Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зелений змій знову відняв розум?
    Не я автор тих слів.То цитата!

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То так і напишіть: Я, мовляв, тут хочу процитувати одного ідіота. А далі - саму цитату того ідіота, що, мовляв "татар представлятиме 95-квартал".
    Бо нам, туркам, не байдуже, який ідіот указ Порошенка приписує Зеленському. Дуже не байдуже. Чок кьотьу бір шей. (çok kötü bir şey)ю

Інакше може скластися враження, що Ви радо розмазуєте лайно того ідіота по форуму.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  5. До житомирських баранів додався турок, який почав "тупити". Я думав тут тупить тільки Вася: "Як одіну портупею так тупію і тупію".
    Бачу в полку зелебобів почалася пандемія тупості.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я зв"язувався з цією ідіоткою. Виявилося, що ми з нею ще й учасники однієї групи. Там взагалі мраки...
    Я навіть не думав, що в світі ще можуть бути такі обмежені люди :bad:

• Тупо Тупо x 1
    • Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

Хомчин, попросіть Пріуса, щоб він нікому не ставив "тупо". Тому що я під кожним Вашим перепостом буду ставити "тупо", навіть не читаючи.

• Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В принципі те, чим займається пріус (не пише нічого, а всім, хто йому не подобається, підряд жме оцінку "тупо"), має назву "деструктивна поведінка на форумі" і таких треба банити назавжди. Але форум не модерують.
    А мені якось фіолетово, що творить пріус, чи Мих (на подміні). Їх авторитет у мене нульовий. Хомчину не треба нічого ставити, бо це бот, тупий бот.
    Його не треба і читати. Якби модерація була, то його теж не було б.
    Дзеко викинули з форуму, а це ганьбище тут живе. Ночами не спить, в 3 ночі заливає форум помийним копипастом з фейсбуку. Маємо концентровану помийку замість форуму.
    І який сенс?Це щоб його бос та його партія визивали повне омерзіння?

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

А я його і не читаю. Просто коли зранку заходжу, і під кожним постом людей, які щось хочуть сказати, стоїть пріусівське "тупо", хоча там і нічого не написано такого, щоб аж занадто вразило прихильників Порошенка, що поступово відходить у політичне небуття, то просто неприємно. Хоча б писав той Пріус, чому тупо. Аргументи якісь. Просто в людини якась нездорова злоба. А якщо можна ставити "тупо" в необмеженій кількості, то, можливо, щоб відчули на собі ті, що ставлять це "тупо", вирішив, поки не обридне, ставити "тупо" під всіма тими дурними перепостами Хомчина.
    Вони не усвідомлюють, що діючи проти законно обраного президента України, грають на руку путінській Росії. Поки що я не бачу аж таких сильних ляпів з боку Зеленського. Ну, більше євреїв в його команді. Так Порошенко також он Гройсманом грішить. Причому поки що невідомо, чи команда Зеленського буде так безбожно гребти під себе, як це протягом п"яти років робили порошенківці.
    Стосовно Зеленського має бути конструктивна критика, а не всякі випади в бік трьох чвертей населення, які його обрали. Тому що мене оте "73 відсотки дебілів" відверто починає дратувати. Десь читав, що у прихильників Порошенка працює лише чверть мозку. Також можна без упину повторювати.

• Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

Модерація є, знаю по собі - баня так баня /але зі мною все справедливо, я раз вже навіть був висповідався:blush: :))) /
    YES :yahoo:
    я давно так само подумав

Але напевне не потрібно було це говорити вголос... :scratch_one-s_head:

Тепер на заміну підуть інші технології ;)

Останнє редагування: 2 чер 2019
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  12. ІгорМ

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

От ставлю прості і серйозні запитання Зеленоботам:

1. Чому війну не завершено? Хто тепер наживається на війні? Зеленський?

2. Чому не відмінено Ротердам+? Ахмєтов платить Зеленському? Торгівля на крові?

3. Чому за корупцію нікого не садять? Невже місяць тому вона була така страшна, а тепер нема?

Де ці обіцянки?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. ІгорМ

@Мих, ви не там питаєтеся :)))
    @Мих, ви в нормі?
    То ви кого питаєтеся, де обіцянки Зеленського?
    :)))

15. medwedo berlogsoni

Тут ось кажуть, що із списку "Слуги народу", що мають брати участь у виборах, викинули всіх людей Коломойського.Так чи ні - скоро побачимо. Адже кожну людину із цього списка в соцмережах розбиратимуть по кісточках, включно із братом сусіда тещі, сусідом тещі брата і тещею брата сусіда (є ще три варіанти, задача з комбінаторики, кожен хай попробує розв"язати сам)

View: https://www.youtube.com/watch?v=Nzni8cHDrxo

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

75% - ваш вибір. Ви ж Зе дали три четверті голосу. Тому і до вас то стосується і до всіх, хто голосував за Зе.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Недавно прочитав: начальником охорони Зеленського став охоронець Коломойського. Друге, Богдан - людина Коломойського.

18. ІгорМ

@Мих, а ви тут яким боком? Яке ваше діло, що робить Зеленський?

Я от хоча і дав Зеленському 73% свого голосу, але не пхаюся з такими запитаннями. То їхня справа, тотих 73 %.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)