Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой, я вас умоляю...
    Дефолтом вальцманоїди крутять, як жид сонцем.
    Якщо в тему, то дефолт на вибір - кара небесна або легка нежить.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі від затятих порохоботів нагнітання та найгірші сценарії.
    Фанати янукоїдів і після революції нарікали, що от долар був по 8.
    Думав Порошенко, що буде всім любий друзь, зі всіма будуть договорняки і буде довічним президентом, із деякими домовленості стали не плюсом, а мінусом його діяльності, тому справедливо не був переобраний.

• Тупо Тупо x 1
  4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Думаю, що ще буде 4-й сезон, бо 3-й змазаний вийшов і без багатьох деталей, без яких не зрозуміло, чим все закінчиться і чи вистачить Ко грошей, зібраних з усієї України? Щасливе життя земне не може бути довготривале, якщо немає цвяха, на якому все тримається.

5. Новини від жида:

поскольку времени немного
    я вкратце матом объясню
    (редко даю инсайды, но если даю, стараюсь проверять их по нескольким источникам)
    * * *
    Вы думаете, для чего приезжали вчера в Украину респектабельные и с иглочки министры двух крупнейших европейских держав?

Для чего целая делегация экспертов МВФ и ВБ в течение нескольких дней "светилась" в АП и других локациях?

Чтобы посмеяться над рубашонкой Зе-Ленина с закатанными рукавами и его пацанами? Ну, это, конечно, тоже, но неоглашаемо главной целью мозгоправства был... "Приват".

Да-да, не украинско-российская война, не санкции против Кремля, не новый политический расклад в Украине, а именно судьба этой структуры.

Ибо "Приват" - половина финансовой системы Украины, независимо от того, в чьих он руках. Рухнет он - как домино посыплется всё остальное. Мы не Греция, где ЕС с большим трудом и континентальными потрясениями, но залатал создавшуюся прореху у самого себя - а ведь Греция в четыре раза меньше Украины, и у неё общая с Европой валюта.

Одним словом, это не внутриукраинская проблема. Рухнет "Приват" или будет объявлен дефолт - волна финансово-экономической нестабильности, эмигрантов и оружия хлынет в Европу, а Эрэфия быстренько захапает ту часть Украины, которую будет в состоянии поглотить экономически. ТАМ это поняли гораздо быстрее, чем ЗДЕСЬ.

Именно поэтому МВФ, ВБ, Госдеп и ЕС в лице Германии и Франции в последние дни усиленно вправляли мозги вновь избранному президенту с главным посылом: мы закроем глаза, если ты поставишь раком свою челядь и весь продажный судейский корпус, но если пойдёшь на поводу у И. В. в его хотелках по возврату "Привата" и дефолту, пожалеешь о том дне, когда был зачат своими родителями. Мы понимаем, что ты ему (К) обязан и его боишься, но мы сделаем так, чтобы нас ты боялся больше.

В качестве возможных мер воздействия рассматривались варианты от выхода дела ФБР против К на качественно новый уровень до драконовских санкций в отношении ВСЕГО бизнес-окружения Зе и его лично. В качестве первой степени воздействия - далее по ситуации.

Этот же источник утверждает, что Зе уже звонил К и провёл с ним долгий разговор на повышенных тонах, в котором обсуждались новые диспозиции сторон с учётом выдвинутых ультиматумов. Кстати, сошлись на том, что к появлению этих ультиматумов в значительной степени приложил руку... Порошенко - как без него? На повышенных тонах поговорил он и со старшим Шефиром после его мерзкого антиукраинского интервью - типа, иногда лучше жевать, чем говорить.

Я думаю, нынешний гарант немного не так представлял себе начало своего президенства, но с учётом начавшегося рейдерства страны и превращения её в ОО "Бенин квартал", начали подключаться имеющиеся предохранители, в том числе - внешние.

Тягаться с ними кишка тонка, ибо он прекрасно понимает - босс в любой момент может сдрыснуть в Израиль или какую-нибудь Патагонию (если не сядет в США), рейтинг уйдёт под плинтус, у его друзей культурно отожмут бизнес, а разгребать всё это ему придётся в одиночку. Ибо даже Богдан сбежит к какому-нибудь новому хозяину.

Понял ли всё это наш герой? Надеюсь, понял... По-крайней мере, по дефолту и "Привату" я негативного развития событий пока не ожидаю. Ибо пацану (или чуваку - как ему больше нравится) более сильные игроки дали понять: им пофиг, сколько процентов лохотрата надели на него корону - у них есть рычаги сшибить веслом эту корону в считанные месяцы.

