Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Покажіть, будь ласка, ці доводи. Або дайте посилання на притомні джерела.
    /чомусь не хочу, щоб ви, @Sandy, виявилися типовим порохоботом, котрих у нас тут повно і так. Хочеться нарешті конструктиву і здорової опозиції ;) /

@Sandy, ви справді вважаєте, що прихильників Зеленського в країні стає більше? о_О:scratch_one-s_head:

@Sandy, от тоді ми йому і вжаримо по повній :yahoo:

А поки що він робить все згідно зі сценарієм, шо нє? ;)

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Матір Божа, Ви відстали від життя. Про це вже повідомлялося. Зеленський і КО
    І це є яскравий приклад "баяну". І якщо Пріус - неупереджена людина, він поставить Вам, матушко, оцінку "баян".

І от що цікаво: І Матір БОжа, і @Agnostic в одну дудку дують. Одне і те ж перепощують.
    Матушко, Ви знаєте що означає слово "агностик"?
    Про всяк випадок
    Агностицизм — Вікіпедія

Висоцький про таку ситуацію писав "все мозги разбил на части, все извилины запллёл..."

Останнє редагування: 5 чер 2019
    • Смішно Смішно x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ні. Ви не вгадали. Зараз він Вам і мені поставить "тупо". А за отой пост він поставить "ЗЕ БЕСТ"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу порохоботи і далі активні, хоч зменшились їх ряди.
    Дехто вже працює на парламентські вибори, як президентські, і звдяки таким як ви, були програні. На вибори - цікавий проект і чую між знайомими, зростає рейтинг партії Вакарчука, є альтернатива невідомій "Слузі народу", приївшимся Тимошенко і Порошенку, проросійським Бойкам, Рабиновичам.

• Тупо Тупо x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо водій маршрутки має знайомого у медичному закладі, то чому ні? медвєдо....

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ух ти.... Вакарчук - альтернатива проросійським Бойкам і Рабіновичам. Маладєц....ум, як в Зе.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Lanktocha

У ватності його точно не звинуватиш.
    Думаєте, хто хоч трохи розчарувався у Зеленському зразу буде голосувати за БПП?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну тоді яка то альтернатива проросійському Бойку і Рабіновичу?

як хто.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Зливаємось. 13 тисяч загиблих військових і цивільних на догоду расєі. А це припиздента Сцицерона тільки за щоку протріпали

Чому тягнути, давайте їх командирів у вр списками. Думаю, цього разу окуповані території у виборах участь візьмуть, наголосують нам.MEDIA=facebook]1208124146064593[/MEDIA]

View: https://www.facebook.com/groups/banderotelegraf/permalink/1208124146064593/

11. Lanktocha

Вважаєте Вакарчука ватніком і вигідним Кремлю, чому така думка?

Особисто я не бачу чогось дуже поганого і дуже антидержавного у теперішніх діях Зеленського.
    Знаю людей, які вимушено голосували за Порошенка "вадінтур", але БПП із сумнівними, злодіями та перебіжчиками ніколи не підтримували.

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. medwedo berlogsoni

У Вас із логікою нелади.
    Мова йде про те що якщо без чогось можна обійтися, що тобі ж і загрожує, то навіщо його пропонувати.
    Інша справа, якщо контроль обов"язковий, тоді треба при можливості йти до знайомого перевіряючого.
    Подумайте уважно.
    Ще раз.
    Припускаємо, що Зеленський - наркоман.
    Для нього і для всіх очевидно, що він потенційно виграє вибори.
    Ніхто від нього не вимагає пройти наркоконтроль. В законі це не прописано.
    Навіщо йому взагалі піднімати це питання?
    А саме це стверджує той пан, з яким я дискутував. Він стверджує, що Зеленський сам підняв тему тестування на наркоманію.
    Навіщо наркоману піднімати це питання? Навіщо йому зайві підозри? Які виникають у випадку, якщо він відмовляється перевіритися?

Ну, а те, що Зеленський - не наркоман, ми пересвідчимося протягом його президентства.

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви думаєте, що якщо було б доведено, що Зе - наркоман, то вся та бидлота все одно б проголосувала за наркомана?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

Не знаю. Не знаю ніякої бидлоти, крім тієї, що голосувала за Порошенка (каков привет такой ответ).
    Я просто впевнений, що якщо комусь щось невигідне, то цього не варто і згадувати самому. Це - аксіома.
    А втім, думаю, що люди в більшості своїй проголосували б за Зеленського. Тому що Порошенко уже обрид усім зі своїм кагалом до неможливості. І терпіти його ще п"ять років ніхто не збирався.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. medwedo berlogsoni

Цікаво, куди поділася улюблена тема Хомчина і Дреда про "обіцяв не обіцяв"?

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)