Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Sandy, ви так і не зрозуміли тодішньої ситуації /або вдаєте, що не зрозуміли/
    Справа в тому, що цей весь цирк був прописаний тільки заради того, щоб Порошенко за свої гроші виставив себе блазнем - і в слоїчок він пісяв, і "ти ж мене підманула" співав, і ніжкою топав, і "От Вінта" піарив...

Весь світ побачив, хто у нас з кандидатів трошки тойво.

Порошенко із порохоботами і зараз підсилено працюють на Зеленського і його команду
    ;)

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та я Вас зрозумів.
    Незрозуміло лише, чи є у Вас докази, що той, хто засцяв посцяти - дійсно наркоман. І чому це вияснилося не в той день, коли кандидат в президенти подавав документи на реєстрацію, а лише між першим і другим туром, коли другий, який не засцяв посцяти, але засцяв, що програє.
    Ми пережовуємо вже по якому разу. Якщо в державі не потрібно, щоб президентом став наркоман, тоді це потрібно перевіряти в момент подачі документів. Для всіх без винятку.
    А то тепер, на думку чверті населення, маємо президента-наркомана.
    А три чверті вважають, що або новий президент - не наркоман, а то були лише брудні технології проти нього, або ж краще хай буде наркоман, чим барига.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Sandy

Sandy GRAND

Немає доказів, що він не наркоман. Тому що зассяв.

4. ІгорМ

Також нема доказів, що Порошенко не наркоман ;) :)))

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А у вас є докази, що Ви не верблюд? Довідка є? Нема. Значить Ви верблюд...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ага,ще в'їдемо в ЄС ново-збудованими тунелями Зеленейкого...Через РФ і в'їдемо! :haha:

upload_2019-6-5_14-7-58.png

Останнє редагування: 5 чер 2019
  7. medwedo berlogsoni

Спеціально для Вас, на "біс". Зробляю "баян" від Пріуса.
    Анекдот.
    "- Петька, хто лайном стіни у вбиральні пальцями розмальовує. не знаєш?
    - Думаю, Васілій Іванович, що Фурманов. Він завжди, виходячи із вбиральні, руки миє."

До речі, якщо Ви на стадіоні не пісяли у слоїчок, Ви також наркоман. За Вашою логікою.
    До речі, Ви боїтеся напряму сказати прізвище того, кого вважаєте наркоманом. Тому що у випадку подання в суд за наклеп, запросто можна схлопотати на солідний штраф.

Але Ви так і не відповіли на питання: Чому не перевіряють на алкоголізм і наркоманію кандидатів у президенти, депутати всіх рівнів при реєстрації? Тільки не кажіть, що за 5 років президентства Порошенко не знайшов хвилинки, щоб подати у ВР відповідний законопроект.

• Тупо Тупо x 1
  8. ІгорМ

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Звіздануті! Самопоміч балдіє...від козла!:haha:

upload_2019-6-5_15-9-56.png

Останнє редагування: 5 чер 2019
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. А яке відношення турки мають до украінськоі церкви? Турок є турок. Ні взяти, ні додати.

11. А де пруф, що він не наркоман? Ви не дали пруфа, що Порошенко барига і розкрадає армію, і точно также без пруфа стверджуєте, що припиздент не наркоман. Докажіть.
    Для нас він наркоман, тому що відмовився пройти перевірку у міжнародній лабораторіі, як це роблять спротсмени.

• Тупо Тупо x 1
  12. Порошенковже простий громадянин Украіни, а вам все спокою не дає він, а не припиздент, який два слова докупи звязати не може, а ще професорське дитя. Тепер можна уявити чому вчить студентів йогобатько, тому що яблуко від яблуні недалеко падає.
    У Lanktocha і того ліпше виходить, хочатеж нічого незрозумієш.
    Закони у нас подає не тільки президент. Просто ніхто не міг передбачити, що в краіністільки ідіотів, для яких москальска пропаганда важливіша за краіну.

