Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

В Україні і зараз нема канонічної української православної церкви.

• Смішно Смішно x 1
  2. iso

iso Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я вважаю, що то - не макулатура, а то - файли на тих серверах, які так великодушно Порошенко залишив своєму наступнику.
    А якщо серйозно, то тОму, кому вдалося сплагіатити тексти із самого лігва великодушного Порошенка, відразу слід підвищити звання. Ну, хоча б до генерал-лейтенанта.
    А якщо ще серйозніше, то виступ Порошенка готувався за день-два до зустрічі, тому сплагіатити (побачити і переписати) було ніяк неможливо. Просто дехто із спічрайтерів Зеленського вирішив підсунути свиню від свинорилого (це не тому, що я не поважаю Порошенка, а виключно заради гри слів)

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

відчувається голос Кіріла.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Парадоксально, коли когось звинувачуєте і тупизні, а самі ліпите копіпасту Тарася Чорновола.

Надумали у тупості звинувачувати? Так я за Зеленського не голосував, всі 73% дурні, хоч серед них були викладачі, духовенство, медики, юристи... Мудріші від них проплачені скандальні боти, типу Олешка, Реведжука, Цибулька, Чорновола?

• Баян Баян x 1
  6. Sandy

Sandy GRAND

Найтрагікомічніше в сьогоднішній ситуації те, що виступи з ініціативою, подібною до кучмівській, Порошенко або якийсь його представник, ті ж самі зебуїни, які зараз роблять "гарну міну", здійняли б такий хай про зраду, що 1+1 неможливо було б увімкнути, такий би сморід стояв.

P.S. Я й без того це лайно не вмикаю, чого й іншим поважаючим себе достойникам раджу.

7. ІгорМ

До генерал-старшого_лейтенанта, бо лейтенант вже є :))) /жарт :) /

8. ІгорМ

Шо, @Мих, знову чуєте голоси? о_О
    А я ж попереджував...

Останнє редагування: 6 чер 2019
  9. ІгорМ

@Sandy, не брешіть фантазуйте.

І нашо нам 1+1, якщо ми маємо ЛФ? ;)

Про Кучму часів Порошенка, і про самого Порошенка на Мінських угодах ми активно говорили тут . Там висловлювалися і ваші зебуїни, і наші порохоботи. Цікаво, що наші порохоботи вже перевзулися, а ваші зебуїни дальше на своїх позиціях ;)

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Мо й Зеленейкому якогось генераліссімуса дадуть по-войні...Таке вже було!...Саакашвільо прийде,підкаже і...порядок наведе.Юмористи ж,бя... Теж шутю! :crazy:

upload_2019-6-6_12-24-25.png

11. medwedo berlogsoni

@Sandy, Ви хоча б раз перечитайте написане, виправте очевидні помилки узгодження слів, а то складається враження, що у Вас лихоманка.

@ІгорМ виділив. Люди, що прагнуть оволодіти українською, заходять на цей форум. А де ж їм ще побачити справжню українську!?
    А тут як не кацапські перепости, так безглуздий набір слів. Кажу Вам як людина, що цікавиться вивченням мов.
    Допомагайте іноземцям і російськомовним співгромадянам вивчити українську, а не заплутуйте їм мізки.

• Тупо Тупо x 1
  12. Если кто не в курсе по молодости лет, то знайте, что Кучма и Пинчук прародители вот того олигархического 3,14здеца, в котором находится наша страна. Эти чуваки лишили вас и ваших детей даже возможности учиться в нормальных школах и ВУЗах, хорошо лечиться и не давать взятки. Это прародители той системы, которая разъедает сейчас Украину. И вот эти все артценты и ветеранские хабы, это банальный подкуп части людей, имеющих в данный момент влияние на общественное мнение. Если ради хорошего бизнеса, всех ветеранов нужно будет осудить и посадить в тюрьму, Пинчук это сделает. Потому что его бизнес ориентирован на Россию и страны, находящиеся в ее орбите. Мне очень жаль, что часть здравомыслящих людей покупается на такие подачки. Пинчук и Кучма - враги. Внутренние враги, создавшие систему, с которой мы пытаемся бороться. А вот эти все типо благотворительные вещи - это банальный подкуп и своеобразный троянский конь. Они сдадут вас всех за возможность торговать с РФ. Они всегда так делают. Именно Пинчук, из всех олигархов, первый начал приезжать на Банковую к Зеленскому по ночам. Хотя обещалось, что таких визитов больше не будет. Именно после ночных визитов и договорняков с Пинчкуком, Кучма поехал на переговоры, вносить предложение по запрету на огонь в ответ. Это все звенья одной цепи. Этим людям нужен мир и торговля с Россией на любых условиях. Им нужен таежный союз.
    Телеграмм канал - Roman Donik

