Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не всім хочеться читати бздури Хомчина, відповідати на його копіпасту - у таких випадках говорять "Не годуйте троля".
    Принагідно, хтось чув обіцянку Зеленського про швидке закінчення війни? Як від Порошенка у 2014, що бойові дії завершуть за години.
    Я не голосував, але що такого Зеленський зробив, щоб мені на нього гніватись, починати бунти?
    Відповіді немає, напевно і не буде, на підставі чого декілька порохоботів стали вважати себе мудрішими та патріотичнішими інших?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дозволю собі відповісти (відкрив ігнор, бо дуже зацікавило запитання Ігоря, чи Ви в своєму розумі? Запитання мені здається риторичним.
    Тим не менш. Хочу, щоб Ви усвідомили різницю між начальником охорони, задача якого - охороняти, і потенційним депутатом, задача якого - творити закони. Зеленський може прибиральницею взяти навіть прибиральницю із Приватбанку. Головне - не пхати її в депутати, в прохідну частину списку. Як Порошенко. Той прилаштував у прохідну частину свого ПЕСа своїх кумів-Луценків. От над цим і задумуйтеся, на здоров"я.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яка ваша справа до того, до чого я маю діло?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мова не про Порошенка, правильно?

Якщо я даю свого охоронця, як начальника охорони президента президенту, то я можу через нього керувати безпекою президента. А якщо я керую безпекою президента, я можу впливати на його рішення. У нашому випадку, нехай теоретично, олігарх Коломойський може впливати на президента України. Є така можливість.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фіга собі :)))

Ви берете і задаєте мені якісь бздурні зауваження типу
    а потім говорите яка моя справа :)))

@Мих, ви в нормі?

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

цитую: "просто перестати стріляти".

А на це навіть години не тре. 5 хвилин.

мова не про вас.
    він вам нічого не зробив.

Але він назвав Україну проститкою. Невже ви це проковтнули? Невже воно вас не заділо?

7. Lanktocha

Зеленський не слухає, бачу і не збирається слухати всяких Медведчуків, Вілкулів, Мураєвих, щоб вивести війська з Донбасу і йти на прямі переговори із призначених Кремлем ватажками Л/ДНР, у такому випадку може настати і не мир, як мінімум війна і вимагання особливого статусу для неокупованих частин Донбасу, далі дійсно громадянська війна і югославський сценарій.

Гумористичний спектакль - це може бути і не особиста думка Зеленського, а сценарій, написаний не ним.

8. Опускатись до вашого рівня не буду. Мені все одно що ви з Васею там ставите. Два довбо&оба то "велика сила".
    Я за оцінками не ганявся в школі, а тільки за знаннями. А тут і подавно немає за чим ганятися

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Доречі, явно не висловлює захоплення, задоволення чи сподівань пропагандон Кисельофф.

• Баян Баян x 1
  10. Здоровення були пані бот. Приємно познайомитись. Ви чиіх будете? Це фото напевно про вас і вам подібних:
    Колективний портрет прибічників припиздента Зе

FB_IMG_1559497584964.jpg

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

От ставлю прості і серйозні запитання (два для початку) Порохоботам :
    1. Чому АТО не було завершено за лічені години?
    2. Скількох корупціонерів посадили при Пороху і скільком відрубали руки за крадіжки в армії?

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  12. Хомяки с ох*евшими е*альцами всё ещё матюкают Пороха, но уже как-то чисто по инерции. Некоторые уже пищат о «катастрофической ошибке». Не толку ради, красивой позы для. Белые польты без дела залежались.

"Татьяна Худякова

Так, ну шо чуваки, чувихи и неопределившиеся, вечер в хату.
    Я так обращаюсь к вам не потому, что упырь донецкий, а потому, что наследую славных традиций Владимира Александровича, чья потрясающая карьера от фигляра с голой сракой до Президента Украины мне спать спокойно не даёт.
    Всё время терзают сомнения.
    Где-то я шото провтыкала. Может именно через голую сраку лежит самый простой и удобный путь наверх? Может все эти реверансы, простите, позвольте, салфетку сюда, галстук туда, может это всё для лохов?
    Нормальные пацики просто сымают штаны, кладут имеющееся на рояль и опа- ты уже стоишь такой, на подставке, простой и красивый в васильковой мятой рубахе.
    Вчера ещё гениталиями вертел за гонорар и улыбочки, а теперь целой страной вертишь. Ндя…И почему я в КВН не пошла, я ж даже когда-то пела, фортепианила и ваще…Эх.
    Но я не про то. Резиновый надувной презЕдент у бабушки Бени уже есть. Ставим галочку в блокнотик, Вовчика задвигаем в угол и продолжаем засовывать кудрявое щупальце в Украину. РНБО, СБУ, МО – это уже всё бабушкино и будет делать то, что бабушка велит, к доктору не ходи.

Маленькими аллерго-пробами украинское общество проверяют на готовность порешать вопросы с РФ. То Шефир потеребит гражданское- коллективно бессознательное на предмет «ёбнет- не ёбнет», то Юля про «чистые листы» и «другие пути восстановления мира». Тоже ж почву щупает.
    Чет мне кажется, что после атомной войны выживут только тараканы и Юля Владимировна. Которая их возглавит, уматерит и снова проиграет выборы.

