідше вживати щодо цієї особини слово Президент. Не конче кожного разу застосовувати якісь образливі вислови. На зневагу він і так уже заслужив, а кожен раз розказувати, що лайно смердить, може й нема потреби. Але застосовувати офіційну назву найвідповідальнішої посади в незалежній Україні до цієї істоти - це все ж якесь національне приниження. Нехай навіть просто нейтрально - Зеленський. Але не ПРЕЗИДЕНТ.

Домовилися? А якщо я десь промахнуся і сам допущу цю похибку, нагадуйте мені так само принципово, як ви зазвичай ловите мої одруківки й нечисленні русизми, які деколи, на жаль, і в мене трапляються. Якщо хтось теж підхопить цю ініціативу, думаю, що це буде правильно. Особливо, коли ми йдемо, як експерти, на різні телеефіри чи виступаємо перед широкою аудиторією. Колись будемо мати змогу й умови, щоб позбутися цього сміття, а цей час ВОНО з кожним відкриванням свого рота наближає. Але для цього вже сьогодні ми маємо чітко зафіксувати у своїй свідомості: у нашій країні нема ПРЕЗИДЕНТА, є УЗУРПАТОР.
    Тарас Чорновіл

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Смішно чути від вас якусь критику, ще десь у березні, як хтось написав, що вічне сидіння під обстрілами деморалізує армію, завдяки Порошенку запроваджували то якісь "дні тиші", то новорічне, то пасхальне, то шкільне, то хлібне перемир"я, які не дотримувались, напиши про це, зразу Хомчин та інші затяті порохоботи плювалися, що "Нє смєть панасіть президента!", а тепер на Зеленського треба кидатися?
    Тепер проаналізуйте, які будуть прихильники порошенківської партії, хто ще, окрім затятих порохоботів, таких як ви, за неї проголосує? Розумію, вам за гнилі пости треба 30 срібняків заробити, думаєте, його партія на парламентських виборах набере 24% як на президентських, чи як "вадінтур" 54%? Багато соцопитувань показує 7.5 - 8%, тобто все менше і менше.
    Досить копіпастити продажного маразматика Тарася Чорновола!

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

6. ІгорМ

Семен Семенченко
    56 хв. ·
    Прочитав опуси відомих брехунів Доніка та Бірюкова. «Забороняють стріляти на фронті» і так далі. Невже часи Порошенка, який оголошував «припинення вогню» 18 разiв повернулися? Дзвоню в МО і ГШ - кажуть немає ніякої директиви. Намагаюся запитати в коментарях у «письменників» - ніякої інформації не дають, зате говно ллється ріками з анонімних акаунтів. Хочу запитати тих хто розганяє от це «про заборону стріляти». Ви можете хоч якось підтвердити свої слова? Немає директиви, ок повідомте кому конкретно забороняють стріляти? Бригада, батальйон, на якій ділянці? Буде конкретика - готовий негайно як депутат туди виїхати і перевірити. Хто готовий підтвердити інформацію?

Володимир Зінченко мабуть ти?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Дурень. При чому тут Порошенко, якщо мова йде про збереження краіни. Якщо дальше сільскоі худоби не розумієшся, то не позорся сам та не позор галичан, які з часів короля Данила боронили в різний спосіб Украіну, давши не одного гетьмана краіні, які прославились і краіну прославили.

• Тупо Тупо x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

в гілці)))

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені цікаво як порохоботи (Я буду це слово вживати замість виразу "прихильники колишнього президента України Петра Олексійовича Порошенка". Якщо хто не знає що те слово означає, хай випише собі на папірець і запам"ятає) чіпляються до кожного слова Зеленського, причому слово одне, а вчепилося півстотні депутатів, журналістів і просто тарасівчорноволів.
    З того, що Зеленський попросив Росію приструнити сепаратистів, ніяк не випливає, що росіяни не стріляють. Зараз, може, і не стріляють, оскільки йде окопна війна. А з міномета та гаубиці (не в образу артелеристам) може в білий світ як в копійочку любий дурень пульнути.

