Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn цитує:
    З чого робимо висновок, що контрабандні потоки за часів Порошенка були, і поки що є. Не можна переформатовувати того чого не було. Його можна чи не можна лише "створити", або "заново створити". А тепер виникла потреба у їх переформатуванні.
    Причому, ці потоки були настільки потужні, що ними керував колишній президент, а тепер хочуть, щоб керував наступний.
    Я так розумію. Контрбандисти, які ховають блок цигаретликів у запасці, власними літаками не літають. Мені цікаво, хто на цю зустріч літав від Порошенка.

ДУМАЙ! (С)

ЗІ Я думаю, якби Зеленський не полетів у Туреччину, а розкидав ці дні гній на шести сотках, дехто написав би:
    "Своїми діями на дачі Зеленський хоче підкреслити, що збирається індустріальну Україну, з такими зусиллями побудовану Порошенком, перетворити у відсталий аграрний придаток Росії"

Останнє редагування: 29 кві 2019
    • Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

Я політикою цікавлюся не дуже. Просто саме зараз такий час, що більшість таких як я проявляють підвищений інтерес до політичних подій. Як під час Олімпіади більше людей починають дивитися спортивні передачі. А так я в основному останнім часом займаюся іноземними мовами, і Ютьюб в цьому дійсно дуже допомагає. Але інколи наверх виносить політичні ролики, які привертають мою увагу, і я, буває,не утримуюсь дивлюся.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. FB_IMG_1556513685657.jpg

• Тупо Тупо x 1
  4. Так, просто деколи заходжу щоб накидую російського лайна на вентилятор і, заодно, на самого проукраінського президента.
    Та і в ютюб я просто почитати кацапів заджу. А що там більше робити.

5. Когда мне приходилось критиковать Порошенко, частенько набегали в комментарии слишком специфичные "порохоботы", которые агрессивно готовы были оправдать любой проеб Порошенко. Оправдать и затоптать посмевшего критиковать. Я их банил, как и упоротых зрадоебов. Но сейчас, глядя на фансекту Зеленского, я понимаю, что те упоротые "порохоботы" были эталоном объективности по сравнению с фансектой Зеленского.
    Россияне сделали то, что и должны были сделать с Украиной, выбравшей в президенты человека, работавшего много лет в российской развлекательной индустрии. И они будут это делать неоднократно. Они взяли старые записи, в которых Зеленский работал ведущим и развлекал россиян и в записи собираются их крутить. Это конечно поднимет рейтинг канала. Это почешет ЧСВ каждого, до последнего бухаря, до самых до окраин. Президент непослушной соседней страны, будет развлекать россиян. Это ли не круто?
    В принципе, нет ничего зазорного в том, что Зеленский актер вел шоу в 2012 году. Но избранный президент не может вести шоу. Не должен. Президент страны воюющей с Россией. И на это четко нужно ставить ударение. Что это было в "гражданской карьере".
    По логике, через три минуты после появления этого анонса на сайте канала НТВ, Зеленский должен был писать видеообращение о объяснять в первую очередь нам, своим согражданам, как такое могло получиться. А еще через пять минут он должен был оформлять судебный иск против канала НТВ. Под любым предлогом. Для демонстрации своей позиции по этому вопросу. Потому что это уже не репутация Зеленского. Это уже репутация страны.
    Но Зеленскому некогда. У него фестиваль, концерты и море.
    А фансекта Зеленского бегает и истерит, что это старые записи. Да какая разница, какие записи? Важно, когда они размещены. И какая реакция на них у Зеленского. А размещены они сегодня или вчера. Понимаете? РАЗМЕЩЕНЫ СЕГОДНЯ. Когда Зеленский уже почти президент.
    И анонсированы на 3 мая этого года! Еще и с унизительной формулировкой - "новое шоу и его ведущий — всенародно признанный президент Незалежной Владимир Зеленский!". НЕЗАЛЕЖНОЙ!!! И Зеленский своим молчанием только подтверждает все это. И это сегодня, когда к нему приковано внимание всей Европы. И не только. И вместо того чтобы объяснить, что происходит и защищать репутацию страны, Зеленский продолжает своим молчанием унижать Украину и укреплять репутацию клоуна веселящего россиян.
    Особенно меня достает, когда оправдывать Зеленского прибегают люди с рамкой 25%. Рамка она ж мозгов не добавляет. Узбагойтесь. Рамка она не нужна для осозания своей правоты.
    Телеграмм канал - Roman Donik

6. medwedo berlogsoni

Хомчишину
    Ви по суті нічого не відповіли. А саме: є контрабанда державного масштабу при Порошенку, чи немає. Якби не було, не було б переформатування.
    А лазити по фейсбуках і постити в три дірки (теми) всяке лайно... Займайтеся краще цим краще Ви.
    Ваш "проукраїнський" президент, при якому, за Вашими ж посиланнями, з якими Ви погоджуєтеся, процвітає контрабанда, читай - пограбування українського бюджету, може скоро і "присісти". Тут вже на часі проводити опитування: куди він тікатиме: в Канаду чи Росію.