Энергорынок Бене вапще нивкуда не впился, у него ферросплавы и тотальных масштабов жаба. А нет энергорынка- нету пирожков, т.е. 500 лямов зелени. И тут на повестке дня встаёт дефолт, как удобный способ не платить по долговым обязательствам. Дотянут до осени, потом замнут для ясности, а вы, ховрашки клоуно-зависимые, скушаете любую байду из телевизора. Например, про то, что дефолт- это вапще не страшно.
    Ну как зуб вырвать. Через жопу если.
    Для справки, когда РФия объявляла в конце 90-х дефолт, рублик их с 6-ти за бакс упал в 5 раз и за доллар давали уже 30 рублей, а ВВП за два года – в половину. И это был всего лишь так называемый «технический дефолт», внутренний, внешние долги они платили исправно.
    А Вовчик бегает и проверяет умывальники. Мойдодыр хуев.
    Итак.
    Зарплаты не увеличилась. коммуналка не уменьшилась, никто не сел по весне, пенсам в жмени не насыпали олигархового добра, в Украину набежало всякого говна из изгнания, энергорынок всё, общаги для военных всё, с РФ - референдум и с «чистого листа» и «братские народы», Закарпатье заливает, дефолт - это хорошо, а Вовку даже переодеть в приличное «на выход» некому.
    Хомяки с охуевшими ебальцами всё ещё матюкают Пороха, но уже как-то чисто по инерции. Некоторые уже пищат о «катастрофической ошибке».
    Не толку ради, красивой позы для. Белые польты без дела залежались.
    В Раду же зайдет партия Шредингера под брендом «Слуга народа», без программы, но судя по всему обильно. Дадим стране угля, хоть мелкого, но дохуя.

Радует одно- судя по всему лягушку варят быстро, есть шанс выпрыгнуть.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Слово "порохоботи" потрібно писати з маленької літери. Це - явище природи, а всі явища природи пишуться з маленької літери.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. prius

prius Well-Known Member

6D24D282-3BA5-4ED9-91FC-0D4A3ABFBA65.jpeg

• Тупо Тупо x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все, "помилку" виправлено. Пороха нема в президентах. Є Зеленський, котрий сказав, що все це виправить і буде все маслом. Він що? Наї.ав?
    Ну от взяти хоча б Ротердам+. Хто отримує відкат тепер? Чому не закрито? Чому йде "торгівля на крові"?

Хтось може дати відповідь?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну да... це ж зразу спасе, як написати з малої.:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василько, та вже щось напишіть, щоб я поставив "тупо". Чи ви пальцем можете втрафити лиш один раз не більше?:haha:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. #Людський фактор
    Притча про Вовка і баранів

На галявині, серед величезного лісу, жив-був Вовк, у якого було велике стадо баранів. Кожен день він з'їдав одного з них. Звичайно ж, баран, якого Вовк збирався вбити, відчував це, починав відчайдушно опиратися, і його крики лякали інших.

І тоді Вовк придумав хитрість - він поговорив з кожним бараном наодинці, і кожному щось вселив.
    Одному він сказав: "Ти не баран, ти Орел. Тобі нічого боятися, адже я вбиваю і з'їдаю тільки овець, але ти єдиний Орел в цьому стаді і значить - мій найкращий друг".
    Другому він сказав: "Чому ти тікаєш від мене, як інші барани? Ти ж Лев і тобі нема чого боятися. Я вбиваю тільки овець, а ти мій друг".
    Третьому він вселив: "Послухай, ти не баран, ти Вовк. Вовк, якого я поважаю. Я, як і раніше, буду вбивати щодня одного з стада, але Вовка, краще моєму другові, нема чого боятися".

Таким чином, Вовк вселив кожному, що той - зовсім інша тварина, яке відрізняється від всіх інших в стаді. Після цієї розмови поведінку тварин повністю змінилося - вони спокійно паслися і більше не тікали в ліс. А коли Вовк вбивав чергового барана, вони думали: "Ну ось, вбили ще одного барана, а мені - Льву, Вовкові, Орлу, найкращому другові Вовка, нема чого боятися".

І навіть барани, яких він вбивав, перестали чинити опір. Вовк просто підходив до одного з них і говорив: "О, мій кращий друг, ми давно не спілкувалися. Підемо до мене на двір. Мені потрібно з тобою порадитися з приводу цього стада". І той з гордістю йшов за Вовком на двір. І там Вовк дійсно питав, як йдуть справи в стаді. Жертва з радістю розповідала йому про все, а потім Вовк вбивав її.

Вовк був дуже задоволений - він високо підняв самооцінку кожного барана, в результаті вони перестали забивати собі голову думками про неминучу смерть, стали менш тривожні, насолоджувалися життям і спокійно щипали траву, в результаті чого їх м'ясо стало значно смачніше. Протягом багатьох років Вовк легко управлявся з величезним стадом. Найцікавіше, що інші барани стали йому допомагати - якщо який-небудь занадто кмітливий баранчик починав здогадуватися про справжній стан речей, то інші барани ... ну, тобто Леви, Орли, Вовки - кращі друзі Вовка, повідомляли йому про дивну поведінку бунтаря, і на наступний день Вовк із задоволенням його з'їдав.

Всі випуски програми "Людський фактор" можна почути тут:
    View: https://soundcloud.com/radio-vesti/sets/gpt3z7pzntls

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)