Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В кінці минулого місяця я приїхав на передок на рекогносцировку. Якраз виїжджав Наєв, ми розминулись. Командир батальйону, який водив Наєва по передку, якраз курив, відпочивав весь мокрий, бо жарко.
    Його слова:
    - Та ну їх на@уй, тих вождів. Прийшлось в броні і шльомі по ходах сполучення ходити!
    А вони там під два метри. Сам там був і сам бачив.

Останнє редагування: 28 тра 2019
    • Тупо Тупо x 2
  2. VasMT

А подивіться на брехню Миха. Там обведені дахи якихось будівель. На оригіналі їх нема.

• Тупо Тупо x 2
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ага-а...стара пісня - починай спочатку! Дятли довбані! :))):crazy::mocking:
    Хочуть землю за гривні і кредити скуплену,та по 100-200 тис.$ під будинок,потім,як в гАмериці продавати...хитродупі! :haha:
    Україна,то вам не камяниста Греція скуплена за 330 млд.$ кредитів!:yes:

00000а5dp988увds7арв5eс3.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=y04vZ8uwyr0

Останнє редагування: 28 тра 2019
    • Смішно Смішно x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

48653327-6B1E-4FEB-8CC1-02D1DB50FE15.png

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то був жарт. Ну а насправді, вони малину шукали.:haha:

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

те саме фото, що з річкою, просто ракурс інший, а червона лінія залишилася з оригіналу - де є річка.:haha:

• Безграмотно Безграмотно x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@prius, цю картинку вчора уже прожували і викакали, а Ви її знову сюди. Весь фокус в тому, що текст написаний поверх склейки, щоб не видно було, що це - фейк. Вчора пан Василь уже тикнув носом Вашу публіку у фейк. Крім того, що робити з тими людьми, які поряд із Зеленським? Їх що, спеціально доставили в Київ, вони серед білого дня ходили по березі Києва, і ніхто цього не помітив? До речі, на правому березі Києва немає таких кущів, все забудовано. А якби команда для зйомок виїхала за межі Києва, то там люди також зі смартфонами, і радість від відвідин їх села президентом негайно з"явилася б у вигляді відео і фото в фейсбуці.
    Я, чесно кажучи, розумію, що це не Ви малювали, але мені важко усвідомлювати, що Ви - настільки дурний, що в це повірили. Я сьогодні від того, що Ви - такий дурний, перебуватиму у глибокому траурі. Вип"ю чорного пива.

З іншого боку, я радий за Вас, що Ви, виявляється, можете запостити картинку, бо я думав, що Ви вмієте лише на кнопки оцінок нажимати, в основному - на "тупо".

Останнє редагування: 29 тра 2019
    • Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До речі, той, що йде безпосередньо за Президентом, міг зумисно зняти шолом, щоб потім довести знайомим, що був поряд із Зеленським і захищав його. Супроводжуючого можуть впізнати знайомі і підтвердити, що він дійсно на фронті, а везти його в Київ... Шила в мішку не втаїш. Втім, чому це я розійшовся, доводячи очевидне? Прикро усвідомлювати що серед 25-процентної еліти якась частка не здатна взагалі головою думати і аналізувати.

• Тупо Тупо x 2
    • Баян Баян x 1
  10. Юрко НОТОЦО

А нинька знову новини...
    .
    «В ході проведення перевірки мінно-вибухових загороджень перед переднім краєм оборони одного з механізованих підрозділів частини в районі Попасної група саперів була атакована диверсійно-розвідувальною групою противника.
    Військовослужбовці шукають українського бійця, зниклого під час бою з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків на Донбасі, але поки безрезультатно, повідомили в 54-й окремій механізованій бригаді Збройних сил України
    Під час бою біля Попасної зник український військовий
    Українських саперів на Донбасі атакувала диверсійно-розвідувальна група бойовиків, один військовий пропав безвісти – 54-та бригада ЗСУ

----
    Йо-майо...невже наш Вася? Напевно вже десь дале-е-еко...фіг знайдуть сапйора,якщо це він втік! :scratch_one-s_head::meeting:

• Тупо Тупо x 1
  11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А я бачу Вам дуже хотілося б...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Той мужик, що зняв шолом до вашого відома, навіть не військовий, а просто охоронець Зеленського. Цей писок без шолома є і в Києві поряд з Зе. Ну а те, що він зняв шолом говорить про одне: там безпечно і більше ніц.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Юрко НОТОЦО

Пан Васька,який шось там троха жив в Стрию на Галичині, має вже природнє відчуття ,як то бізнесувати.Ото видно й подався з парою мін в бєга, кудись на кубаншький базар! То вам не хохляцька конотіпська ментальність Так си жартуючи гадаю!:yes::pleasantry:

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. VasMT

Той що за Президентом і той, що перед президентом - то не військові.
    То якась його охорона.
    На фотографіях ці люди знаходяться поруч з Зеленським, але завжди дивляться в різні сторони.
    Тому вони і не в шльомах. Хто зна, які в них там приколи, в тій охороні Тіла.

• Баян Баян x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

16. Юрко НОТОЦО

Йо-майо,пан Васька тут.Ошибочка...вибачаюсь.Ох і юмористів розвелось,Шльома,бя!

upload_2019-5-29_11-24-18.png

17. VasMT

Валять з досвіта до години восьмої, а потім увечері. З сімнадцяти до поки схочуть. Що наші, що їхні.
    Лінія зіткнення в Щасті розмежована Сіверським Донцом. Там просто так ДРГ не зашлеш. Ми з лівого боку ріки закопані, сєпаратори з правого.
    Снайпер на таку відстань повинен дуже постаратись, щоби хоч кудись попасти. Тому охорона і без шльомів. А військові зобов"язані бути в броні. Президент мабуть теж.
    Все просто. А начальство поїхало, броню в кут...

• Інформативно Інформативно x 2
    • Баян Баян x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я читав, хтось написав, що там, де був Зе, починаючи з 2015 року ніхто не стріляв.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Юрко НОТОЦО

Всьо поняв! Пан Василь стратеГ-Г-Г...броню в кут,міни по сумках. Нюхом чую же буде мати дужо щістя в тім Щасті.Дай му Боже...зо 2-3 додаткові рюкзаки!:yahoo::drinks:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)