Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Lanktocha, а особисто ви ЩО конкретно пропонуєте?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З приводу чого?
    Вважаю, не втратити, що є.

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

00000а5dp988увds7арв5eс4aК.jpg

4. prius

prius Well-Known Member

Не может общаться без сценария»: Зеленский в Брюсселе угодил в громкий скандал, отказавшись от общения с журналистами
    Первый зарубежный визит президента Зеленского в Брюссель не обошелся без скандала: не так давно вступивший на наивысший государственный пост бывший шоумен наотрез отказался общаться с представителями СМИ. Как передает replyua.net, об этом на своей странице в микроблоге Twitter написал брюссельский корреспондент Радио Свобода Рикард Йозвяк. По его словам, Зеленский не намерен давать совместную пресс-конференцию с главой Европейской комиссии Жан-Клодом Юнкером, а ограничится лишь совместным заявлением с председателем Европейского совета Дональдом Туском.

Более того, журналист добавил, что Зеленский может не отвечать на вопросы во время встречи с генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом. «Первый визит в Брюссель президента Украины и ни единой возможности для СМИ задать вопрос?», - выразил недоумение журналист.

Пост Йозваяка тут же собрал массу комментариев, пользователи выразили мнение, что Зеленский — «лицо, а не настоящий политик». «Если его заставляют говорить без сценария, он начинает говорить случайные слова, в этом нет никакого смысла», «Он вообще не может говорить без сценария. Если ему задают неожиданный вопрос напрямую, он не может ответить. Его обычная реакция на такой вопрос — издевательства», - написали в сети.

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Журналіст хай собі йозваякає, а караван іде вперед.
    Якщо Зеленський навіть особисто нічого не вирішує, а вирішує його комнада, то у випадку, коли ці рішення в кінцевому результаті підуть на користь Україні, яка нам (і вам) різниця.

Як мовиться
    Пріусе, звертаюсь до Вас особисто. Не ставте "тупо" під наведеними словами Сухомлинського. Якщо знаєте, хто то був. Якщо ні - воля Ваша.

• Смішно Смішно x 2
  6. prius

prius Well-Known Member

Людина красна не словами, а добрими ділами»
    Назвіть добрі справи вазєлінского

• Тупо Тупо x 3
  7. medwedo berlogsoni

• Баян Баян x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Те, що він зараз не догоджає журналістам - добре. Не до журналістів, я вважаю.
    Хай ввійде в курс справ - дуже великий обсяг, величезні проблеми, в яких нема допоки рішень, а він не политик, щоб теліпати язиком на всі боки. В данному випадку сто раз доречна приказка "мовчання-золото".
    Щоб зараз не сказав - одним гарно, а інші проти. А журналістам треба дати щось порвати...Вони піднімають галас і зовсім без причини.
    Народ і без того злий, розділений, не дочекається коли прийде полегшення. А прийде, коли буде новий парламент і можна бути робити зміни. Старий уряд з старим генпрокурором гальмують, як можуть. Їм зараз залишається одне - давити на гальма.
    Але нічого. Ввійде в курс справ, поспілкується з західними партнерами, буде рух.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і що? Від того вам легше? Не зрозумів упрьока.

10. Silver bullet

Дивлюсь на молодого Кучму - а він навіть колись був і нічого) зараз страшний як смертний гріх, як зрівняти з іншими екс-президентами.
    І поїхав після інавгурації он куди - в Канаду! Молодець.

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

От є інформація, яку можна буде превірити через два тижні. Чи робилося що, чи ні. Конкретні терміни, а не далекі перспективи.
    Тримаємо на контролі.
    Факти ICTV | Зеленський вимагає від Баканова звіту за два тижні роботи

• Тупо Тупо x 1
  12. Silver bullet

:haha:
    Треба відповідати чесно - отак: "я засранець, підсовую стару інфу. Раніше я мовчав, щоб не підмочити перемоги Порошенка, а зараз можна - може пройде за щось погане від Зеленського, якщо не подивляться на дату.
    Так і живу."

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

От не знаю кому вірити, Варфоломею, чи вам. Не підкажете?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я взагалі не писав ні про Порошенка, ні про Зеленського. Просто висказав тривогу - треба щось робити.

15. medwedo berlogsoni

Та й деякі журналісти - штучки ще ті. Відразу прилетить зграя московських ворон. Каркати почнуть, запитання типу "Ви вже перестали напиватися по суботах і бити свою тещу чи ні?" Хай спілкуються з прес-секретарем. Недарма ж цю посаду скрізь і повсюду придумали.
    Адже основна задача затятих ворогів Зеленського - вивести його з себе і вимусити ляпнути щось зайве. Крім того, українська мова Зеленського хоча і без акценту, але не рідна, не завжди вдається підшукати вірне слово. Кажу це як доморощений філолог.
    А якщо потрібно було мати президентом краснобая, то потрібно було висувати Бєлковського (Станіслава). Той запевняє, що володіє українською краще і від Порошенка, і від Зеленського. Втім, у Бєлковського ще все попереду. Спочатку (тут деякі в цьому впевнені), Івано-Франківську повернуть колишню назву Станіслав (на честь мабутнього президента), а потім - і самого Станіслава в президенти. Ерудована людина, добре говорить українською, чого порохоботам ще треба?

• Тупо Тупо x 1
  16. Silver bullet

та не виправдовуйтеся. Всі розуміють добре вашу "тривогу". Три місяці як нові правила, тревожтеся далі.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

Прошу модераторів придивитися уважно до Пріуса. Я подаю цікаву інформацію. Не всі, очевидно, знають, куди здійснювали свій перший візит українські президенти. Зеленський і КО

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

Я до модераторів вже давно зверталась з цим в темі питань, але отримала мовчання. Мабуть, такий дописувач підходить.
    Та не звертайте уваги, як я. Мабуть, крім як пакості робити, іншої радості людина не має. Будемо толерантними до чужих вад.

• Тупо Тупо x 1
  19. medwedo berlogsoni

Я, звичайно, спробую. Але останнім часом схиляюся до думки зареєструватися на якомусь іншому форумі. Хочеться спілкуватися, вислуховувати думки інших, з якими можна і не погодитися. А не просто тріпати собі нерви, дивлячись, як неадекватна людина вживає слово "хахла", і цю людину ніяк не осмикують. Хоча це - пряме порушення прaвил форуму - вживання образливих назв національностей. Я ще розумію вживання слова "кацап", "москаль" на українському форумі в наші часи, але терпіти вживання на українському форумі виразів типу "хахла" - це, мені здається, вже за межами порядности (згідно з новим правописом, можна писати "порядности" і "порядності").

А ще цікаво, як міняються орієнтири ПорошенКО - 2, ПорошенКО - 2

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тіко тут слова Сухомлинського до ситуації, все одно, як стоп-сигнал на дупу зайця.:)))

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)