Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Отаке.:facepalm: Мене, мабуть, тоді не було на форумі, що я зовсім не пам'ятаю, як він поливав Порошенко. А що, зараз видно, що це таки той prius :bad:, людина та ж сама, судячи по вишуканому стилю :))). А от казився з геть іншого))Дива!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Встали з Ігорком в болото і тепер опрадовуєтеся?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А позаду йде Клімпуш-Цинцадзе, бачите -обличчя задоволене.
    Вона дуже досвічена жінка, все буде добре. Володимир молодий, енергійний, емоційний, такі швидко вчаться і знаходять друзів, які будуть допомагати. Я була насторожена проти нього, зараз якось є надії на краще.
    Боже, храни Україну. Значить, так треба, щоб у нас був не політик, а людина, яка хоче прибрати ту несправедливість та гниль, що наробили політики.

• Подобається Подобається x 1
  6. ІгорМ

І оті крики ЕЛІТИ, що Зеленський не захотів спілкуватися з журналістами - це звичайна агонія порохоботів.

Зеленський прекрасно знає свої теперішні можливості в веденні діалогу з маститими щолкоперами. Тому поки що і не йде на контакт з ними.
    Молодець :good:

Останнє редагування: 4 чер 2019
    • Тупо Тупо x 1
  7. ІгорМ

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу Пріус зі своїми причудами забембав не тільки мене.

Можливо, на такій міжнародній зустрічі Зеленський був не зовсім у своїй тарілці. Але, хто звернув увагу як поводився Трамп на прийомі британської королеви?
    Бачу неточності та помилкові дії Зеленського, далі що, панове порохоботи? Вже нетерпиться з бунтом і протестом, хочеться на майдан виходити? І скаже Кисельофф, що не влаштовує, що перший закордонний візит не в РаССєюшку, а в Бельгію, не влаштовує, що не вивів війська із Донбасу, треба підтримати "братський народ". Ось вам і "Не розхитуйте човен".

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Lanktocha

Ніяких надій, сподівань і нічого позитивного про Зеленського на шабашах Скабєюшки і Соловйова-разбойніка:

View: https://www.youtube.com/watch?v=-y14AoagDMc

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

В порівнянні з Порохом значно тупіший, значить молодець.

• Тупо Тупо x 1
  11. ІгорМ

Позитивна стаття, навіть трошки задуже... ;)
    Але там є фотки, реальні нульові фотки

Зеленський шокував Європу: термінову заяву Юнкера

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер залишився в захваті після зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським.

Юнкер прямо заявив, що зараз у Європи з'явився новий друг, який неминуче приречений на успіх.

Також Юнкер заявив, що Україні казково пощастило з новим Президентом України Володимиром Зеленським.

Церемонію зустрічі транслювало супутникове телебачення Єврокомісії.

«У мене є новий друг», - сказав Юнкер, відповідаючи на питання одного з журналістів, чи не сумує він за свого старого друга Петро Порошенко.

«Новий друг краще старого», - заявив в свою чергу Володимир Зеленський.

Зустріч Зеленського, який знаходиться з першим закордонним візитом в Брюсселі, і Юнкера відбудеться без заяв для преси.

Відзначимо, що Президента України Володимира Зеленського зустріли вкрай тепло. Лідери ЄС абсолютно не сумніваються, що Президенту України вдасться закінчити війну на Донбасі і зробити економічний ривок, якого вже 27 років чекає кожен українець.

Вчора ж повідомлялося, що в успіх Володимира Зеленського вірить і другий Президент України Леонід Кучма.
    Другий Президент України Леонід Кучма в політичних кулуарах заявляє, що Зеленський закінчить війну і він в цьому не сумнівається.

За словами Кучми, у Зеленського немає бізнес-інтересів продовжувати кровопролиття на Донбасі, як це було у Порошенка і його режиму.

Також Кучма впевнений, що українцям не потрібна ця війна. Це розуміють всі жителі України, і в Закарпатті та в Донецьку.
    Росія не зможе ввести війська в Україну, це очевидний факт. Зараз вони воюють руками українців проживають на Донбасі, але як тільки велика частина жителів Донбасу захоче повернуться до нормального життя, ця безглузда війна закінчиться. У Росії більше немає козирів, немає карт на руках. Цю війну можна закінчити дуже швидко.

Обов'язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов'язана знати правду!

• Подобається Подобається x 3
  12. ІгорМ

В порівнянні з Порохом Зеленський щиріший, значить молодець ;)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не спішіть, Янек теж "йшов" в НАТО.:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви як Бог, знаєте серце Зеленського.:)))

15. ІгорМ

16. Lanktocha

Це дещо інший випадок.
    Захоче Зеленський зробити якийсь крок на зближення з Кремлем - відразу протести, бунти майдан, враховуючи скільки ветиранів бойових дій на Донбасі, скільки у них зброї, мирних мітингів вже не буде.

17. prius

prius Well-Known Member

Пояснюю ше раз, до Порошенка в мене залишились ті ж самі питання що і були, і я не є його прихильником, але велика йому дяка що він створив українську армію яка захищає вас вазеліноботів, і три моїх колеги вже чотири роки вас в тій армії захищають, поки ви мерзоту вибираєте

• Безграмотно Безграмотно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  18. FB_IMG_1559670754101.jpg

• Смішно Смішно x 1
  19. Lanktocha

Сенсація! Пріус і писати та говорити вміє, а не тільки ліпити "тупо".

Я вже не раз писав, напишу ще раз, за Зеленського я не голосував, є певні помилки та недопрацювання у Зеленського, вже на майдан виходити?

Про армію писали не тільки я, ще й в інших темах, тут далеко не у всьому заслуга Порошенка, а де його заслуга, не значить, що таке оправдує всі інші негативні дії Порошенка.

Відходьте від порохоботства, що було не повернеш.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розумію, соромно.

Ігору_М теж соромно.

І взагалі, скоро насте час, коли неможливо буде знайти ТОГО, хто голосував за Зеленського.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)