• Тупо Тупо x 1
  13. Друзі, завтра 06.06.19 в 11-00 відбудеться акція протесту проти порушення вимог чинного законодавства стосовно присвоєння офіцерських військових звань та паплюження честі та гідності справжніх офіцерів.
    Небайдужі громадяни зберуться о 11-00 біля будівлі СБУ (Київ вул. Володимирська 35), щоб висловити своє обурення свавільною роздачею звань у керівництві СБУ. Служба Безпеки України, що у важких умовах стоїть на захисті України, не може собі дозволити дискредитацію власних звань.
    Це матиме негативні наслідки як в аспекті довіри суспільства до СБУ, так і в аспекті ефективності її роботи. Протизаконні, свавільні дії керівництва несуть велику загрозу національній безпеці України.
    Суспільство проти порушенням вимог законодавства стосовно присвоєння офіцерських звань. Проти паплюження честі та гідності справжніх офіцерів.
    Нагадаємо - Перший заступник голови Служби безпеки України Іван Баканов, який виконує обов'язки голови спецслужби, лише кілька днів тому отримав звання лейтенанта.

14. Sandy

Sandy GRAND

Порошенко якраз все довів.

15. Sandy

Sandy GRAND

Якщо я буду публічною особою і щодо мене у суспільстві колись виникнуть якісь підозри, що я вживаю наркотичні речовини, я сам першим запропоную провести тест та піду попісяю хоч на стадіоні, хоч у якійсь іншій лабораторії. Коли людина не виявляє бажання розвіяти сумніви щодо себе, це наводить на певні роздуми, коли ж вона напряму відмовляється, то це вже не роздуми, а майже впевненість.

А я не кажу, що він, котрий той самий, наркоман. Він - людина, щодо якої питання наркоманії залишилося відкритим, щодо якої неможна однозначно стверджувати, що вона не наркоман, щодо якої зародилися певні сумніви і яка ці сумніви не розвіяла, а лише посилила їх.

Ця тема виникла вже під кінець каденції Порошенка. Не з його табору, нагадаю.

16. Sandy

Sandy GRAND

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

Питання "хто в туалеті лайном розмальовує стіни" також залишилося відкритим. Фурманов повинен був довести, що то не він.
    Переможців не судять. Я, наприклад, вважаю, що то були брудні методи боротьби проти Зеленського, коли його почали обзивати наркоманом (не зі штабу Порошенка, боже збав, Порошенко всіляко прагне допомогти Зеленському, навіть сервери з власної кишені куплені, залишив в будівлі АП). Ну, а Ви вважаєте навпаки. На здоров"я.
    І для мене, і для Вас Зеленський зараз є Президентом України. І побажаємо йому успіху. І не будемо допомагати Кремлю та його псарням паплюжити нашого президента.

• Тупо Тупо x 1
  18. Sandy

Sandy GRAND

Мені немає діла до Фурманова і до того туалету. То не мій туалет, Фурманов до мене теж жодного дотику не має. Якщо він комусь там щось не довів, це мене жодним чином не засмучує.

Десь хтось почав обзивати... Зеленський у своєму відео запропонував (не Порошенко, а Зеленський!) пройти тест. Потім злився. Я щось плутаю? Все було насправді не так?

Наш президент сам спаплюжить себе набагато краще.

• Подобається Подобається x 2
  19. medwedo berlogsoni

А у Вас не виникала думка, чи буде наркоман пропонувати пройти тест на наркотики, якщо від цього залежить його доля? Подібний блеф був би занадто ризикованим. І навіщо, якщо Зеленський, згідно опитуваннями, все одно вигравав вибори?
    Навіщо шукати на задницю пригоди?
    А от Порошенка цією пропозицією він потролив. Порошенко хватався за кожну соломину, щоб утриматися при владі. І виглядав дуже смішно.

Уявіть собі, що хтось, якийсь наркоман, влаштовується на роботу, скажімо, водієм маршрутки.
    І пропонує: А давайте я пройду тест на наркотики. Не смішно, ні?

• Тупо Тупо x 2
  20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)