Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Группа РЕЙТИНГ: настроения в обществе

Я уже в сотый раз задумываюсь, не занес ли Зеленский денег БПП-НФ за столь лютый саботаж в парламенте всех инициатив нового президента, который переходит в великолепный пиар в его же пользу. Но нет, они похоже просто идиоты, которые живут в своем мирке.:cools:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

От і я про це саме кажу
    Діючий /аж стало смішно - діючий!/ парламент блокує практично всі прогресивні проекти Зеленського.
    Народ це бачить і робить висновки, а потім проголосує проти старперів. А старпери і їхні шавки знову будуть бекати-мекати і звинувачувати всіх на світі, крім себе самих :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Брешете, як пес.

4. Sandy

Sandy GRAND

В тому, що армія, мова, віра. І це не слова, а конкретні дії, конкретні досягнення, які ще 5 років тому здавалися казковими. А ваше зейобисько що зробило?

• Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знову брешете. Вилизування дупи на кожній сторінці і... "я за него не голосував - не мій кумир". :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Sandy

Sandy GRAND

А що прогресивного в тих законопроектах?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А знаєте ЩО мене тішить?

Декотрі зебіли починають приходити до тями. Недаремно Зе терміново переобирає ВР, бо розуміє, що чим далі, тим більше народ буде розчарований.

Ось сюжет, як маслом на груди:

View: https://www.facebook.com/kontrabas.spectrans/videos/2332524290157022/

До лошари дійшло. За три тижні правління.

8. ІгорМ

З ними ми ЗМІНИМО УКРАЇНУ РАЗОМ

Бо вже ЖИВЕМО ПО НОВОМУ, а тепер візьмемо і ЗМІНИМО :yahoo::rock:

• Тупо Тупо x 1
  9. ІгорМ

@Мих, не хаміть, бо вона вже близько ;)

Вилизування дупи на кожній сторінці - це не значить, що він мій кумир.

Але Зеленський є Президентом моєї батьківщини, котрого обрали 73% виборців! З цим не можна не рахуватися.
    І я не буду його ганити тільки через те, що я за нього не голосував. З вибором співвітчизників треба рахуватися.

Поки що я не бачу причини, щоб стати в опозицію до Зеленського. Але коли він, не приведи Господи, вчудить щось на кшталт Порошенка - от тоді і почну шукати шкварки ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  10. Sandy

Sandy GRAND

:haha: в підпис, терміново!:rock:

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. ІгорМ

Не спішіть, тут ще не таке побачите :)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

що саме?

14. ІгорМ

Ну, наприклад - заправить пінжак в труси

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. Кому належить агенство? Чи ви думаєте, що ніхто це не знає?

16. Відверта брехня та маніпуляція. 30 з?копійками відсотків від тих, хто мав право голосу. Ось в такій брехні та маніпуляціях вся суть припиздента та йог тупих послідовників.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. ІгорМ

Ну от, симпатична пані Юля все розставила по поличках.
    А шуму булоооо.... :)))

Все нормально ;)

Юлія Мендель
    5 год ·
    Повідомлення щодо торгівельних обмежень з ОРДЛО, тобто рішення РНБО щодо невідкладних заходів із протидії гібридним загрозам національній безпеці України

Під час зустрічі Тристоронньої контактної групи йшлося про те, що така проблема існує і вона потребує вирішення. Але – наголошуємо - винятково у форматі двостороннього руху: відповідні обмеження було запроваджено, за рішенням РНБО у березні 2017 року у відповідь на впровадження рубльової зони та псевдонаціоналізацію українських державних та приватних підприємств, серед іншого – і з іноземним капіталом, а також приватної власності наших співгромадян, які перебували на території ОРДЛО, а також припинення сплати податків з тих територій в Україну.

Відповідні обмеження, крок за кроком, можуть бути зняті лише - наголошуємо - у відповідь на поступове повернення в українське правове поле.

Ця тема піднімалася за ініціативою російської сторони та ватажків збройних формувань, у зв`язку з чим Президент Леонід Кучма зазначив, що якщо таке бажання дійсно є, то за умови вирішення питання скасування рубльової зони, скасування незаконних рішень про псевдонаціоналізацію, ми готові відновлювати питання економічної реінтеграції на умовах повернення в українське правове поле, відповідно до Мінських домовленостей.

Наріжним каменем для української делегації є національні інтереси нашої держави, її територіальна цілісність і суверенітет. Принципова позиція - всі дії з врегулювання мають взаємними, двосторонніми, у повній відповідності до українського законодавства.

Хочемо принагідно нагадати тим, хто сьогодні почав нагнітати паніку розмовами про капітуляцію, що дві майже капітуляції України у Мінську вже відбувалися – перша після Іловайську, друга після Дебальцева. Президент Володимир Зеленський, як всі представники України у ТКГ, натомість, прагне здобути у Мінську перемогу для України.

18. Sandy

Sandy GRAND

Вілачькі, канєшна, нашлісь...

19. Після опублікування листа-запиту Богдана Парубію з приводу даних про склад фракцій БПП і НФ всім стало ясно, що в КС ЗЕкоманда намагатиметься довести правомірність Указу про розпуск парламенту посиланням на фактичну, нібито, відсутність там коаліції 226-ти ще до офіційного виходу з неї НФ 17 травня. Обізнані люди тут же стали вказувати на рішення КС, де в коаліцію дозволялося вступати і позафракційним депутатам, що робить юридичну конструкцію Богдана-Зеленського вкрай сумнівною, з огляду на інсайд про більш ніж достатню кількість в коаліції позафракційних депутатів, що вже просочувалися з секретаріату не раз.
    Я ж хочу звернути вашу увагу на інше. Зеленський розпустив Верховну Раду 21 травня. А дані про склад коаліції його Адміністрація запросила 5 червня - вже після початку слухань в КС. Іншими словами, при виданні Указу Зеленський взагалі не мав даних про те, чи існують хоч якісь правові підстави для припинення повноважень українського парламенту.
    Авантюристи і дилетанти не зуміли при рейдерському захопленні вищого законодавчого органу країни навіть видимість законності дотримати.
    Це, мабуть, і є обіцяна «нова якість влади»
    Карл Волох

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)