Стосовно Ютьюба. Його дивляться чи слухають, а не читають. Я слухаю і дивлюся. А кацапського лайна Ви сюди постите більше. Вісімдесят відсотків Вашого цитування - російською.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. medwedo berlogsoni

Тупо і безграмотно. Не "коденция", а "каденция". Слово "пасха" - з маленької букви. Дійсно - кацапське лайно вкинуто на вентилятор.
    І з Пасхою Зеленський українців привітав. Тут було посилання.
    І не повинен він зараз сидіти разом Порошенківською командою і обговорювати, як перенаправити корупційні потоки.
    Порошенко з Януковичем, здається, нічого не обговорював (а може сидів і обговорював, тільки таємно, або через посередників спілкувався, Медведчука, наприклад).
    Коли відбудеться інавгурація, лише після того Зеленський буде щось обговорювати із колишнім. До тих пір він ще - не президент. І де сидіти і куди йти? В АП до Порошенка? Там потрібно з кадилом злого духа корупції перше викурити.

8. А може не було, а тепер буде. До речі, президент не відповідає за контрабанду. Вчіть конституцію. Просто каждий пост проти Порошенка оплачується. Такса змінилась чи все тіж 50 грн, але не більше 500 в день?

9. medwedo berlogsoni

А я і не кажу, що відповідає. В Конституції такого пункту "президент відповідає за контрабанду" немає.
    Але контрабанда при Порошенку існує, інакше не було б потреби в її "переформатуванні".
    Я інколи Вам дивуюся, як Ви не можете зрозуміти простих логічних суджень.

Ще раз, іншими словами. Йде переформатування контрабанди (термінове). Значить, контрабанда існує. При Порошенкові президенту.
    Причому таких масштабів, що у переформатуванні зацікавлені люди, що мають власні літаки. А не контрабандисти із Закарпаття, що на Мадярщину "цигаретлики ай паленку совавут".

Вам пояснити слово "переформатування"?
    Там не сказано "створення контрабандних потоків". Не сказано "відновлення". Там сказано "переформатування".

10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Хочу посоветовать Президенту Зеленскому:

11. Коментар русопса, після концерту Вазеліна в Туреччині: "ощущение, что весь мир у ног, когда все замечательно и восхитительно, а еще и от того , что перед тобой выступает президент страны, по которой прошелся наш армейский сапог " Насолоджуйтесь 72% - це ваше гівно.

• Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Хомчина не обурює, що губернатор Каліфорнії знімався в кіно як до обрання його губернатором, так і після?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А вас не турбує, що губернатор - то не президент?

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Конституція одно каже, а Порошенко зовсім інше творить ;)

Він і за роддоми не відповідає, і за дорожні знаки, і за електрички, і за ціни на газ, і за пенсії, і за фонтани, і за релігію, і за геїв ...
    Але як тільки є телекамера, то він зразу всюди пхається і тільки і чути: "Президент Порошеко відкрив знак... , перерізав стрічку..., відкрив соус..., відкрутив кран..."

Саме важливе /як з моєї точки зору/:

Порошенко відкрив знак

Так що він за все має відповідати

Каятися!
    Спокутувати!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну та, ну та... перерізання стрічки - то кримінал і камери то кримінал. Краще в Туреччину без камери і на кораблику по Середземному морі... без свідків... як проста людина. Кораблик Бєні?

16. Good man

Good man Обычный человек

Пусть Дмитрий Анатольевич напомнит, в каком году США вели боевые действия на своей территории.

17. medwedo berlogsoni

Відпустка закінчилася. Зеленський повертається в Україну з Туреччини
    Цілих три дні! Ердоган не провів! регулярним літаком!
    Коломойський - паразит, літака не дав!
    Будемо разом із Хомчиним зеленіти від злості.

18. Кремлевские консервы-Боровой,Илларионов,Панфилов полыхают праведным гневом на порохоботов.Совпадение?Не думаю.Им нужно разбить эти 25%,ведь нас действительно много,думающих и активных.25 активных процентов способны на многое и потому их нужно деклассировать

19. Почитай біографію Рейгана поліглот-неуч. Чотири класи, вісім коридорів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)