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про що це говорить?
    Це говорить про те, що наш президент тупенький.
    Окрема подяка Кирилу Тимошенко, який би краще промовчав, але він відверто підтвердив, що президент читає те, що йому дадуть і зовсім не думає головою. Браво!

14. ІгорМ

Йой, @Мих, та трохи си відпочиньте :)))

View: https://youtu.be/N5M98TCdRZo

зі

а про те, як Порошенкові писали доповіді, і крали тексти і ідеї у інших політиків спитайте у вуйка.
    Я вже боюся вас нагружати... :dntknw:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Працюйте відповідно до своєї праці.:)))

16. medwedo berlogsoni

Поправили слова Христа

Я прошу пробачення, що написав тут, адже я по релігійних темах не ходжу.
    Але наскільки пам"ятаю із Біблії, саме Господь когось там дуже спокушав, перевіряв його, але той не піддався. То моя покійна бабуся це добре знала.

Цікаво, ця постанова Ватікану вплине на інші течії християнства?
    Чи православні продовжуватимуть молитися по-старому. Як вчинить ПЦУ, що скаже Єпіфан?

17. Юрко НОТОЦО

Шо,йти му далі в депутати і красти,красти,красти? Ігорко чей юж набрав вже доста всякого в тім львівшькім Садику,же тихойко теперки си юморить з нами,галіцияками,як той Зєля,що веде нас в дупу гЕвропи через задницю Расєї,ой...! Якось буде! :morning1:

View: https://www.youtube.com/watch?v=yXH3ZjvumPM

• Подобається Подобається x 1
  18. Юрко НОТОЦО

Якось буде! Галіцияки дадуть си ради з тими "сіонськими мудрегелями",до-шляка ясного...Не вперше,бо,хлопи ...Львів,то є Львів!:preved::yes::yes::yes::yes::yes:

upload_2019-6-6_14-31-46.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=ESIgcBogf6c

19. А яким боком нинішній припездент до Отче наш? Головне забити сторінку і перейти на іншу?
    Медведо вже на зарплаті у Сцицерона.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Аркадий Бабченко
    То-то я думаю - что за нафиг. То какая-то несвязанная околесица, а то все так четко, по полочкам, как пулемет - сотрудничество с ЕС, путь в НАТО, крах имперских амбиций России, продолжение работы с МВФ, противодействие "Северному потоку". Прям как истинный бандеровец, не нарадуешься.
    И целые сутки все было хорошо. А потом...
    Оказывается, тезисы для Брюсселя Президенту писали работники МИД. С которыми, насколько можно понять, никто ничего не обсудил, никто не дал новых вводных и они, пожав плечами, написали все то, что писали пять лет подряд предыдущему Президенту. И даже теми же словами.
    И сейчас администрация Президента проводит расследование - Карл - обвиняя сотрудников МИД в диверсии и сотрудничестве с предыдущим Президентом. Карл.
    Еще раз - администрация Президента обвиняет сотрудников МИД в том, что Президент выглядел адекватно и говорил четкие понятные мысли.
    И поэтому они диверсанты.
    Это какой-то ежедневный нескончаемый турбопиздец самой наивысшей пробы.
    А потом рот открыл Леонид Кучма, с которым Президент обсудил-таки новые вводные, и он именно эти новые вводные и озвучил, и снова понеслось по кочкам - прекратить стрелять, снять блокаду...
    Ну, что сказать.
    А сотрудникам МИД спасибо. Хоть выглядел адекватно.
    Спасибо вам, ребят, за нашего Володимера.
    И за эти сутки. Когда было нормально.
    Доброе утро.

В преддверии очередных банов не забывайте подписываться на мой телеграм-канал:

Babchenko

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)