Не теряющий оптимизма в любой ситуации, Helgi Sharp.

P.S. Предвосхищая вопрос: нет, депозит из ПБ пока не забирал - нелюбовь к нынешней власти у меня отдельно, финансовая стабильность Украины - отдельно.)

Ещё сорри за то, что ВРЕМЕННО ограничил комментарии.

Helgi Sharp

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

• Баян Баян x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слуга народу не братиме участь у парламентських виборах через безграмотність керівників.

https://enigma.ua/articles/ze-komanda

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нєт, ані нє так сказалі. Ані сказалі: "Вольдемар, ми вивєрнєм тєбе жопу наізнанку, Макрон будєт за рукі дєржать, а Мєркєль - виворачівать".

Я не розумію, як таку маячню можна всерйоз сприймати? Ну, зрозуміло, автор допису на сонці перегрівся, але той, хто перепощує - в капелюсі, сонце на маківку не так пече.

Виходить, якщо дефолту не буде, то не тому, що так вирішили фінансові радники Зеленського, а тому що ті, що з Європи приїхали, погрожували "пасть порвати"?

Давайте, Хомчин, давайте. Я вже починаю навіть шкодувати, що відправив Вас в ігнор. Таку маячню рідко зустрічаєш, як та, яку Ви перепощуєте.

Останнє редагування: 31 тра 2019
    • Смішно Смішно x 1
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Якщо Ви відправили його в ігнор - звідки Ви знаєте, що саме він постить? ))

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так ніхто інший не постить. А я дома сиджу, читаю турецьку книгу, періодично заглядаю на форум. Бачу, з"явилося повідомлення про допис ігнорованого персонажу. Я, як оптиміст, подумав, що можливо товариш уже щось розумне перепостив. Виявляється, та ж сама пісня.
    Правда, тепер якщо хтось скаже, що під час зустрічі з кимось із іноземних посадовців (Меркель, Макрон, Трамп) ті Зеленського попередять, щоб не слухав Коломойського, я вже точно не повірю. Тому що ті вчорашні так його налякали, що він тепер і не подумає об"являти дефолт. А що? Погроза дуже серйозна. Це Вам не гуманне путінське "За яйця підвішу". Це вже - стівенсонівське

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розважаються... а в країні війна.
    Як там моряки?
    Де вимоги, що до виконати рішення суду? Де звернення до міжнародних організацій?

Бидло є бидло.

13. ІгорМ

Моряків президент і головнокомандувач підставили і там залишили, а самі пішли до курвимами.
    Тепер людям треба виправляти бздури бариг / і не тільки полон моряків/

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А я к були моряки 2-3-4 місяці тому? І хто їм "допоміг" опинитися там, де вони зараз є?

• Подобається Подобається x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

І який сором за першу особу.....

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був піднятий шум на весь світ.
    Трамп відмовився зустрічатися з Пуйлом через моряків.
    Було подано в міжнародний морський суд.

Що зробив Зе ???????

Я не знаю, чи президент України зможе добитися звільнення моряків, хто б не був президентом, АЛЕ цей зелепукін навіть не пукнув!!!!

Я хочу бачити, що президент боронить своїх громадян, а не перераховує гирі в спортзалі. Я хочу бачить президента України достойним, а не в одежі гопника з підкоченими рукавами. Це непристойно. Це неповага до міжнародних партнерів. Ганьба!

17. Отже, стенограма з консультацій в АП підтвердила що Зеленській збрехав знову.

Тобто він бреше майже постійно. Питання, як можна вірити, що він за Європейську Україну, та що він буде відстоювати інтереси країни?

Да звісно не буде. Шефір все пояснив - треба скасувати закон про мову та повернутися до росії, а путін не вбивця а розумний.

А ви хочете ще віддати їм парламент, щоб остаточно демонтувати Українську незалежність, та здатися ворогу. А що від цього отримати? Дешеву комуналку? Так її не буде. Як і держави.

Константин Нескоромный

Медведо не відстає від кумира. Бреше як сивий мерин. Вже не знає як вгодити зелупі. Може і його до корита допустять

Останнє редагування: 31 тра 2019
    • Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  18. ІгорМ

@Мих, ви в нормі?
    При чому тут його підкочені рукави? Ви би ще його шкарпетки згадали. І заодно пінжак в штанах :)))
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)