Росіяни постачають зброю, боєкомплекти, а самі можуть і не стріляти. Поки що.
    Чи ті, хто вчепився до слів Зеленського, вважають, що стріляють виключно росіяни?
    Якщо з того боку стрельнули, то це може бути або кадровий російський військовий, або Порєченков, або "відпускник", або й колишній громадянин України.
    Відгадайте з першого разу, у якої категорії найгірша дисципліна?
    Тому не слід зводити все до "шахтарів та трактористів".
    Вчора тут наводився виступ сенатора США стосовно його зустрічі з Зеленським. Дуже змістовний виступ.
    Але порохобосяцька компанія буде по сто раз цитувати самих себе, як начебто вони розумніші від сенатора.

• Подобається Подобається x 2
  10. medwedo berlogsoni

а також Значення: "вітка" = "гілка"?

Але якщо хочете, буду казати цвейг

https://translate.google.com/#view=home&op=translate&sl=uk&tl=yi&text=гілка
    אַ צווייַג (a tsvayg)

Останнє редагування: 7 чер 2019
    • Смішно Смішно x 1
  11. ІгорМ

12. medwedo berlogsoni

@ІгорМ, я Хомчина не читаю, але якщо він повідомить на моє запитання до нього "що страшніше - московські воші (російські військові), чи українські гниди (сепаратисти)",
    то дайте знати.

13. ІгорМ

@medwedo berlogsoni, ви думаєте, я його читаю? о_О

В мене стоїть тільки вибірковий перегляд, котрий налаштований на матюки і на хамство.
    Але я його мабуть зніму
    ;)

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Читаєте,читаєте...і Нотоцомуса читаєте,ги-ги...і на 73% сприймаєте. Гваранція!
    А ось я Вас і Медведя Берложного тіко на 25% сприймаю,бо забембані ви стали,же аж позеленілисте! :yahoo:

00000а5dp98a.jpg

• Смішно Смішно x 1
  15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

16. Для особливо тупого та упоротого лінгвіста Медведо повторю звернення Генерального прокурора Украіни, де він прямо називає хто командує сепаратистами

View: https://m.youtube.com/watch?v=YCBGaRJQpjE

17. Украінські гниди такі як Медведо, ІгорМ, Капітошка, Silver Bullet.
    Lanktocha не підпадає. Він з вузького кругу особливо обмежених особистостей.

• Тупо Тупо x 1
  18. ІгорМ

Семенченко і дальше продовжує продовжувати говорити, що порохоботи беруть і брешуть :)))
    А Семенченко знає що каже ;)

Семен Семенченко

12 хв. ·
    Щодо «заборони стріляти». Прочитав зараз заяву 30-ї омбр «Інформація про повну заборону застосування зброї ЗСУ - інформаційне вкидання для посилення панічних настроїв» (https://bit.ly/2EY4Nxa). Уважно прочитав всі пости з описом «заборони стріляти». Не знайшов жодної згадки конкретного підрозділу, ділянки фронту або конкретного військовослужбовця якому віддали такий наказ. Не знайшов згадки жодної людини яка би сама віддала такий наказ. Для перевірки опублікував пост (нижче) де запропонував привести таку інформацію. Знову жодного факту. Тільки згадки про якіхось «побратимiв з передка», «одного волонтера, який точно знає» і так далі.

Мій висновок на даний момент.

«Заборона стріляти» - не перший и не останній фейк від пріхільніків "сивочолого гетьмана", котрі прімітівною брехнею та панікою сподіваються повернути довіру народу до Порошенка напередодні віборів 21-го липня.

Крапка.

Якщо хто небудь надати інші факти - готовий публічно їх проаналізувати. Фактів не буде? Женіть брехунїв поганою мітлою незалежно від кількості медалей і крутих фото на аватарках

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)